Přejít na výpis diskuzí
Diablo III vyjde na PS3 bez aukcí a s offline režimem
25.3.2013 | Aleš Smutný
178 příspěvků
-
Prý o tom neuvažují.
-
Ok tak se omlouvám měl jem to jako planej poplach. KAZDOPADNE. Ta aukce kazí podle mě gameplay.
-
Tak tak, osobně jsem klíč k HOTS (EU verze) sehnal za nějakých 670 Kč...což je daleko od ceny za novou AAA hru...
-
Ještě by mě zajímalo jestli hodlají přidat ovládání s gamepadem i do PC verze. Rád bych si to aspoň zkusil.
-
No a právě proto vyjde po roce Diablo III. *3*
-
no dobrá, ale když na tebe řekněme jdou ze stejnýho směru čtyři příšery, tři slabší a jedna silnější, jak například postupně sejmu ty slabý a silnou si nechám jako poslední, nebo naopak nejdřív sundám tu silnou a pak až ty slabší? to si nedovedu bez myši představit...
-
Paradoxne, pokud tam budou normalni dropy a pujde to progressovat v infernu od mp1 po mp10 jenom s vlastnima dropama a v rozumny dobe tak to bude 100x lepsi jak D3 na PC.
-
RMAH ma maximalni buy out 250eur and v americe 250dolaru, blizzard nerozlisuje eura od dolaru takze v USA a Evrope se jejich hry prodavaji za 60e/$ je do demence...
-
Já sem rozhodně fanda Diabla, ale i mě tahle správa opravdu nehorázně naštvala. Jako na PC to prostě s ofline režimem nešlo, ale na PS jo. Jako timhle si to u mě Blizzard dost pohnojil teda *16* *16* *16* *16* *16*
-
Z casti souhlasim, dotycny by mel mit moznost si vybrat zda chce single a klidne i si postavu ukladat na disk nebo na vlastni cloud, ale nespojeny s ostatnimi a nebo zda chce byt pripojen na spolecny server jako je treba battle.net, sdilet achievy, postavy, vybaveni atd.
I ten offline mode drive sel hrat, ano dali se ulozene savy zmenit a vylepsit si postavu, ale pokud to nekoho bavi tak at to tak hraje v uzavrenem multiplayeru, ale pokud ne nebude si nicit pocit z hrani tim, ze bude podvadet. -
Dost nefér.
Upřímně si myslím že by se jim na aukci plno lidí vykašlalo jen kdyby jim padali věci normálně a né jen určené k dražení. To co opravdu vy potřebujete dostanete jen na aukci pořádně.
Proč nedají tohle PC hráčům omg? Je to prostě nefér. Akorát nám ukázali jak na nás dlabou.
BTW: je pravda že evropa má v RMAH omezení snad na prodej maximálne do 200 eur ale amerika a jiné toto omezení na dolary (a jiné měny) nemají??
Pokud to tak je, tak je to taky docela poděl ne sakra? -
Heh konzole ruleeeez :D
-
ja take nachapu aukci je to zhovadilost! Ta hra mne nebavi kdybych vedel ze pokazde kdyz pujdu na bose padne z nej neco do setu vzdy uzitecneho klidne do nej budu mlatit 100x at si kazdou postavu vybavim unikatnim setem, ale takhle kdyz mi znej padne to co z kazde bedny a jednou za 1000 porazeni z nej padne neco co se k me postave nehodi (a diky nahodnemu generovani vlastne ani nehodi k jakekoliv jine), ale je to dost cene abych to prodal ne dekuji *11* to je otrava, radsi si 1000x zahraji jine hry a ze jich zvladnu dohrat nez by mi padlo neco uzitecneho v D3 to neni hra to je prace pro cinany!!!
-
nastaveni itemizace a drop rate silne souvisi s existenci aukce a RMAH, protoze to nastaveni musi zajistit rozumnou funkci aukce a RMAH.
-
aukce sama o sobe problem neni a RMAH uz vubec ne, pro nektere hrace dokonce dost vyrazne hratelnost zlepšuje. To co problem je, je nastaveni itemizace a drop rate.
To co aukce dělá, je že zkresluje predstavu o tom, co je to dobry predmet a to co by normalně dobry předmět byl, rázem není, protože na AH jsou tisice lepsich veci skoro zadarmo.
Diky AH normalni hrac bez problemu projde inferno, bez AH by minimalne musel nejakou dobu farmit, aby se dostal z prvniho aktu. Me by ta hra prestal bavit uz na hell, kdybych si nekoupil lepsi veci.
Osobne si myslim, ze Diablo 3 si mělo nechat jen soubojovy system a izometrickou kameru a vse ostatni komplet predelat a posunout se pryc od D2 nekam vic k RPG hram s otevrenym svetem a fixnim, nebo jen castecne generovanym lootem a povolit mody. -
K prvnimu odstavci: je to mozne. Diablo 1 se opravdu divalo co mas v inventari a hazelo ti veci ktere jeste nemas, cili pokud jsi pouzival dobry mec padaly ti luky, sekyry atd. Dalo se toho vyuzit tak, ze jsi nosil v inventari vsechny typy zbrani a pak ti obchod musel nabizet lepsi verze, ja jsem si takhle vetsinu vybaveni v D1 koupil od obchodnika (napriklad King's Sword/Axe/Bow of Haste s maximalnimi staty ;-)
-
nevim nedavno jsem si dal z novu prvni diablo a moc se mi libilo kolik s potvor vypadalo cenych zbrani a to i vcetne setu...
Diablo 3 jsem nehral (jed demo) a obavam se ze ani nebudu pripada mi ze hrac je diky aukcim o tenhle zazitek pokud mozno osizen protoze reknetemi kdo by si to kupoval kdyby vam zbrane padaly ve hre jako v Diablu 1
kazdobadne co mam Borderlands2 uz po diablu3 ani netouzim :P -
Diablo 3 si ani nazev diablovka nezaslouzi protoze z puvodnich her v nem nezustalo vicemene nic. Uz se ani nesnazi tvarit jako akcni RPG, je to bezducha akce riznuta simulatorem aukce, nic vic.
-
Za cca 200 hodin hrani mi nepadla zadna setova vec, 3 absolutne nepouzitelne legendary a v podstate veskere vybaveni se kterym jsem behal v infernu jsem mel z aukce. Nedokazu si predstavit kolik tisic hodin bys musel farmit abys ziskal aspon trochu slusny gear. Ta hra je delana pro aukci a kdo ji nepouziva nema sanci se vybavit tak jako ostatni. A bohuzel vybaveni co mas na sobe je jedine cim se odlisujes od ostatnich, skilly postav maji vsichni stejne a na skillu hrace zalezi jen minimalne.
-
Muzes nahodit profil, nebo aspon popsat staty tvojich postav? Lidi co jsem videl hrat bez aukce maji nahrany desitky hodin a gear kolem 40k dps a protoze nemaj kotel ehp tak si napohodu davaj mp1-3. S takovou rychlosti progressu se za 6-7 nikdy nedostanou.
Treba me za poslednich 50h na ww babralovi nepadlo vubec nic co by se dalo na infernu nasadit. Takze bych chtel videt tu trpelivost. *5*