Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Drahe Femto, protoze sis zjevne nedal tu praci, precist si celou diskuzi, tak vez, ze s temi 20 lety tady poprve zacal operovat Fast, kdyz jsem mu daval priklady her, ktere maji vyborny dej a dobre napsane dialogy. Predstav si, ze v tom vyctu rozhodne nebyly vsechny hry stare 20 let - Zaklinaci ani Drakensang nema 20 let. Ani Gothic a ani BG a cela rada dalsich. A proc jsem daval priklady techto her? Protoze se jedna o perly, ktere v zanru RPG vznikly a cela rada hracu se s nimi nemela moznost seznamit. Ale asi mas pravdu, ono hazet perly svinim, byva vetsinou zbytecna prace.
    Ale kdyby sis nahodou dal praci nektere z nich dohrat, pak ziskas moznost srovnani a pak se Ti ve svete DS nebude zdat vsechno ruzove, jak to vypada na prvni pohled. Ja jsem si praci dal a DS jsem dohral nekolikrat, abych pochopil cemu presne se rika na konzolich RPG *1*
  • Asharak
    To bude asi můj, taky jsem v Ostravě.
  • Nic neříkám. Jen poukazuji, že je to tvůj první příspěvek a v tom příspěvku bráníš Veskoslava. Navíc pocházíš z Ostravy. Jen píší fakta, nic víc.
  • Myslim, že to stačilo jamesi.
  • Snori_Nosohryz
    Jasně, pro tvůj klid si mám dát Brno? Mám lhát, aby jsi neměl paranoidní myšlenky?
  • PS. Navíc máš v profilu taky Ostravu *1* Nějak moc náhod.
  • Mno.. Evidentně si tu nový a máš potřebu se starat o Veskoslava, což je hodně divné, ale budiž. Já nic nesleduji, jen je mi divné, když vyskočí několik anonymů se stejnou myšlenou a ve stejný čas se stejným stylem jako Mistr Veskoslav, bude to pár lidem divné.
  • Ale muzes vysledovat lidi, co se nenaucili psat i/y.
  • Coze? Hral jsi o vubec? 5. act je suverenne nejdelsi ze vsech ...
  • Snori_Nosohryz
    Tobě pro změnu nedochází, že tyto "anonymi" nemůžeš vysledovat. Nebo ty prolézáš všechny diskuze a do deníčku si píšeš: Dneska jsem našel nový nick, nejspíš Veskoslav, dám si na něj pozor.
  • Je to kluk šikovná, jen mu nedochází, když na někoho vystartuje se třemi anonymy, které tu předtím nikdy nebyly a ty anonymy se vyrojí v horizontu jedné minuty, tak to bude pár lidem připadat divné. Evidentně si z toho těžkou hlavu nedělá a stále si jede to svoje.
  • Koukám, tady je to samej Veskoslav. Kam se hrabou Hujerovi *1*
  • A uz zrusili koridory a 4 butto.... oh wait! *15*
  • Asharak
    Efekty jsou na té grafice to nejúžasnější :P při hraní je to super. Alespoň solo hraní.
    No jinak mi přijde nudné spíš snažit se probojovat k bossovi, to je přesně to co tu hru dělí od WoW-styl farmení ^_^ V ARPG farmíš moby, smiř se s tím nebo jdi hrát WoWko. Ale zabít bosse je jinak skvělé to jo.
  • Veskoslav
    No autoři si evidentně oblíbili arcan+frozen star. Jinak včera jsme jeli Bounties TII a docela záhul. Oproti původní hře mi to přijde minimálně o 50% těžší. Jinak dostali až 6 druhů spellů, že můžou mít naráz, to je pak strašná sranda.
  • Kapitola tři. Veskoslav vrací úder( anonymně).
  • Asharak
    Už jste to šli na Torment? Nějaký rozdíl mezi original a RoS mezi obtížnostmi? Hlavně co se týče elitek a jejich spelů? Sice jsem sledoval kungena jak tam farmí T-I. ale nějak nejde ten pocit vybavit. Oni nedostali žádné nové spelly že? Pořát tam jsou ty staré.
  • Jedno slovo a to "respec" ty joudo. *3* Mit moznost specializovat char se nevylucuje s moznosti respecu.
  • Já si myslím, že jsi blb, ani papež být nemusíš *1*
  • Co mi vadí na D3:
    -nudné postavy
    -prezentace příběhu
    -slabý vývoj postavy a absence nečeho "hlubšího", například tvorby runových slov
    -grafická stylizace a hlavně ty předimenzované světelné efekty
    -vizuálně trapní bossové, souboje s bossy ve wow stylu
    - hratelnost místo runu na bossy, farmení elitních packu (čím se farmení stáva časově méně náročným a hra nudnejší protože se nemusíte probojovávat k bossovi, stačí farmit moby, že jo)
    -obchodování s hráči blizz nedokázal vyřešit, nejdřív to byl fail s aukcí, teď pro změnu obchodování zrušil prakticky úplně
    -žádné pvp

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší