Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • C-BEAM
    keby to bolo ako píšeš tento problém má v rovnakej miere každá hra.

ono je to fakt trochu zložitejšie http://www.youtube.com/watch?v=cVuHzSx5zSo
  • Snad sis nemyslel, že by nás EA chtělo ojebat, že by ořezali hotový obsah a pak se ho snažili prodat jako DLC nebo tak něco :D
  • http://i.imgur.com/aDg6MvU.png

Trochu jiny pohled na netkod BF...
  • Hele EA kasli nato, ty ovce ti to stejne zplati, takze zane bugy ani nemusis opravovat.
  • No ze bych s vojakem nebo tunguskou zakopnul o lepenkovou krabici se mi teda rozhodne nestalo ale je pravda ze vojaci v BF3 maji u nekterych objektu trochu zvednout nohu a to zvlast pokud se jedna o znicene objekty jako zdi apod. ale ze by to kvuli tomu byl az tak zabugovanej smejd to bych teda nerekl. Momentalne az na obcasny pady (ja s nima problem nemam ale lidi se kterejma hraju obcas jo), road killy s RC letadylkama a jak pises obcasny zasekavani lidi o nektere objekty fakt nemam. Ale treba to bude tim ze jsem v jednom kuse ve vrtulniku.
  • Je to možný. Momentálně jsem na mobilním připojení, takže na základě 240p videa se hádat rozhodně nebudu.
  • Mimochodem - ne. Není to server side hit detection, ale hybridní client side s ověřením na serveru. Prostě netcode je posraný a je o tom milion důkazů na youtube, stovky vláken na fóru, redditu, mluví o tom hráči a přiznává to i EA. Toto není nějaký občasný nebo ojedinělý problém lidí se špatným připojením.
  • Člověče to si tak úplně nemyslím. Vždycky když mě někdo sejme, tak se automaticky dívám na ping a ten máme často oba excelentní (tzn. pod 20 ms), rozdíl na obrazovce je ale klidně půl vteřiny mimo. Bohužel jsou BF4 a BF3 jediný hry, co mi tohle dělají. CS:GO, Left4Dead, a dřív i BF P4F mě tohle nedělaj. Je mi jasný, že v BF3 a obzvlášť v BF4 je počet věcí, co je synchronizovanej na serveru, enormní, ale to je neomlouvá k tomu, aby se hra chovala takto. To na tom videu jsou extrémní případy, nic takovýho se mi nestalo a děje se málokomu. Buďto hráli na crashujícím serveru nebo proti sobě hrál Němec s Australanem na mobilním internetu. Ale ta prodleva mezi tím, co se odehrává na obrazovce a co servr rozhodne započítat jako zásah je i na stabilním připojení dost špatná. A to jsem kvůli BF aktualizoval ovladače základní desky, LAN karty a všeho, co by na to mohlo mít vliv.
  • https://www.youtube.com/watch?v=A9zv1nNP8c8

http://www.youtube.com/watch?v=ai656sdq8rc
  • Whoossain
    Hrát se dá ledacos, i totálně zabugovanej šmejd. Takovýmu se ale obvykle nedává hodnocení 8/10 a potenciální zákazník bývá před koupí varován. Pamatuju, jak u jednoho z pokračování painkillera tu bylo hře vytýkáno, že postava zakopává o schody a kmeny a musí na ně vyskočit. V BF4 voják zakopává o lepenkový krabice (ale uvízne na nich třeba i Tunguska) a hře to nikdo nevytýká. Zajímavý...
  • To není KH2002 ale Type-95B-1
  • Hele já si nemyslim (alespoň dle videa na youtube níže) že je rozbitý netcode. To co tam bylo předváděno může být klidně nekvalitním internetem. DICE by udělalo mnohem líp, kdyby umožnilo zapnout nějakou konzoli s monitoringem latencí a zahozený/přeposlaných packetů směrem dovnitř i ven. Měloto i blbý CSko a hned bylo jasný, kde je zakopaný pes. Pak by možná hodně lidí zjistilo, že to není tak úplně chyba DICE.
    To že je rozpoznávání zásahů server side je snad úplně jasný a pochybuju že to kdy bude jinak. Je to ideální proti cheaterům a aimbotům. Má to samozřejmě i stinné stránky. Pokud budeou proti sobě dva, co mají mizernýinternet, nebo se jim zrovna špatně vyspal router a sem tam něco zahodí nebo pozdrží, to co uviděj oba na obrazovce bude vážně komedie. Bohužel málo lidí ví, jak to vůbec funguje a co všechno mimo netcode může způsobit takové chování.
  • Mě taky, dokonce na dvou kompech. Na jednom W7, na druhém W8.
  • Ono se v recenzi pise ze je neco perfektne opraveny? Ja z textu pochopil ze se proste da BF4 MP hrat ale nic o perfektne opraveny hre tam nic nevidim.
  • Recenze pana Smutného snad už nikdo nemuže brát vážně...
  • BF4 přišlo hlavně prostě podle mě úplně nesmyslně brzo. Řekl bych, že trojka získavala víc a víc na oblibě, spousta věcí se vychytala a najednou prásk 4, tenhle krok fakt nechápu
  • Jack1947
    Pravda se musi umlcet, aby ti co v ni verily vymizeli...
  • Jack1947
    Chce che, nebo jak jinak nez dalsi klady na zada vernym hracum, BF4 je snad prvni hra sveho druhu co je od vydani a (pred) provazena tolika problemy co zadna hra nemela ani vice her nemelo
    za rok nebo nekolik let. No, snad jen oddych ze ja uz o BF ztratil davno zajem, nebot bych ted prozival neco na co jsou muka slabe slovo. *3*
  • To nemozu vydat, DICe aby priznal chybu od hraca a est aby ju uverejnili??? ne ne tak to asi ne. Ale predpokladam vzhladom na to, ze sa konecne do toho pustili a obmedzili prace na inych hrach, ze v najblizsej dobe cca asi rok budu mozno na tom pracovat a na nieco pridu. Ak si dobre pamatam tak BF3 tiez nebola na zaciatku bohvie co.

PS: PC mam prave v oprave uz od vydania BF4, takze som si °°°°°°zahral no mam pocit, ze ked mi pojde tak aj BF4 uz na tom bdue lepsie *1* *1*
  • Jsem rád, že ten paskvil nehraju a svůj čas věnuju raději normálním hrám. To je jako si koupit auto s vyskleným čelním sklem a platit za vítr, který mi fackuje ksicht.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit