Přejít na výpis diskuzí
DICE stahuje všechny síly pro boj proti bugům v Battlefield 4
5.12.2013 | Aleš Smutný
92 příspěvků
-
°vtipný je že v betě a při vydání mě to fungovalo normálně *1*
-
Já na tom klipu vidím KH 2002 na pozadí, hned v první minutě. Další ze zbraní z trojky, co mi ve hře chybí. By mě zajímalo, jaký s tím maj plány, protože tohle není prvně, co jsem si něčeho podobnýho všimul.
-
Instant kill do hlavy už opravený je.
-
Proč ne ? Psal ji stejný člověk, v recenzi hru skoro vychvaluje do nebes a přitom nebere v potaz zápory hry a ted' napíše tenhle článek ? Hlavně, že bral v potaz úvodní problémy multiplayeru, o kterých psal samostatný článek a ujišt'oval jak se to promítne do konečného hodnocení. To by ta hra normálně dostala 9 nebo 10 bodů ? To snad ne.
-
BF4 je prostě kouzelné :)
http://www.youtube.com/watch?v=ai656sdq8rc -
Recenzi bych nebral v potaz, je to snůška blábolů, kterou snad autor psal s někym z EA za zádama :-/
-
Po zkušenostech s EA předpokládám, že nový patch se bude jmenovat Battlefield 5 a bude stát 60$
-
Já tu v jakýsi recenzi četl, že je to už perfektně opravený, nepadá to a je to prostě paráda. Mimochodem - zajímalo by mě, proč moji čtenářskou recenzi zatím redakce neuveřejnila. Už víc, jak týden mi je "schvalována". Přitom v ní není použitý žádný vulgarizmus, nestrefuji se tam do diletantství autora "oficiální" recenze ani jinak neshazuju práci redakce, jenom hru hodnotím mnohem kritičtějším pohledem dlouholetého hráče FPS. Asi by EA Czech neposkytovalo hry k recenzování v exkluzivních termínech, kdyby se tu objevovala oprávněná kritika jejich her i jinde, než jen v diskuzích :-/
-
vobec nejsom prekvapeny take veci ze do niekoho strielate cely zasobnik a on k vam pribehne a da vas nozom , to sa dialo uz v bf bc 2 , o sniperkach ani nehovorim , nvm kolko penazi do toho vrazaju a zarabaju na tom ale tie kurvvvy by to uz mohli opravit hajzli spinavy , to chcem len ferovu hru... a to ze sa hento stava nieje fer
-
Ve spojitosti s recenzí si autor článku pěkně se*e do huby ne ?
-
Taky mně to nepříjemně překvapilo. Hra už delší dobu nespadla ani jednou, a včera po nainstalování patche snad 3x. Mimochodem viděli jste, jak se s těma novejma letadýlko hračkama z China Rising dá udělat road kill? Hodně lidí se zastávalo DICE a nadávali EA, že určitě uspěchali vydání (což je nejspíš pravda), ale DICE se tentokrát fakt vytáhli. Amatérismus jak hrom. Hra je v základu super, ale po víc jak měsíci začínaj bejt některý věci dost otravný.
-
mno hlavne ze patch co sliboval opravit "one shot kill" neopravil nic :) .. snad jen to rozmazavani obrazu co zpusoboval commander, jinak je vse pri starem, buggy, spatny hit boxy, spatnej net code... vsechno :)