Přejít na výpis diskuzí
Diablo III se vám bude měnit před očima
29.5.2012 | Petr Poláček
470 příspěvků
-
Jedna z nejvetsich a nejbohatsich hernich firem na trhu a dovoli si vydat tento smesny paskvil s nicotnym obsahem. Zabugovany a lagy k tomu.
D3 - je na cele care absolutni zklamani, vysmech ze strany blizzardu a navic totalni pohrdanim hracu ...
Jak uz nekdo napsal nize, vzali 2 vyvojare k tomu pripojily uklizecku a developera z wow a za 6 mesicu vydali tento paskvil. -
-
Ono ani tak nejde o to, jestli jsou nejbohatší nebo ne. Ale já se strašně divím, že firma, která tolik let provozuje WoW, se nedokáže vyhnout naprosto stejným problémům, které určitě řešili i při spouštění WoW a tudíž všechno tohle už znají. A i ten prvotní nápor při spuštění museli očekávat.
-
-
Pod tohle se musím podespat. Jako já to spláchnul. V době vydání jsem byl marod a neměl jsem náladu na nic. Ale druhej den po vydání ta hra už šla bez problu se lognout.
Bohužel mne taky dost překvapilo, že po tom co provozují WOW pro miliony lidí.
SC2 a hlavně celej battle net jim na tom jede, tak nebyli dsotatečně připraveni.
Ale tohle už asi není jen případ Blizzu. KDyž byla closed beta pro předobjednávky GW2, tak taky museli mít přesný číslo, kolik lidi bude v betě ne ? A logovac problémy měli stejně.
Dneska to každej podceňuje, nebo nechce zbytečně vynaložit větší úsilí, než pokladaji za nutné. -
-
Problém máme jinde, oni vědí kolik lidí bude hru hrát, ale nevědí průměrnou dobu hrání. Čím dále tam jednotlivý hráči budou tím víc jich tam současně bude, na opak to funguje stejně. Takže teď budou dokupovat pc na další servri, aby jim to jelo plynule. Do konce června nebude po problémech ani vidu ani slechu, a všichni budou spokojeně hrát :-)
S pozdravem!
-
-
-
Ano kazdy si mysli ze u nejvetsi herni firmy bude logicky pracovat nejvic programatoru ale 70% ji tvori markrtingove oddeleni o ten zbytek se s programatorama deli ucetni,personalni,uklyzecky, vratny, atd. takze tech par programatoru to proste nezvlada
-
-
Jejich čísla mi nezajímaj. Nemám představu kolik uklízeček pracovalo na Diablu.
Ale jsou to trapné kometáře, které se opakují již od včera.
S tím wow a uklízečkama.
-
-
A ty závidíš že jim hru udělala uklízečka.
Kdežto ty rakotovej inženýr si nevydal ani svůj Tetris.
Njn hold, někdo umí.. druhej jen čumí...
-
-
Tak ten nádhernej obrázek v titulku ukazuje, čím D3 mohlo být. Sbohem gotický feelingu. Sbohem hororový feelingu. Sbohem Blizzarde North. Buď vám země lehká.
-
-
přesně tak, je nádhernej, moh bych o něm vyprávět 10 minut... a je hodně podobnej oldskool RPG obrazkum, muzes nanej koukat, a domýšlet si "příběh" postav, atd.
Samozřejmě, D3 je oproti tomuto feelingu hra absolutne plochá :( Narozdíl od Diabla 1.
Jo taky řikám sbohem...
Hodně lidí nato šlo přímo z WOWu, tem to ani neprijde a vyhovuje jim to.... neco jako wow dung to je... akčnější atd. Mě, jako fandovi serie, to přijde jednoduše upplně naprd. Duvody sou na další post, kterej se mi uz nechce ani psat :X
-
-
Diablo III se stalo velmi kontroverzní hrou...
-
v pohodě :) ať si balancují. konečně můžu hrát za wizarda na 55 lvlu s dps 3200+ na hell normálně. včera sem ještě měl brutální problémy s každou elitou. teďka si je docela dávám a chcípání není na denním pořádku :)
-
-
Oni dneska neco delali z wizem?
-
-
to já nevím, ale hraje se mi za něj znatelně líp. předtím sem už pomalu začal expit alta.
-
-
-
No mi docela vadi, ze zatimco skilly nerfuji jak o zivot, na bugy zatim zvysoka kaslou. A hardcore si nedokazu predstavit, pokud bych treba mel wizarda, spolehal se na force armor a pak mi ho nekdo zabil na 1 ranu protoze blizzard zmenil vlastnosti skillu a nikomu o tom nerekl ;-)
Jinak je dobre ze se hra bude menit, to byla vec co me drzela u D2. Vadi mi ze se to bude menit spis v zavislosti na potrebach aukcni sine nez na potrebach hry. Po pravde hru tak zavislou na predmetech jsem nikdy nevidel. Napriklad moje wizardka ma na max. lvl bez vybaveni dmg necelych 9 bodu, wtf? S vybavou pak asi 25000, u lip vybavenych je bezne 50k a vic. -
-
To bude tim ze vsechny skilly pracuji s dmgu zbrane a ne s bodikama ve skill tree. Chapu ze s wizardem/sockou se ti to nezda ale tuhle zmeny vitam.
-
-
No kdyz si vezmu ze sme s kamosem rozjeli dve postavy, ja barbara a on wizarda a docela dlouho sme meli zhruba stejny pocet HP... Nebo ze wizard na max lvl ma 4.7k HP coz jde dostat z jednoho predmetu. Proste je to jen a pouze o itemech, jinak receno o Auction House. A sice jsem neco podobneho cekal, ale musim priznat ze zdaleka ne v takove mire.
-
-
Ale zapominas uz podotknout ze ty za barbara jsi mel mnohem vetsi DMG reduction.
-
-
-
-
Presiel som obtiaznost 'normal' najprv s monk-om a potom s wizardom. Pri monkovi som sa poucil a s wizardom som pravidelne po par leveloch navstivil AH a za cca 10 - 25 tisic kupil co najlepsiu zbran, gem a pripadne vybavenie. Potom sa to s wizardom zdalo jednoduche, ale ku koncu je OP vcelku dobra vec. Je to tam prehustene silnymi nepriatelmi a odstup si treba udrzat. Ale aj tak to bol kombajn (nezakapl som ani raz). Taktika - kupit na AH co najlepsie vybavenie - fungovala dobre az do polovice posledneho aktu, ked som uz nedokazal najst nic lepsie ako som mal. Ak bolo nieco lepsie, tak pre postavy o par levelov vyssie. Aj to zacalo byt citit a uz som mal co robit, aby sa nedostali blizko. A vobec som si neuvedomil, ze s wizardom moze byt Diablo na konci vacsi problem ako s monk-om. Pri jeho teleportoch, sile a rychlosti som len utekal a casu na nejake ucinne kuzlo bolo malo.
Napriek tomu, ze metoda nakupovania lepsieho vybavenia na AH sa moze zdat nefer a sposob cheatovania, odporucam ju pouzit. Evidentne sa s nou ratalo, lebo to co vypadavalo aj z tych najlepsich bossov bolo smiesne. -
-
Mno nevim s wizardem jsem zacal mit problemy s dmg az nekde v druhem aktu inferna. Doporucuju vyhnat co nejvic dps a Magic Weapon vymenit az na Hell za Energy Armor. Vpodstate vsechny obtiznosti jsem jel stylem: Nabehnout/naagrovat velkou skupinu mobu (pokud bylo moc rangedu tak nahodit diamond skin), Frost Nova to vsechno zmrazit a Wave of Force to najednou zabit, pokud nahodou neco zbylo tak to dosmahnout desintegratem:-)
-
-
Pouzival som Electrocute a Disintegrate ako DPS skilly, k tomu Teleport, Wave of Force, Diamond Skin a Meteor. Az na finalnych bossov to islo dobre.
-
-
Ja jel vpodstate celou dobu (akorat jsem obmenoval runy za silnejsi) tento build:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#miXdYS!bYW!ccaccZ
Na Hell a Inferno jsem pak obmenil Magic Weapon za Energy Armor s Force Armor runou. -
-
Zaujimavy je ten Archon na Mastery. Vyskusal som ho (na Azmodanovi), ale nepresvedcilo ma to. Ma to urcite silnejsie DPS, ale zdal sa mi zranitelny. Chyba potom pristup k defenzivnym skillom. Urcite zalezi na sposobe hrania. Viem si to ale predstavit.
-
-
Já jedu Monka na Inferno. Farmím první akt a druhej je mooc těžkej.
Ještě nedávno jsem ale nedával ani první akt. Oká, trošku jsem si polepšil itemam, což je tu dost znát. A bohužel tady to AH potřebuješ, jinak by se mohlo stát, že inferno, nebo možná i hell budeš farmít stále dokola jen pro itemy.. to pak už je nuda, když random drop je rly random.
JInak dost pomůže build. Na D3 forech je hodně rad pro Inferna. Bez niž bych byl někde .) -
Archon je vyborny proti elitkam, zvlast kdyz jedes v parte jeste s nekym napr Barbarem ktery na sebe pouta pozornost a ty mas cas rozjet dmg.
-
-
-
-
-
Spíš se mi to zdá (nakupování nejlepších věcí v AH) demoralizující. A ze zkušeností u sebe vím, že jak začnu někde, kde je to možné, na úkor času a hledání kupovat ty nejlepší věci, začne to být rutina a vše se začne bortit a hra přestává bavit. To je celý problém nějakých připlácení za věci do hry, byť už jen za herní finance/materiály, chytne a nepustí, nechci vidět ty lidi po zpřístupnění real AH v D3. Stejně tak jak jsem jednou hrál Gladiatus s příplatky (vyšlo mě asi na 400,-, už nikdy nic takového proto neudělám) sem jen trávil čas v Aukci a hledal to nejlepší, k vůli ničemu jinému sjem tam nechodil. Ale nemůžu mluvit za ostatní, takže hodně štěstí, ať tě to nadále baví, já budu radši hledat alternativní možnosti se slabšími předměty, než nakupovat to nejlepší a o nic se nestarat. Je to sice dobrý pocit mít všechno nej, ale taky je to po čase hnusný problém.
-
-
Možno sa mýlim, ale ako som prešiel prvú obtiažnosť s dvomi postavami mám pocit, že pravdu majú tí čo hovoria, že celá hra je nastavená tak, aby bolo potrebné AH používať. Väčšina predmetov bola podľa vlastností úplne inde, ako som potreboval. Ak to poctivo hráš bez použitia AH, tak klobúk dole. Musí to byť oveľa ťažšie a zdĺhavejšie. :-)
Ale určite máš pravdu, že to trochu mení (kazí) hru. Všetkého je všade veľa, nie je to žiadna vzácnosť. Ťažko možno volať predmet 'zriedkavým', ak je možnosť kúpiť ho na AH v počte desiatok kusov. Tiež sa kôli tomu vytráca možnosť niekomu taký predmet darovať, kedže je ich a lepších plný AH. Možno aj to bude predmetom úprav od Blizzu. -
-
Prošel jsem D3 na NORMAL za barbara bez jediné smrti a vůbec nějaké krizovky a to včetně Diabla samotného. V AH jsem se ještě vůbec nebyl ani podívat, protože k tomu nebyl jediný důvod ani motivace. Je pravda, že toho nepadá nic moc, ale zase naopak se dají docela solidní věci nacraftit u kováře. Ani náhodou jsem neměl pocit, že by AH bylo potřeba používat...jak říkám, vlastně jsem tam ani nebyl a nevím proč bych tam chodil (to se může samozřejmě změnit v dalších obtížnostech). Blizzardi jsou právě dost chytří na to, aby z AH neudělali povinnost (a tím zkazili celou hru), ale spíš malou nepovinnou (ale o to víc návykovou) drogu....klidně bych se vsadil, že to jde celé projít i bez použití AH celkem bez problémů ;-)
-
-
-
-
Jj jsem rád, baví mě to, tak jen ať ladí a ladí. Hlavně na PvP arenu jsem fakt zvědavej. Jinak obdivuju nervy všech těch co si založili HC postavu....na to bych při neustále hrozbě lagu neměl koule...ale o tom by možná mohlo vyparávět těch posledně zmiňovaných 35 %. *1*
-
-
Alespoň se nevidí cheaty a tyhle ostatní zhovadilosti.. Lagy ještě vyladěj ;)
-
ja si založil ale pak me to prestalo bavit, nizsi obtiznosti by meli byt v pohode, proste kdyz hra laguje nehrajes. Inferno bych šel s nejakym znamym v parte.
-
-
A co to pomuze? Jasne ze je to trochu lepsi, ale neni to tak ze kdyz jdou 2 jsou nepratele 2x silnejsi kdyz jdou 3 tak 3x?
-
-
jo jsou silnejší ale když hrajou dva tak se mužou doplnovat, treba jeden jim dava cc nebo je nejak oslabuje, a druhy dela dps
-
Ve dvou lidech to neni uplne dvojnasobek. To by tankove neustali. Navic hodne casto se mi stava, ze kdyz soluju inferno a na champ mobech chcipnu tak se bugnou a okamzite doplni hp do plna (ne jejich hp regen, ale okamzite). Kdyz jsou dva hraci, tak se to nestava.
-
-
Ono to není 2x ale dokonce více jak 2x resp 3x při třech lidech. Záleží to i na hrané obtížnosti. Na netu se válí tabulka s hp a damage nárůsty za každého člověka a obtížnost. Na infernu to je, co si pamatuju 440% na hp a 15% + za KAŽDÉHO hráče.
tady:
http://gaming.stackexchange.com/questions/69047/diablo-3-difficulty-scaling-per-added-player -
-
Tak to jsem docela neznaly, beru zpet. Tech hp ve dvou hracich bude vic jak dvojnasobek. Ale s dmg jsem to uhodl, to by fakt nikdo neustal. *5*
-
-
na tohle používaní výrazu z wowka jsem trochu alergickej, nevim o tom že by v diable byli nejaci tanci
-
-
no tak slova jako tank nebo carry nejsou z wow...asi jsi mladší ročník
-
2Rys - no proste monk se support buildem
-
Za to se tedy omlouvam. Muzes mi teda doporucit nazev pro treba monka nebo barbara, kterej ma stit (a nebo nema) a snazi se stunovat vsechny moby, chytat od nich dmg a dela spis supporta nez dmg? Treba barbar v tom byl docela dobrej.
Kdyz jsme hrali druhej akt tri DH tak jsme kitovali jako sefove ale stejne, bez toho "supportera" to stalo za prd.
-
-
-
-
Posloucháš se?
Ty jsi zaplatil peníze za hru, kterou někdy nejde hrát kvůli lagům a jediný co na to řekneš je :"proste kdyz hra laguje nehrajes".
Koupíš auto, co občas nejde nastartovat... no tak prostě nejedeš.
Máš práci a občas není na výplaty... tak prostě děláš zadarmo.
Koupíš si dovolenou s plnou penzí, ale občas není snídaně... tak prostě nejíš.
Jestli "proste kdyz hra laguje nehrajes" není nechávání si sr*t na hlavu, tak už teda nevím co....... -
-
Třeba je to extrémní flegmatik. *3*
-
PreidaQ, Amaroun: Ringwraith kritizuje to, ze nekdo je schopnej rict ze je to dobre ze to laguje, pac to nejde upiratit.
-
-
Jo, to je taky fakt. Takoví by se asi našli.
-
-
To Robotron - Jo, ty tvoje příspěvky vyvolaly dobrý flame... To chválím! *1*
-
Dneska je uz Troll kazdej, kdo ma jiny nazor, s kterym nesouhlasi. Sem vcera pod clankem o Minecraftu napsal, ze by se mi libila v adventure modu fyzika a byl jsem hnedka jasnej Troll :)
-
Takovi uz tu samozrejme jsou. Kazdy kdo si dovolil byt jedno negativni slovo na D3 byl troll a hlasita mensina. Sami vsak neprekonali nutkani kazdyho takovyho "trolla" komentovat a snazit se ho banishnout. *15*
-
-
-
A ty se s toho můžeš pos*at? Je to jeho věc ne? Třeba čeká na odladění...
-
-
Jo, můžu se z toho pos*at.
Když ani Blizzard neumí zajistit 100% fungování svých serverů, tak co teprve jiní, kteří se můžou prodeji Diabla 3 inspirovat a taky začnou cpát always-online do svých her.
Kdybych měl 100% jistotu, always-online zůstane jen u Blizzardu, tak je mi fuk. Ať se s tím Diablo 3 hráči vypořádají jak chtějí. Ale tu jistotu nemám. -
-
Skoda ze hrajes single. Ja hraju MP a je to super.
-
Já řvu jak by mi mohlo být ublíženo.
Tím, že bych musel trpět kokotský singleplayer lagy ve většině her. Chceš to? Já ne. A proto chci, aby si to "nebezpečí" uvědomovali i ostatní. -
Ale proč takový nářky ihned.. Pragmaticky si počkej až opadne hlavní zájem, a až autoři budou mít nějaký čas na opravu za sebou... Praxe je vždy jiná než teorie a prostě nový věci nefungují ihned 100%. Nejsou to snad ani dva týdny od spuštění a vy tu řvete na okolí jak je vám ublíženo...
-
-
-
A to má hrát s lagy jenom proto, aby tím vyjadřoval nesouhlas s tím, že mu to laguje?
-
-
Ne. Má jít na Blizzard fórum a říct jim, že se mu ty lagy nelíbí.
-
-
2: RIngwraith
A ty se posloucháš ?
TOhle jako sorry totální geeky nerd nasazení 2 ! !! Srovnávat "přiblblou" hru s reálnýma starostma. Jako fakt tohle srovnávat může jen totální nerd a závislák.
A teď k věci. Taky mi to laguje.. ale jen prvnch 20 vteřin po nalogování do hry a v prvním combatu. A jestli tohle neumíš přejit s nadhledem, tak ti nezbývá než tu brečet, že 30 vteřin ti zakzilo život !!
BTW hra mi spadla od vydání jen jednou a nikdy mi lagy nezabili, nebo tak něco podobného. A to mám stupidní ADSL, žádnej 100mb/s kabel či tak.
A stejně většina lidí co tu brečí, tak brečej protože si to nestáhnou a necracknou chudinky .... Kolik z vás tu má hry od EA z Originu ? Brečeli jste tam stejně ? Ne ? Jakto ?!! když je to větší smetiště crapu ... -
A proc tam nejdes ty i spolu s ostatnima trolama, kteri tu neustale dokola opakuji to stejny - bla bla bla, lagy, bla bla bla ... Tak bezte brecet na Blizzard fora vy a neplnte svyma narkama diskuze tady na games.
-
V tomhle případě už bude konstruktivnější, když si zajde postěžovat si na nejbližší nádraží.
-
V tomhle případě už bude konstruktivnější, když si zajde postěžovat si na nejbližší nádraží.
-
-
-
Blizzard to ma lehky. By me zajimalo, jak se jim podarilo vychovat takovyhle lidi, kterejm nic u jejich produktu nevadi, i kdyz hra nefunguje, nebo laguje. To je silnejsi vira a uctivani, nez ma kdejaka cirkev, nebo sekta :)
-
-
-
Lagy jsou prostě další nebezpečí, které děla hardcore víc drsný. Deal with it.
-
-
Myslis jako cim vic ztizeny hrani, tim vic hardcore? Pak je nejvic hardcore tu hru vubec nehrat :))
-
-
-
Konecne jsem pochopil smysl clanku. Do diabla pridaji pandy
-
-
ja to ani nečetl, proste vidim diablo a diskutuju
-
-
Osobne nechapu, proc Blizzard neudelal dva rezimy, online a offline. Pro kardy by si hrac zalozil jinou postavu, online jako ted a s offline by clovek nemohl hrat coop, pvp ani obchodovat equip. At si offline kazdy cheatuje, jak chce. Lidi by byli spokojeni, protoze by meli moznost si zahrat, kdyz by se nemohli dostat na server. Stejne by drtiva vecina hrala online. Podle mne si tim tahem "jen online" dost poskodili reputaci a nemaji z toho vubec nic.
-
Myslím že o co se u blizzardu bát nemusíme jsou updaty.. =)
-
-
Nebudu nejak odhadovat predem, ale snad je bude nekdo jiny nez updaty na balanc wowka. Z horske drahy +100% tady -50% tady kazdej patch mi bylo docela nevolno.
-