Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je rozdil mezi normal modem a normal obtiznosti.
    Normal mode - nevadi kdyz umres
    Hardcore mode - kdyz umres tvoje postava zmizi

Normal mode je dal rozdelen na obtiznosti (Normal, Nightmare, Hell a pak Inferno tusim)
    A ano, chcipal jsem hodne a casto hlavne na tom Infernu bo jaka byla maximalni obtiznost. A to tim zpusobem, co jsem popisoval, nechcipal jsem z toho duvodu, ze bych neco podelal, ale proto ze to jinak ani neslo. Proste barbar na melee utok, prijde a dostane takovou slehu, ze se otoci a lezi cumakem k zemi. Kdyz jsi stal tvari tvar 5ti monstrum, ktere se jeste tolik nehybali tak se to dalo. Ale v momente kdyz na tebe vybehne 20 mobek kazda je rychlejsi jak ty a jeste k tomu ti davaji neskutecne rany, tak to uz pak neni o skillu. Ano, blbnu jsem si i se stunama a ja nevim jakyma kravinama. Ale bohuzel mechanika v D3 byla fakt mizerna.
    Clovek uz byl zavisly pouze na equip a nicem jinem. Jen si vzpomente kdo v D2 si piplal svuj build a snazil se najit optimalni strom, ze to jel od zacatku (pokud jste ho sami nekde nevyhrabali od nekoho nebo si neupravili vlastni savy)

Netusim jak moc se to zmenilo od te doby, ale prvni dva mesice fakt bida. Od te doby se me to neskutecne znechutilo. A i po nejake dobe, co jsem se logl, me to vubec nelakalo.
  • Škoda no, takhle se mi to líbí víc "méně dropu, ale kvalitnějšího", kdyby to řekly s jistotou dopředu býval bych si počkal na konzolovou verzi. Aukce mne nezajímá a raději bych měl možnost hrát až ve 4ech z jednoho média. Takhle jsem za tu zmršenou PC verzi dal cca 2800 (půlnoční prodej a 2ks abysme mohli hrát s manželkou). Manželka celé Diablo zapla tak 2x a vždy jen na 15 minut aby pak řekla že je to nuda. Takže odmítám dávat Blizzardu za Diablo další cash :), sic mne gaučová kooperace láká. I když myslím, že i kdybych si ho koupil tak se stejně v mechanice moc neohřeje, nebaví mne že tam nejsou náhodně generované mapy, že je mapa vždy úplně stejná. To se teď daleko lépe bavím u Path of Exile, to je mnohem víc Diablovitý, než Diablo 3.
  • Vrook
    Určitě je dobrý nebejt zaslepenej a mrknout se taky na to, jakej má daná společnost přístup k zákazníkovi. Ale nemůžeš soudit jenom podle toho, kdo kolik vydělává peněz. Soud víc peněz = větší zlo je levičáckej přežitek a upřímně mě pěkně sere, že lidi takovýhle názory ještě maj.
    Neřikám, že je Blizz nějaká dobročinná společnost, co krmí děti v Africe, ale jejich produkty mi vždycky přišly odpovídající kvalitou svojí ceně. Což překlepy v podobě RMAH a DRM v Diablu ofc neomlouvá.
    Takže pokud budeš "ždímačku peněz" hodnotit poměrem výdělku ku kvalitě přístupu k zákazníkům (hodně stručně řečeno)... tak ti mnohem hůř vyjde imho EA, než Blizzard. A neřekl bych, že by byl Blizzard vůbec někde v těsný blízkosti EA v tomhle směru.
  • K cemu postnout svoji postavu? Kdyz je nesnasis, tak ani postava a equip nebude dokonalej. Napriklad ja tam svoje postavy mam, ale vim, ze jedna je 60ka a nijak dal jsem si ji nevylepsoval, D3 me vazne nebavilo a spis jsem porad byl v ocekavani, kdy se to zlepsi, kdy konecne narazim na tu cast hry, kdy to bude fajn. Ano prvni projiti na normal obtiznost, bylo fajn, protoze jsem vse videl poprve.

Nehlede na fakt ze jsou i lidi, co maji vymakanou postavu, protoze to hrali i hlavne kvuli prachum, farmili a farmili kdyz meli hodne casu, a znam par lidi v okoli, co si vydelali za mesic 30 tisic.
  • až se mi chce říct... zkurven*j Blizzard a zkurve*ý konzole... online DRM mě vážně neba - mám na PC nainstalovanej Steam, Origin, pojeban*j uPlay a na D3, SC2 a WoW musim na Battle.net, na všecko generovaný účty+hesla.. WTF?! kdo se v tom má vyznat? tohle fakt neni normální sorry...a do toho všeho přijdou tihle z Blizzardu a řeknou ti, že na PS3 online bejt nemusíš...
  • "haha (skrytá identita) -1
    tak za cenu plne hry jeste aby nevypadal"

je docela rozdíl mezi 1200Kč za WoL a 800Kč za HotS
  • Ano, v clanku se pise hlavne o portu na PS3, takze bychom se teoreticky nemuseli bavit ani o PC verzi :P. Ale vazne PoE je podle me kvalitni nastupce Diabla II, kdyby si D3 vzalo priklad z vetsi casti od PoE (coz z hlediska casu nelze), tak bych byl hrozne rad :).

Na druhou stranu diky diablu II se tu vlastne zrodili tri hry - Torchlight 1,2; Diablo III a Path of Exile. A kazdy at si vybere, co se mu vice libi (zpracovanim, grafikou, mechanikou atd.)
  • Nezlob se na mě, ale pokud si v D3 chcípal i na normální obtížnost, tak je problém mezi klávesnicí a židlí, rozhodně to není hrou. V D3 se chleba lámal až s přechodem na Inferno, po té, co ho nerfli (1.03 a dále) už ani tohle až tak neplatilo. A pak přidali MP a bylo zase všechno jinak, ale to už je na jinou diskuzi.
  • PoE pujde i na PS 3 ?
  • Ok, no minusu par pribylo, jen me prijde divne, ze predchozi post, ktery jsem jen zduraznil, dostava plusy :D. Kazdopadne na obhajobu blizzardu, D3 se jim nepovedlo (dle meho nazoru), ale ostatni jako SCII je fajne :)
  • Tady se ale o PoE v článku nic nepíše. *3*
  • XorxoxTalarius
    Jediny duvod proc hra nemuze byt Offline je ten ze na disku nemas potrebna data, jinak nahodne generovani cehokoliv uz jsme videli v Diablu 2. Takze jediny duvod proc je v Diablu III nutnost je DRM ...
    A duvod proc to nikdo neprolomi je ten ze neco takoveho by je stalo spoustu casu a navic data v tabulkach by nesedela s nastavenim ve hre. Tudiz by to nebylo nikdy presne ono.
    Cpt. out
  • tak za cenu plne hry jeste aby nevypadal
  • Hlavně, že komentuješ bludy. Klasickej flamer..
  • Mám rovnaký pocit. Tiež sa mi stalo, že som rozmýšlal, či tá hrá nepozerá aké postavy mám rozohrané, aby padali úplne nepoužitelné predmety. Takto som bol nútený nakupovať na aukcii, pretože to čo padalo bolo hlboko pod tým, čo som potreboval.
    Ono predmetov padalo dosť, ale z pohľadu toho, čo som na danej úrovni potreboval to bolo smetie. A toto vnímam ako veľké negatívum, pretože keď sú veci označené ako 'rare', malo by ich byť len pár. V skutočnosti sa toho váľa všade dosť a aukcie sú preplnené.
    Skôr by som očakával, že po skúsenosti z predchádzajúcich dielov budú tlačiť na vačšiu využitelnosť aj nižších kvalít vecí ako je napr. 'common' ale zjavne je to všetko orientované na aukcie.
  • Rhulad
    Když tu hru tak hatuješ tak jsi i určitě hrál čili klidně můžeš postnout svoji postavu z armory.
  • PoE má tu správnou Diablovskou atmosferu.... Dle meho více navazuje co se hratelnosti a atmosfery piše na předchozí dva díly diabla.
  • nekromant33
    kéž by všechny dlc vypadali jako heart of the swarm nebo datadisky k wowku, warcraftu nebo diablu ty ždímačko *7*
  • Veskoslav
    Zklamu Tě Joe, tedy pokud někdo nenašel způsob, jak hru hrát nejenom v minulosti, nebo jak si nahrabat level 60 jenom u Skeleton Kinga:)
    http://eu.battle.net/d3/en/profile/Veskoslav-2937/
  • zalez veskoslave, neznám nikoho dospělýho kterej by hrál dajablo... a jelikož ho nehraju, tak se považuju za dospělýho už asi 6 let

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší