Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Diablo 3 je fake století
    • Můžeš mě prosím říct v čem je Diablo 3 falešný mě příde ceklem pravý. *1*
    • Veskoslav
      FAKE povětšinou používají lidé s malou představivostí, lidé s přílišnou kritikou okolí a lidí, co neví, co to slovo znamená.....
  • k čemu mi je lepši grafika když hratelnost bude o ničem. nechci heatovat tuto hru ale podle by neměla byt grafika na prvnim mistě ale pusobi tato grafika celkem dospěleji než D3 jedine co se mi na videich z R.A.W nelibi je pohyb postav zatim ty postavy tak "kloužou" po podlaze jak chodi což mi celkem vadi
    • Na D2 mi tez vadilo ze melo neskutecne male rozliseni, grafiku v nekterych ohledech horsi nez D1 a postavy misto chuze klouzaly. Ale po prekonani pocatecniho soku to chytlo a nepustilo. Pokud tady budou mit trochu domysleny vyvoj postav a trochu poladi znovuhratelnost, jsem ochotny spoustu veci prekousnout. Byl sem ochotny prekousnout furu veci u D3, ale co je moc to je moc.
    • Plně s tebou souhlasím, ale nevým jestli ses upsal doufám že jo je to HATE ne HEAT.
      • NevÝm, jestlY ses upsal, nebo fakt tak prasÝš :-) *3*
      • jo mělo to byt hate:-D
  • vyzera lepsie ako D3 :P
  • Cahir
    Vypadá to líp než Diablo.
    • Veskoslav
      Z videí nelze usuzovat jaká je grafika. Lze si pouze udělat přibližný dojem, samozřejmě, že takto bude nejspíš i vypadat ve hře. Ale co ty víš, třeba to je jenom video, co "naláká" a v důsledku budou ostatní lokace naprosto odbyté s minimem detailů a k tomu katastrofální hratelností.
      • Cahir
        Lokací bylo k vidění dost. Nebylo to jen z jedné mapy.
        • Veskoslav
          Mohlo to být klidně všechno z jedné mise:-D:)Až bude pořádný "gameplay" video, tak se dá +- hodnotit.
    • Amylee.Anderson
      True. Kdyby takhle vypadalo D3, tak nepípnu.
    • Ringwraith
      Mlč satane!

Cožpak nevíš, že u Diabla III se nehodnotí realita, ale pouze se máš podívat na to jméno Diablo III a tím pádem vědět, že je lepší než všechny ostatní hry!

Jo a samo, že píšu ironicky. Asi je to dost očividný, ale jeden nikdy neví...
      • Vačšina hlasitých odporcov D3 buďto trolluje alebo absolútne nechápe fakty a tutiž trepe blbosti...

To je realita...
        • Ano, kazdy kdo nesdili tvuj nazor je troll nebo to nechape. Oo jak ty jsi vyjmecny :-D
        • len ty si lietadlo :)
    • daj si facku ak nepomoze podrez sa *3*
      • Cahir
        Nic nepomohlo. Co dál?
        • ne nevypada to lip nez diablo, opravdu ne *15*
        • dalej si uz len pojeb mamku a pal do pic!
        • Souhlasim. Do tohodle bych i šel dle videa. Uvidime az toho bude vic. :-)
        • Veskoslav
          V tomhle počasí pomáhá studená voda. Aspoň je to příjemné:)
          • +1
            Voda, vedro a držať tam hlavu aspoň 5-6 minút.

*15*
            • Veskoslav
              Jsme teď na kolejích na střeše (samozřejmě plochá střecha:-D), ve třech bazenkách a chlempáme čepované pivo:-D
    • Ne.
      • Hanzales
        "Vypadá to líp než Diablo."
        Pokud se to bude i lépe hrát, pak to bude jedině dobře.
        PS: Osobně se mi grafika D3 velmi zamlouvá, moc nerozumím něktetým negativním pohledům, ale respektuji je. Nicméně ten filtr krotící barevnou paletu nejspíše využiji.
  • kdyz to vidim zacinam docenovat graficky styl D III

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit