Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale ten obrázek je z D2, že :)

Hezké statistiky, ale ještě lepší by byla statistika užívaných "povolání" postav.
    • Jj, ten obrázek je to jediné, co mě na posledních 5 článcích o Diablu zaujalo. *4*
  • Ať jde Blizzard s těma svejma serverama do háje,tohle neni možný. *16* *16* *16*
    • ja mam i error 74 hec to jsem, ale rad za SP hru co se musi logovat na server *16* *16* *16*
    • taky se snažíš hrát na chalupě u lesa offline? vždyť Error 37 je přece výmysl a špinění Blizzardu, nikdy nebyl žádný problém!

EPIC 37 FAIL *16* *16* *16*
  • diablo začíná mít koule až na obtížnost hell (tim ale neříkám, že nižší obtížnosti sou lehký), jednak v klidu dojedete 60. level, takže máte všechny skilly a jednak koncentrace elitních mobů je vskutku velmi příjemná, na každym rohu někdo a vlastností maj až až
    já osobně můžu jet solo jenom tak do druhýho aktu, ale ve skupině si to dáváme až po diabla a je to opravdu super pařba, to se musí vidět a hrát
    inferno neřešim a auction house je super věc, je na každym, jak moc tomu pozlátku podlehne a jak moc si chce zkazit hru, takže asi tak
    • nazívat větší damage a větší počet životů nepřátel za větší obtížnost to chce hezkou dávku naivní zaslepenosti. To není větší obtížnost to je jen větší opruznost
      • Takhle to je přece u všech her :)
      • Navic jsem cekal, ze na vyssi obtiznosti budou mobove vypadat jinak, falleni byly barevni, zombies taky, aspon tak si to pamatuju z D2. Ted je vsechno absolutne stejny.
    • Super pařba, ale pak přijdeš s melee charakterem do prvního aktu na inferno a zjistíš, že aby ses dostal přes první akt, potřebuješ vybavení z aktu dva a výše. A to tě nehorázně naštve. Že člověk musí farmit equip, aby se dokázal ve hře posunout, to beru, ale že to je udělané takhle stupidně, to je smutné. Celé farmení se pak smrskne na to, že nefarmíš equip ale goldy, za které si koupíš lepší vybavení na AH a pak máš šanci se posunout dál.
      • Kdyz mas DH tak staci veci z aukce (klidne i bez vit) co maji 150+ resp 100+ (kde tolik neni) dex, stala me 100k + 70k za 700dps crossbow a projel jsem to s 12k hp az k magde. Za barba nestacilo ani 50k hp a 700 resisty *5*
        • Však na to jsem právě narážel, každá lama s ranged charakterem farmí inferno pomalu v modrým equipu a člověk, kterej si prostě chtěl založit melee postavu, prostě utře nos a šetří prachy, aby se mohl vůbec dostat z prvního aktu.
          Že je inferno těžké, to vůbec neřeším, tak to má být, ale každý by měl mít stejné šance. V této chvíli prostě ranged charaktery mají nechutně navrch.
          • A to uz ma DH nerfnuty SS, a Wiz to kombo armoru dmg redukce + heal ticky.
        • "staci veci z aukce"? A to je jako dobře?
          • K něčemu by ten hráč ty goldy použít měl.
            • Cca 15 hodin unikatniho contentu, pak uz to jedes znova na dalsi obtiznost.
            • Dobře? Ale takhle to dopadlo stejně jak se skillama. "Equip si vyber". A navíc to člověka zas nutí používat aukci, stejně jako to patrně bude nakonec nutit používat RMAH. No, v každém případě to prakticky odebírá další element ARPG her a zbývá jen ono rubání s lepším či horším příběhem. Pff, jakoupak životnost má taková hra?
            • Takže je to dobře že mají využití :)
            • Třeba v D2 je taky nikdo na nic nepoužíval :) . Ale D2 nebylo jakési hybridní MMO, hm...
          • Ne, tim ukazuju rozpor mezi tim jak barbar chcipne s gearem za milion na par ran a DH s gearem za 100 to projede.
  • Je zajímavý tady pokaždý čist jak prej tahle hra neuvěřitelně jednoduchá i na infermo a pak číst tento článek...
    • No jo, protoze veskera "obtiznost" inferna je dana obrovskyma cislama hp,dmg mobu a tim padem pozadavkama na gear.
      Treba prechod A1-A2 na inferno je uplne mimo. Mam na barbarovi gear za milion milionu (dobre, asi dva miliony), 50k hp 800+ resisty a stejne me to v aktu 2 onehituje.
      Tohle neni obtiznost. Tohle je jednoduchej gearcheck. S DH a gearem za 100k z aukce jsem to projel k magde celkem v pohode, vsechno se ukituje.
      Inferno je a) nesmyslne tezky kdyz nemas gear a za b) zacina byt srandovne lehky kdyz gear mas. Jedinej prechod mezi timhle je nafarmit par milionu goldu a nakoupit veci v aukci a podle me takhle se "hra" fakt hrat nema.
      e: Ti co si nafarmili truhly nez to blizz nerfnul si v pohode davaji 2+ akt. V prvnim aktu nedropujou (aspon ne s realnou sanci) itemy tieru 16-18 (snad se nepletu) ktery jsou napr. za barbara nutny k preziti druhyho aktu.

TLDR: to ze me neco onehitne dokud nevyfarmim desitky hodin na gear podle me neni obtiznost
      • milion milionu se rekne miliarda a rekne se oneshot ne onehit
        • Miliarda je tisic milionu, a one hit kill se za nas normalne rikavalo. Jak se rekne reagovat k veci?
          • jo mas pravdu sekl jsem se *13* no tak teda bilion
      • Přesně tak se to hrát má. Jak jinak myslíš, že blizzard maximalizuje zisky?
        • Chapu, a docela me to mrzi. D2 nikdy nebylo o placeni 15% blizzardu za kazdej vymenenej item. Z pohledu blizzardu se to tak delat ma, maji z toho prachy. Z pohledu hrace je ale "hrat abych mohl hrat" a nebo proste vytahnout kreditku nesmysl. (aspon dle me)
          ps: I kdyz jsem to mohl tusit (RMAH, wow style) nikdy me nenapadlo ze D3 bude dalsi grindovacka. Ale ne grindovacka na styl D2, kde muzu hrat a zaroven farmit gear, ale grindovacka na styl MMO, kde farmim porad dokola neco, abych si vydelal na gear, kterej dropuje tam kam nemuzu, protoze nemam gear...
          • Tak proč má hra všude devítky? Proč si ji koupily miliony hráčů? Proč tolik hráčů baví?
            • devítky má protože je to diablo (DIABLO!!), miliony hráčů si jí koupili protože jí udělal blizzard (hráli wowko :D), baví je to protože to má všude devítky a koupili si to miliony hráčů *15* a dle zdejších diskuzí stejně spousta lidí ani nechápe že dohrát to na normál neznamená dohrát diablo..

PS: mě diablo 3 přijde jako fajn gamesa.. dobrá bezduchá mlátička na odreagování a hlavně o tom moc nepřemejšlet.. což sem od toho chtěl.... abys neřek že sem jen nějákej kiddo hater
            • Proc ma justin bieber na youtube klip s nejvice shlednutima? Protoze lidi chcou konzum. A konzum s kvalitnim jmenem chytne dvojnasob. Vzdyt ten clovek co psal recenzi snad ani nemel 60tku.
              Fans se chvastaji (a tohle jim ted neberu, maji pravdu) ze vetsina contentu a srandy ze az v pozdejsich castech hry. Jak muze hodnotit hru nekdo kdo tam nebyl? Kdyby tam byl tak by zjistil ze to neni tak uzasny a ze ten system ma znacny nedostatky, viz ten prechod A1-A2 za melee classy.
              Nebudu tvrdit ze ta hra je odpad nebo tak neco. Libi se mi umeleckej styl grafiky, nektery lokace vypadaji perfektne. Klasicky Blizz umi udelat hru uzivatelsky prijemnou, vypracovat nejmensi detaily. Ma svoje kvality atd. Ale to co udelali s item dropem kvuli RMAH, to co udelali s legendarkama a setovkama, ktery jsou vetsinou horsi jak zluty veci. To co udelali s endgame ve jmenu "farmi nebo chcipni". Ma to daleko k dotazene hre.
            • Tak proč kritizujete hru, která lidi baví?
            • bavit te to muze, znamena to i ze je to tezke ?
    • Je jednoduchá tím, že na Inferno prostě zdechneš na ranku, takže neděláš nic jinýho než kituješ.
  • bez offline patche tu hru nikdy nekoupim
    • To je asi Blizzardu jedno, podle me si nejmin 50% lidi tu hru koupilo jen kvuli tomu, ze nejde zwarezit. Tech co si ji nekoupi, kvuli tomu ze je online bude proti tomu zlomek. Je jasny, ktera varianta je pro ne ekonomicky vyhodnejsi.
      • Nesouhlasim, koupili si ji jen ti co si ji koupit chteli, sice jsou prodeje velke,ale taky na tu hru cekalo hodne lidi. Ale jinak nejak super zazracne ty prodeje nejsou proste ty desitky milionu hracu co by to zwarezili kdyby to slo, si to nebezeli koupit!
  • stejne aukce v singleplayerovce je kravina, chteji na tom jen rejžovat ja vam to rikal ješte ped dvema lety ale nikdo mi neveril *13*
    • Zřejmě ale díky těmto aukcím nemusíme platit měsíční poplatky. Ať si klidně lidi kupují itemy za real moneay když na to mají. Mě to neotravuje a možná díky tomu i něco získám. Tak proč ne.
      • sankuri
        Lol toto me pobavilo, prej ze za singlovku nemusime platit mesicni poplatky, no jesteze nemusime!
  • Hru chcem hrať vo svojom volnom čase, nie keď má Blizz online okno.
    • Ringwraith
      Ne, prostě když jsou lagy, tak nehraješ. A basta, Tony promluvil.

Tak si najdi život a neseď jen u PC!!
      (Tohle je častá odpověď Blizzdronů na podobnou větu.)
      • Mně se líbí ten jediný argument, který jsou fanboyové schopni vypotit - koupilo si to šest míčů lidí, takže jsi píčus, když se vůbec opovážíš proti tomu něco říct... LID PROMLUVIL, KLIĎ SE Z CESTY, OTRAPO!!! *5*
        • Spolceni hlupcu...
          • Jj, tak to na diskuzích pod hrami od Blizzardu často chodívá... Holt wowkaři. *5*
            • To je knizka, doporucuju precist.

BTW. Argumentu tu padlo na vsech diskuzich pod clanky o Diablu 3 asi tak pul bilionu ale nekteri jsou k nim proste hlusi...
        • Ringwraith
          Vox populi, vox Dei!
  • Podobne balancuje DICE BF3 a patch od patche je mi z toho vic a vic blivno. *11*
  • keby dali Blizzard moznost prejst na offline singleplayer bez aukcii a coop, idem bez vahania do toho. Ale to sa nestane.
    Ako pozeram, hra ma na disku 7,7 GB takze pocitam ze grafika, hudba a filmy su v PC. Lenze ked som skusal moege emulator na betu, tak ten si pravdepodobne tahal predmety a monstra zo suborov .mpq pretoze ich trebalo kopirovat do adresara s emulatorom. Takze to mohli spravit aj off ale kvoli aukcii je to tak ako to je.
  • Error 37, Error 37, Error 37... Co to do háje má být? Opět to nefunguje.

Bude mi ještě nějaký BlizzFAG tvrdit, že tohle je v pořádku a hraní offline na chalupě je blbost?
    • je to blbost. hrát mlžeš doma a né na chalupě.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit