Přejít na výpis diskuzí
Diablo III vyjde na PS3 bez aukcí a s offline režimem
25.3.2013 | Aleš Smutný
178 příspěvků
-
Už tvá existence je hodně trapný "žert".......
-
V čem je prosím Tě hra PW2? To by mě docela zajímalo:) Protože pokud jsi lama, tak ti nepomůže sebelepší eqip:) Navíc Diablo vždy bylo o farmení, sám si vzpomínám na Diablo II, kdy jsme X desítek hodin trávili tím, že jsme se snažili získat daný předmět.
-
je to trapny veskoslav jsi ty
-
proč bych si mel pamatovat nejaky žert co jsem napsal, možna jsem to napsal ale jen jako takovy žert
-
jasne, ale ted slo o to nahodny generovani. podle me je mozny, ze tak formuji trh na aukcich. coz te samozrejme nemusi zajimat v offline modu :).
-
Aukcie by mohli konecne zrusit aj pre PC verziu hlavne tie za peniaze a potom upravit drop kedze z toho spravili pay for win hru. Pokial clovek nema postavu s top ekvipom na farmenie tak je to utrpenie hrat lebo ono stale nic nepada a farmit stale dokola levely len zato aby ste pozbierali goldy alebo smeti ktore na aukcii predate a za ne nakupit lepsie itemy je fakt zabavne...
-
Kdyby to byla nějaká prkotina, tak si myslím, že by už dávno někdo prolomil obranu. Reloaded to vzdal, říkal, že na tvorbu emulátoru nemá lidi a u Skindrow ani nevím, zda-li se o to pokoušeli. Proto mě zajímá, jestli se verze budou lišit i něčím víc. Ale nevím, jak to myslel Veskoslav:)
-
tohle je už trapne veskoslave *1*
-
po pár set hodinách poe se ti taky nadeje ze ti padne neco dobreho snizi na nulu, jsi uplne mimo a nechapes principy techto her, prober se, je nemozne hrat nekonecne s tim ze budou padat porad upgrady
-
ver nebo ne, ale nekteri lidi hraji hry kvuli hrani a ne kvuli byznysu. ANO JA VIM, JE TO K NEUVERENI! *8* *8* *8* *8* *8*
-
promin, generator nahodnych cisel neni neco mystickyho, co muze bezet jenom na serverech. generovat loot a nepratele je trivialni. generovat mapy muze byt trochu narocnejsi, ale to zalezi na tom, co s nima delas. pokud mas prefabrikovany mistnosti, ktere pak nejak nahodne poskladas podle nejakych parametru tak ti to maximalne jen trochu prodlouzi loading, ale ne tak moc aby sis zacal stezovat.
-
Konzole vladnou a vladnout budou a ani super vykon k tomu nepotrebujou.
-
U Vás trotlů je problém ten, že Vy si ty svoje sračky,co si neustále vymýšlíte nepamatujete:)
-
A ještě tu o tom, že tvé IQ není nižší než bod mrazu......
-
to jsem nikde netvrdil
-
A ja ti zase rikam ze WoW je od zitra free 2 play, taky mi tenhle blabol budes verit? *3*
-
a jak to vlastně funguje? na PC vyberu z houfu myší potvoru a tu kosím, když je mrtvá, přesunu myš na další potvoru a kosím tu...
nějak si nedovedu představit, jak tohle funguje na gamepadu... máte někdo zkušenost? -
Joe.....Nehrál jsi a stejně budeš pořád blbě kafrat trolátko.....Není to tak dávno, co jsi naopak tvrdil, jak je to skvělá hra, že sis tam vydělal tisíce:) Tak už jsi ksakru vyber svou trolí verzi.
-
No občas bych i uvítal možnost být offline. Sice je pravdou, že u PoE je to ten samý případ, maximálně, co můžu hrát offline je T II. GD má mít taky podobnou online ochranu jako Diablo. Jenom by mě zajímalo, jak to tedy bude s prostředím atd. Diablo na pc náhodně generuje mapy (každá mapa má 7 možností, sice to není jako Diablo II, ale lepší jak nic), náhodně nepřátelé a náhodně drop. Bude to mít i PS3 verze nebo bude v něčem osekaná? Tohle by mě i docela zajímalo, zda-li se kromě ovládání a některých soubojů s bossy budou i hry samotné lišit.
-
znam kamoše co dal vypoved z pravnicke firmy a ted je diky d3 za vodou. a ani to nemusel hrát jen mu bot programy beželi 24 hodin denne. sice parkrat dostal ban ale pokažde hackl novy učet.