-
Jestli tak nahodou tu osobni krizovou vypravu nezacal on, blboune. *3*
-
jestli chcete dead space zadara v ramci projektu on hause EA máte šanci. stačí origin client.
pokud máte problem že vám cykluje update musíte stahnout aktualizovanou verzi klienta kterej update rozpozná
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/dead-space/pc-download/base-game/standard-edition-ANW.html -
Oh wait! Jeste pred chvili tu pindal trapacek Vrook jak zadny problemy nejsou. *15*
-
Taky se nemuzu pripojit! 578. ve fronte? Hanba!
-
Papíry by spíš zasloužila ta howada, co se tu s ním neustále dohadujou, vidí ho za každým druhým nickem a vedou proti němu nějakou osobní křížovou výpravu.
-
Nezlobte se na Vencu, má na to papíry.
-
No, drahy Fasticku. Ty jsi proste dyslektik. Mas problem s chapanim psaneho textu. Na tvou otazku:
včera v 17:38: "Proč tu spamuješ 20 let staré hry? Týka se to nějak tématu nebo si chceš něco dokázat tím, že jsi hrál nějaké staré hry?"
Jsem Ti normalne odpovedel, a to v 17:47: "Tak si zahraj Zaklinace 1 a 2, kdyz chces neco novejsiho. 20 let stare hry a co ma byt? Muzu snad za to, ze kvalitnich RPG se dnes dela tak strasne malo? Skoro vsechny starsi hry strci dnesni hry do hrave kapsy. A jen tak pro info - hraji RPG jiz 20 let, takze proc neuvest spicky, ktere jsem hral a i dnes se daji dobre zahrat? Vsechny se daji koupit na gogu. "
Jinak vzhledem k tomu, ze jsi napsal, ze dialogy v Z2 jsou tupe kecy, tak se jaksi neni co divit, ze Ti hry jako BG1, BG2 nesedi a povazujes DS za hru se skvelym pribehem. Je asi nasnade uhadnout, ze hry jsi nejen nedohral, ale ty ses nedostal v BG 1 do Nashekel Mines nebo v BG2 ze Shadow Annu. Jak jsem napsal drive, mas mou uprimnou litost, proste nekteri lide se takto narodi a neda se jim pomoci *1* -
ať už jde blizzard se svojim online připojováním dopr.dele! :-/
http://picload.org/view/lorarrr/beznzvu.jpg.html
super, když za hru zaplatíte a nemůžete ji hrát... minulost se opakuje -
Marně přemýšlím, kdo je větší maggor. Jestli ten, kdo používá několik nicků aby si v anonymní internetové diskuzi dokázal nějakou svou pochybnou pravdu, nebo ten kdo na to neustále upozoroňuje a obviňuje každýho kdo má jinej názor že je Veskoslav. Viz ten blb s příspěvkama 'Veskoslav detected'.
Jenom doufám, že jsou to ještě mlaďoši s kterýma cloumá buberta. Protože jestli se takhle chová někdo dospělej a myslí to vážně, tak... *7* -
Problém je, že on opravdu využívá anonymy na kritiku těch věcí, co se mu nelíbí
-
Nazvraceno tu je spíš od odborníků co vidí za každým druhým nickem Veskoslava. Jinak, bohužel, běžná diskuze jako u každé velké a i jen krapánek kontroverzní hry.
-
Stackovani main statu uz taky neni. Si zaspal trochu *1*
-
Datadisk (resp. patch 2.0) prinesly imho 2 hlavni vylepseni: nova itemizace a end game.
Blizzard by mel dal makat na upravovani avatara, jak uz v 2.0 zacali (paragon body). -
Cituji tebe 17:47 --- "A jen tak pro info - hraji RPG jiz 20 let" Takže nelži. Předtím si spamoval, nějaký vykopávky, které nikoho nezajímají. BTW. Teď jsem měl možnost hrát BG 1,2 EE a docela jsem se smál. Tupý příběh, nulová výzva. Opravdu žasnu, že i takový blbina může být modla.
-
Loot uz je jak ve dvojce plus minus, talenty ne (mas pravdu), misto run a kostky mas craft, a datadisk uz taky neni tolik koridor.
A i predchozi dily maj svoje mouchy *3* -
Především je tu nablito od pana Veskoslava, jelikož nesnese jakoukoliv kritiku na Diablo 3.
-
Koukám, v alejích pěkně nablito. A abych tak shrnul podstatu diskuse, parafrázuju citát velkého Sigmunda Freuda: "Každý byl v životě Veskoslav a kdo říká, že ne, ten je jím dodnes."
-
Tak nazdárek lidičky,
moje oblíbené postavy v akčních RPG jsou převážně postavy na dálku, takže mám hodně hodin odehráno za wizzarda a demon huntera, jinak dál je to poměrně velká slabo ta. Průběhu dvou let jsem cca odehrál asi 1000 hodin, snad jich odehraji u datadisku ještě jednou tolik. Lidi ať se vám hlavně daří a co se týče level skalingu tak to ve těch hrách potopilo kvůli max. a min. levelům v daných oblastech na danou obtížnost. Tedy nebylo to bez omezení jako v Diablu III RoS nebo též od petche 2.0.0, to hlavně potopilo jak hru Sacred tak Sacred II.
S pozdravem! -
To je (bohužel) pravda...
-
Jn, v predchozich dilech zase byl propracovany system lootu, taletnu, run a kostky. Tady mame skvelou grafiku, koridor a stackovani mainstatu. *15*