Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pravda soudruhu
  • Boom
    Za to ty jsi dospělý až na půdu, jak Tě tak čtu......
  • ty jsi se nedostal ani pres skeleton kinga v normal modu a to hraješ už 5 let
  • Sorry double post
  • Ne každý má natolik stabilní internet aby si mohl hrát čistě SP hru online. Navíc online DRM je už z principu sviňárna. Mám koupenou hru, kterou si chci zahrát když na ni mám čas (co já vím, třeba na chatě kde není internet) a ne když mi to ONLINE drm dovolí. Navíc většina takových her přišla docela zprasená (myslím že SimCity, Assassin!s Creed a další) a nedala se hrát ;)
  • omg proč tolik prispevku k takove hre? kdyby tady veskoslav pomocí svych multinicku nehejtoval/neflejmoval tak je tady klid
  • Jsou dve sdilene bedny ve mestech. Jedna je pouze pro Normal a druha pro Hardcore.
    Kdyz zemre postava, prevede se do Normal modu (tedy jako kdyby jsi hral celou dobu v normal modu). Ale vsechny orby, gemy itemy, co byli v bedne zustanou v te Hardcore bedne. Chat a obchod je samozrejme oddeleny Normal od Hardcore. Ale to nebylo to na co jsem chtel poukazat. Ano clovek se snazi nezemrit a jsou tam fakt orisky, kdy clovek skape ani nevi jak :D, ale ne tak jako v diablu, ze i kdyz delas, co delas tak chcipnes. Tady proste zpravidla vis proc jsi chcipl (pokud se nejedna o lag treba). Vetsina smrti je zpusobena spatnym buildem, nebo tim ze jsi nemel odolnost. A prave hlavne staveni buildu v D3 je fakt otresny a i to, ze i na normal mode tam proste chcipas jak na bezicim pasu. Co to kurna je dostat i od bezneho moba ranu za 30 tisic, kdyz ty sam mas 10 tisic.

Abych sepsal kompletni nevyhody zpracovani D3, to by dalo na jeden velky clanek. A opravdu se mi to sem do fora nechce psat.. to patri jinam :)
  • Aha, a přijde mi to divný protože na světě neexistuje větší ždímačka na prachy z lidí než blízard. proto mi k nim ty deelcečka seděli...
  • no asi v tom ze si si itemy jednoducho mohol nakupit a dokonca aj ked si lama tak ti itemy pomozu:) kedze v hre neni ziadne pvp(to co tam je neratam)na zabijanie mobov fakt skill s top ekvipom nepotrebujes:)...
  • tak já ho od dob WOW vubec nesleduju tak sem nevěděl no :) vždycky sem nějakou jejich hru zkusil a prostě ne e
  • klid, je to 14ti lety kluk co maasturbuje nad dijablem... je to jeho modlička a nelíbí se mu když mu na ní někdo kaká ;)
  • jak dneska někomu může vadit online drm, na tý hře mě serou úplě jiný věci..
    online drm je tam samozřejmě kvůli pirátům a aukce na tom má minimální podíl (aukce by mohla být v offline SP modu lehce vypnuta)
    aukce se za online drm schovává jen proto aby blizzard nevypadal jako zlý ubisoft
  • Vrook
    Tak mně osobně přijde, že Blizz moc DLCčkovej neni. Že vždycky jel spíš přes datadisky.
  • Zas odtial potial, akokolvek je Diablo nedobra hra, Blizzard nikdy nerobil len trapne DLC...
  • Veskoslav
    Blizzard zatím nikdy nevydal žádné DLC......
  • Veskoslav
    Tak to moc Hardcore není, když o nic nepřijdeš:) Tedy aspoň podle mě.
  • diablo 3 dokáže jen klikáním dohrát desetiletý kluk, Sám sem to viděl...
  • Btw jen zrusenim aukce by se Diablo III nezlepsil, ono je to i mechanikou hry. Hraji jiz nejakou dobu Path of Exile Beta, a nemuzu si ji vynachvalit. Hrajeme to Hardcore (postava kdyz zemre prejde i s tim co ma na sobe do Normal modu), coz pro nas znamena, ze ji smazeme a jedeme jinou a nebo nekteri hrajou dal. Ale to neni jen o tomhle, tam jde prevazne o obchod samotny, funguje tam smenny obchod, a pokud nekdo chce neco vylepsit tak muze pokud mu padaji prislusne orby.
    Resp. crafting je tam dobre odvedeny a skilly si postupne vychytavas. Kam se na to hrabe D3. To uz me vic bavil Torchlight 2 nez Diablo 3.

Hry od blizzardu mam rad, ted jsem si porizovali Starcraft II: HoS, ale diablo III se jim fakt nepovedlo.
  • nějak nechápu co na tom bude masakr, a také nechápu že by blízard dělal datadisk? nepoujde nahodou o Sto placených déelcé?
  • seš doopravdy takovej tard nebo to na nás jen hraješ ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit