Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyz jsem si to tady vsechno precet, tak me dost prekvapilo, kolik lidi si stezuje na aukci, ale pritom ji pouziva. Ja jsem za celou dobu co hraju nemusel pouzit aukci, nikdo mi nedrzel zbran u hlavy a veci padaj staci mit trpelivost. A proc to pisu? To uz sam nevim, ale melo to bejt asi proto, abych vam vysvetlil, ze kdyz nechcete tak tam zadna aukce neni.
  • ales.smutny
    " Pravý analog vám umožňuje uhýbat se útokům. "
  • Dear pc users, because fuck you, thats why :D
  • DRM to nejspíš je, ale jako vedlejší produkt. Pro Blizzard to má server-side hra další, mnohem důležitější výhody. Normální to samozřejmě z MMO pohledu je, ale já nejsem zvyklý mít v singeplayeru lagy (nehledě na to, jestli jsou způsobené mým připojením nebo Battlenetem) a nebezpečí, že mi někdo vytuneluje mojí singleplayer postavu.
    Můžeš tomu říkat "žití deset let v minulosti", ale můj názor je, že přesouvání veškeré možné aktivity do oblaků je dost stupidní, ať z důvodu nespolehlivosti, ochrany soukromí nebo otravných featur.
  • nekromant33
    haha
    no když si vezmeš poslední dobou oblíbený season passy tak to co se ti v nich nastřádá za obsah při ceně nějakých 30 euro na steamu je pořád to co dělá blizz nadstandard
  • Shania
    Spis me prijde divne, ze se tomu nekdo divi, zadna Blizzardi PC hra bez Battlentu nikdy nebude, proc by to proboha delali. DRM to urcite je, ale stejne jako Steam prinasi dalsi funkce a omezuje naprosto minimalně, pokud tedy nechcete hrat offline nebo si nenechate hacknout ucet, uplne chapu, ze na to mam jiny nazor nez nekteri, protoze mam za sebou roky MMO hrani a byt porad online je pro me upne normalni narozdil od nekdo, kdo ma mobilni net, jezdi hrat na chatu, nebo zije deset let v minulosti.
  • oprava : Diablo 3 je jedna z nejlepších diablovek kterou jsem hrál ,
  • Diablo 3 je jedna nejlepší diablovka kterou jsem hrál , hraju a budu hrát .Je dobře že si to zkusí ještě konzolisti .
  • mna to zaujalo
  • nevím no, mám 2 postavy lvl 60 s nějakejma paragon levlama, s každou cca 200h odehráno a za celou dobu mi padly 2 legendárky ... pro lvl asi 5 a 7 :D, žádná setovka a samý trapný žlutky, takže u mne akorát velkej LoL na ten loot.
  • "Jednoduše, cenou za offline režim je absence klasické aukce, což je dle mne výhodný obchod."
    Dobri ko ko ti. Hlavne ze u PC verze "nemuze byt offline, protoze by nebyla aukce". *5*
  • Black_Hand
    nema, ale ayoagi se porad myli...
  • To nemusi byt uplne pravda, ja mam odehranych tak 380h od vydani do ted a nikdy mi nepadlo nic co by se dalo prodat draze. A skill na prekupovani aukce jsem bohuzel nikdy nemel.
  • a jak už bylo řečeno, jsou hry které ani po několika set hodinách člověka neštvou tak jako D3 :), za mne (ze škatulky RPG) třebas hry ze série Elder Scrolls, Demons Souls, Dark Souls, Dragons Dogma. To jsou hry kde mohu strávit stovky hodin (a také jsem již strávil) a neštvou mne :).
  • Mno v rade veci by se dalo s tebou souhlasit, ale i kdyz se clovek musi prihlasovat na battle.net porad to neni tak hrozny, jako mit v kompu steam, origin. Prihlasis se do hry a je klid (teda pokud se te nedotknou lagy).
  • Jenže zde právě ten čas je potřeba aby většina špatných vlastností vyplula na povrch. Teprve po Xtém hraní vyjde úplně na povrch, že mapy jsou stále totožné, že se při každé hře zpřístupňují pouze různé malé vchody ale jejich mapy jsou také vždy statické, stejné. Že ani na Inferno hráči nevypadnou rozumné předměty atd. atd. U D3 nejde ani tolik o to, že by se D3 špatně hrálo, špatně je především nastaven systém, co a jak funguje. Respektive, špatně pro hráče, dobře pro Blizzard (nutnost kupovat v aukci).
  • ucho
    vidíš to, a přitom stačilo Diablo 3 chvíli hrát a nebyl problém si v aukci přijít na 200 eur. takže Diablo 3 se zaplatilo samo :D
  • Veskoslav
    Má;)
  • Jak tak na to koukám, divím se, že tenhle systém nazýváte "always online DRM". Copak má WOW "always online DRM"?
  • Rhulad
    Ach... jestli tam nějakou postavu vůbec má. Trošku přemýšlet příště.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit