Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pekny citat z netu:

Ludia chcu vsetko, ale dostanu len neskutocnu zlost a frustraciu. Kopa penazi vynalozena za pozitok, ktory potrva len chvilu a potom ked to nebavi zase dalsie peniaze s pokrikom: dajte mi moj herak.

Moj nazor k citu:

Autor asi vistuhol jednu vec, ludia nechcu vediet co naozaj chcu. Pretoze pridu na to ze to co chcu uz nemozu mat, ale mohli to fakt mat.
  • Držím palce autorom.. Akurát je vtipné že vo fóre k tejto hre je 90% príspevkov o D3.. :-)

Kráľ ARPG hier prichádza... 11 dní ;-)
  • Přemile jsem šťastný...
    Jen si myslím, že se historie opakuje. Když vyšlo Diablo 2, tak vyšel i NOX (shoda náhod, že to je zase trojmístný název).
    NoX byla dobrou hrou, ale Diablo2 bylo lepší. Ale dle toho co jsem viděl z RAW, tak jsem hodně optimistický. Pěkné příšery, velké prostory. Engine taktéž pěkný na dungeon hru.
    Tak už tu máme TorchLight2, Diablo 3, RAW... ještě by mohl vzniknout nový TitanQuest a budu mít co hrát na 3/4 roku :-D
    • Byvali tvurci Titan Questu stoji za Grim Dawn. Jeste pak vyjde Path of Exile a Lineage Ethernal. Predevsim Lineage vypada fakt paradne.
      • Ani o jedné hře jsem neslyšel, takže děkuji.

Nejsem moc na MMO hry, ale ten LineAge:ETH má sakra pěknou grafiku. A co se týče toho Grim Dawn, tak to vypadá celkem jako slušný HardCore RPG, protože jsem viděl jeden GP a tam běhalo přes 150 zombíků :-D
    • ešte si zabudol na Path of exile *4*
      • To myslíš tú pay to win hovadinku?
        • dej si par facek, jdi na stranku hry.. precti si o cem je a dej si par facek znova.. a pak jdi ven..
  • Stormangels
    Nic proti Diablu 3,ale hrál jsem Betu a nezaujalo mě to a ani videa atd se mi nezdála.
    TOdle se mi popravdě líbí víc ale to je zase dojem z videa takže neposoudim hratelnost,Talenty,spelly atd jinak lokace na videu jsou celkem dobře udělány i barevně sladěny.V Betě D3 sem si mohl zkusit pouze jednu lokaci a ještě ktomu takovou šedou a temnout což se mi moc nelibilo ne že bych neměl rád temné hry ale chtělo to v betě víc než to co tam bylo.Přirovnal bych to spíš k demu než betě.No každopádně díky betě vím že si tu hru nekoupím.
    • Veskoslav
      Buď rád, že jsi měl vůbec možno nějakou Betu hrát:)Kolik her jsi mohl alespoň otestovat před hraním? Moc se mi jich nevybavuje. Navíc Beta spíše sloužila, aby se přesně nastavily a upravily servry, aby to při spuštění 15.5 všem nespadlo (což se u WoW stalo první den:))
      • Hmmm vicemene KAZDOU MMO hru? Protoze to bez toho nejde vyladit. A Diablo3 neni nic jineho... takze brzdi v tom svatem fanatickem nadseni...
  • Kdy že tohle má vyjít? Na tom asi bude stát úspěch.
  • boze ja uz chci diablo 3, projet vsechny obtiznosti a na tu posledni porad dokola umirat u prvniho monstra !!!
  • A to som si myslel, že d3 má hnusnú grafiku. *15*

Nie žeby im pomohlo, aj keby to vyzeralo len trochu normálnejšie. "Random diablovka" sa proste nevydáva v ten istý rok ako originál.
    • D3 nema hnusnou grafiku. A nema ji ani R.A.W.
      • Má ju aj diablo 3 aj ten raw. Povedal by som, že zaostáva tak 5 rokov, ale bola by to urážka crysisu.

Ale predsa len bude medzi týmito hrami rozdiel. D3 totiž okrem tej grafiky bude mať aj skvelú hrateľnosť, replayabilitu a poskytne neskutočne veľa zábavy (+10 ročný support od blizzardu), zatiaľ čo o tomto počujem prvý raz a naposledy.
        • Rada pro tebe: Nehleď tolik na grafiku není na hře to nejdůležitější.
  • Jeste ze D3 ma tu "zastaralou" grafiku!:D:)) Jinac taky se mi nelibi monstra chodej tam jak bez myslenky hlavne ty velci!!
    • No zastaralou, D3 ma prebarvenou grafiku jako omalovanky z WoW, to se spouste lidi nelibi. Kvuli tomu by treba pro me byl demon hunter absolutne nehratelny, pac na ukazkach to vypada jak starwars. V demu sem nemel zaludek na to ho zkouset...
      • Ono totiz Diablo 2 bylo ponure cernobile ze? http://httpwww.diablo2lod.diablo3.cz/images/zakladni-info/questy/pandemonium-event/duriel.jpg
      • D3 ma vybornou grafiku propracovanou,koukatelnou no proste beta me jenom potvrdila!:))
        • Tak jasne, kazdemu se libi neco jineho. Kdyby se vetsine nelibila spousta pastelovych barev a blikajicich svetylek, tak je do D3 nedaji.
  • Veskoslav
    Tak když to bude za rozumnou cenu, nedostane to průměrné hodnocení 5/10, tak proč ne, že? Konkurence nikdy neuškodí. Ono ale taky záleží, kdy to nakonec vyjde, do toho T II ( i když u ní člověk ani neví, kdy vlastně vyjde)
    • jak by mohlo?! diablo 3 dostane 100% jen proto že to je diablo :) ač dle bety a videí by to u mě zaitm ziskalo tak 65-70% ( a tim myslim systém hodnocení že 50% je herní pruměr, ne jako v dnešní době že 50% je nehoraznej šit)
      • Je úplně jedno, jestli jsi tu hru hrál, jen viděl nebo o ní pouze slyšel. Jakmile je to Blizzard(í) produkt, jedná se o špičku v žánru. Není to fanatizmus, jen holý fakt. Zkuste jmenovat jedinou hru od blizzardu, která nebyla perfektní.
        • No kdyz uz jsi pouzil slovo 'perfektni' (tedy slovou oznacujici dokonalost) tak pak bych ti jich myslim par vyjmenovat mohl. Warcraft 3 a World of Warcraft rozhodne nejsou perfektni hry (alespon podle me), byt v ramci zanru jde o vyjimecne tituly. Pro me jedinou skutecne perfektni hrou Blizzardu je Starcraft.
          • Veskoslav
            No zrovna W3 přinesla do světa RTS naprosto ojedinělou věc a to plnohodnotné hrdiny. Do té doby nic podobného neexistovalo, hrdinové sice byli, ale nebyli důležitou součástí hry a člověk je v podstatě ani nějak nevyužíval kromě kampaní. (Už v Sc či AoE byli hrdinové, to samé i AoM, kde už měli schopnosti, ale až W3 přinesla moderní přenesení RPG prvů a hrdinů do světa RTS)
            • Veskoslav
              Dokonalou ji udělal právě tento prvek, do té doby by to byla jenom skvělá strategie jako je Sc či AoE II.
            • Vsak ano, to hru delalo vyjimecnou, ale ne dokonalou.:-)
        • Veskoslav
          Mě nebavil Warcraft II:-DA štvalo mě, že Terrani měli v Sc Broodwar medici:D
      • Veskoslav
        Hodnotit hru podle BETY a videí? Já myslel, že se hodnotí finální produkt:)Když jsem hrál Betu Sc II dal 70-75%, nakonec mám hodnocení 95%. Beta není plná hra:)
  • No chtelo by to nejake poradne akcni rpg, a jelikoz v dohledne dobe nevypada ze by neco takoveho vyslo, mozna to zkusim. Po tom co mi predvedlo D3 v bete si budu hodne dlouho rozmyslet jestli do nej nekdy pujdu.
    • jesusek
      Borderlands (2) určitě není špatná volba. *3*
    • ... a tim hodne dlouho myslis 12 dni? :)

Neverim nikomu kdo ma rad akcni rpg a tvrdi, ze si nekoupi D3.
      • Hmmm, nejsem nejaky fanaticky D3 hater abych tvrdil ze si ho nikdy nekoupim. Jenom sem mel z bety strasne spatny pocit, nelibi se mi zjednoduseni vyvoje postav, graficke zpracovani a to ze v podstate jediny cil hry bude itemhunt. Pokud me presvedci, ze plna hra bude mnohem lepsi nez ty me dojmy, tak si ji poridim. Ale jenom velky hype na to stacit nebude.
        • Naprostý souhlas, snad až na tu grafiku. Uvidíme co přinese plná hra, spousta přítel to koupí hned, ale já si tentokrát taky počkám. Spíš než vývoj postavy se mi to zdálo jako její přizpůsobování...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit