Přejít na výpis diskuzí
Dilema nad pohledem třetí osoby ve videodeníčku českého RPG Kingdom Come: Deliverance
2.12.2014 | Aleš Smutný
104 příspěvků
-
Invalidní argument, ostatně jako vždy *3*
-
Hmm, ledaže by v single kampani obtižnost nastavovala u AI schopnost viděť tě přes roh, což u většiny her jaksi nefunguje, protože by to... ehm.. bylo hloupý a mělo to špatný vliv na gameplay. *7*
-
Já mám radši pohled první osoby.
-
no a? klasická vec, keď s tým nemajú ešte skúsenosti...na PC to muselo bežať spočiatku podobne tiež, kým to odladii....Unita Creedova tak beží doteraz *15* *15*
-
Podařilo se nám to spustit na konzoli, akorát to běží asi 5fps... *15*
-
Grygar prestaň tu písať pod rôznymi pseudonymami.
-
ten úvod bol epický....Vávra na hrad!! *14*
-
Ale celkom inteligentne a to sa cení :)
-
Jo něco jak je ta písníčka I'm Sexist and I Know It
-
a co je vavra? jen tlustej blbeček co si mysli že je herni guru
-
jsem sexista a nestydim se za to...dobry namet na placku :)
-
No ona to třeba není tak úplně JEHO hra. Dělá na ní šedesát lidí a docela pochybuju, že jeho soukromou válku všichni podporují... Takže souhlas, ať si udělá svůj videoblog a tam prezentuje politické názory jakékoliv. Do firemních videí by to tahat neměl. *7*
-
Nakonec do dotáhne Gearbox ;)
-
Takze co si vlastne chtel rict?
Hra je v tomto stadiu tedy sita na miru z pohledu vlastnich oci. V poradku. Kdyby se pridal pohled ze 3 osoby rozbilo by to cely koncept? Ja myslim ze ne, ale urcite by to chtelo praci navic.
Takze logicky vyvstavaji otazky:
Proc se v tomto stadiu vubec dela anketa, ktery pohled do hry pouzit?
Nebylo by logictejsi polozit anketni otazku, jestli nepridat pohled ze 3.osoby jako volbu navic?
A pokladat tuto otazku pouze v pripade, ze jsou schopni to udelat?
Nic ve zlym, ja te hre moc fandim, ale cely tento tanecek kolem pohledu mi pripada pouze jako tah na upoutani pozornosti. Zvolili 1.osobu, ale zeptali se, aby pak nakonec vyhoveli 20% odpovedi a neudelalo se s tim vubec nic. Nebylo to nakonec kontraproduktivni? -
V pripade single kampane je to "cheat" uplne stejne urovne jako nastaveni obtiznosti. To bys taky zakazal? *15*
-
ale je vidět, že to bude česká hra, protože všechny NPC do jedné se tam tváří tak nasraně - usta mají všechny zkřivená do obráceného U *9*
-
No rozhodně je to pole neobratných a nadbytečných vtípků stále vtipnější než pole novinek, která jsou neustále poseta chybami veleúspěšného, věhlasného krále Omastka prvního. *14*
-
Obdivovat ženy v internetové diskusi je sexismus!
Jakmile to zmerčí jistá skupina tak bude zle. Bacha na to *3* -
"A ačkoliv moc nechápu, proč by jim mělo vadit, že si někdo přepne kameru za rameno postavy,"
myslím, že tu nejde o to, že by to niekomu vadilo ale o to, že chcú aby bola hra šitá na mieru pohľadu z vlastných očí. Ono väčšina hier kde sú pohľady oba nemá perfektne spracovaný ani jeden z nich. Navyše 3rd pohlad si vyžaduje dosť práce z hľadiska animácií. Keby napr. v Mirrors Edge bol aj 3rd pohľad som presvedčený, že by hra výrazne utrpela keď by sa autori snažili hru uspôsobiť na oba pohľady. Ak bol KC plánovaný ako firstperson hra tak nech taký zostane, je to správne rozhodnutie.