Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nebejt online ochrany, tak mají poloviční zisk, takže je chyba na více místech :)
  • No že dělá hry pro HC silence si nemyslim, to by dělali hry jako bylo Dark Souls, Oni dělaj hry pro blbé děti které baví jen kosit kosit kosit
  • v clanku nevidim jeste jednu vec a tou je aktivni dodge system ktery do hry priby.. pokud se podivate na videa vidite huntera jak sliduje pres "ohnive mrize" nebo barbara delajiciho kotouly... takze tu mame pomerne zasadni zmenu designu hratelnosti o ktere se tak nejak nemluvi aby nas majitele pc verze zase tolik nenasrali.....
  • Asi tak nějak, mě přestala bavit po dvou xD skyrim sem komplet dohrál po něco malo přes 200 hodin, a nikdy bych neřekl že mě to štve... naopak se klaním
  • Veskoslav
    Aha. Takže když ti bratranec řekne, že tvůj otec je tvá matka a tvá matka tvůj otec, budeš mu taky věřit?
  • Prostřední :D
  • Pohyb a boj zaroven... v realu to jde klidne i s PC. Priklad: Lara Croft & the Guardian of Light, Bastion, Shadowgrounds Survivor... urcite je i vice her. Jenom ze v Blizzardu si mysli, ze znicit podstatu Diabla a zanechat ovladani jen na mysi, je pro prospech fanousku. Mam zahrane D3 a neni spatne, ale neni to vubec ono. V podstate ani to neni diablo jak sem ho znal. Originalita nekterych protivniku je na urovni 10polygonu. A to se nebavim o grafice jako takove. Pro me to je jen zbesila HC rubacka. Svety a scenare ma Blizzard dobre, ale hry... no budu se muset smirit s tim, ze Blizzard dela hry uz pro HC silence. Co kdy byl Blizzard kdysi, uz neplati dneska. Je to firma s jinym zamerem.
  • rozhodně budu víc věřit bratranci než anonimovi na netu *15*
  • A Díky bohu za to!!
  • tak nevím kdo co nechápe ale v POE jsou i různé suroviny, takže předmět jde vylepšovat téměř do nekonečna...ale to asi těžko vysvětlím někomu s tak vyhraněným názorem a naznalostí... .)
  • A v Diablu si někdy viděl na obrazovce 200 nepřátel? Uznávam, že ty hry sou staršího data, ale je to nejbližší srovnání co mě napadlo. Každopádně sem přesvědčenej, že to ovládání bude fungovat dobře (jo, mam PC i PS3 a na obojim docela odehráno).
  • Bohuzel cele D3 na PC stoji a pada s aukci, jinak by ta hra v podstate ani nemela smysl. Plus prece se blizard neodstrihne od zdroje penez.
  • Už se nemohu dočkat datadisku, to bude masakr.
  • p.s.
    tak ja ti pomužu v diablu 2 jsi farmil hru, v d3 farmíš aukci
  • Veskoslav
    Neotravuj debille.
  • Ta hra je online hlavne kvuli nemoznosti piratstvi, aukce jsou jen takova tresinka. Kdyz se podivas na rekordni prodeje Diabla 3 a celkove snad 12mil prodanych originalek, tak je celkem jasny, ze to byl pro Blizz dobrej tah. Snad tu neni nikdo tak naivni aby si myslel, ze by se prodeje aspon priblizili temto, kdyby existovala offline verze (crackla den po vydani)
  • Veskoslav
    No jo, ale ani jedna z Těch her není to, že kolem sebe mám 200 nepřátel a valíš do nich:)
  • ty jsi to zase nepochopil
  • Prostě ovládáš tu postavu - otočíš se směrem k potvoře a palíš/sekáš to do ní. Ve starejch hrách na PS2 to fungovalo vcelku dobře (napadá mě Fallout, zmiňový Baldurs Gate nebo Champions: Return to Arms).
  • p.s.
    taky je trapny jak si posílaš lajky na vlastni komenty z mobilu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit