Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Pěkná roštěnka. *14*
  • sevastopol
    Ono spis takhle bohuzel vypada hlavne to video samotny, takze v takovym pripade ten clanek je naprosto adekvatni.
  • Informace, které by šly shrnout do pár vět jsou tu v několika odstavcích. Okolo hromada balastu, okecáváni, natahování textu a často podivných osobních názorů. Takhle nevypadá dobrá žurnalistika, i když chápu, že klasická žurnalistika má jiné standardy než ta internetová a navíc herní.
    Zkuste se nad tím zamyslet, nemyslím to zle, ale čistě jako věcnou připomínku.
  • Veskoslav
    Pohled z 3. osoby je vlastně "cheat". Člověk více vidí, vidí okolí, ví, co ho čeká za "rohem", protože má větší rozhled. Proto většina servrů například u Army III má zakázaný TPS pohled. Hráč prostě vidí, že na něj z boku někdo jde, ale při klasickém FPS pohledu by jej neviděl. Tady mi to přijde jako stejný případ. Navíc někdo argumentuje tím, že stejně vidí videa vývoje v tomto pohledu. To sice ano, ale nemusí to piplat do posledních detailů, protože to nikdo neuvidí. Navíc já na to přispíval právě z toho důvodu, že tu bude pouze z pohledu 1. osoby například. u Skyrimu hraji 3 pohled jedině tehdy, když se chci podívat o kousek dál než dovoluje pohled 1. osoby a na to, jak vypadám, jinak prakticky nevyužívaný. A když už jsme u toho Skyrimu, tak i KC bude mít po vydání uvolněné nástroje pro tvorbu. Takže nikomu nebude bránit ten 3. pohled vytvořit a dodělat si k tomu draky, magii a jiné srandy.
  • Ozveš se i přímo Vávrovi?
  • co ja vim tak si nekdo stezoval ze ve hre nejsou cernosi a podobne veci uz si to moc nepamatuji kazdopadne to bylo naprosto padle na hlavu
  • sevastopol
    Muze mi nekdo vysvetlit jak souvisi afera GamerGate s vyvojem Kingdom Come? Jedna vec je bojovat za to na svym osobnim Twitteru, druha cpat to do vyvoje vlastni hry. To uz je trochu moc. To bud hranici s nejakym komplexem, potrebou rozvijet ego i mimo hranice osobniho zivota nebo hodne tezkym a ujetym psychologickym rozpadem osobnosti. Prekvapeni - ja se prisel dozvedet neco o hre kterou jsem podporil, ne sledovat radoby vtipne stand up scenky ve kterych si nekdo vyleva srdicko. A to jsem proti vsem tem feministickym magorum, ale ve vyvojarskem denicku o hre to proste nema co delat, proboha. Vzpamatujte se.
  • Inquisitor
    Třeba v Mount and Blade jsou souboje z vlastních očí úplně o něčem jinym než z třetí osoby. K vtáhnutí do boje je určitě lepší pohled z první osoby, ale každopádně ta volba by tam měla být, ať si každý vybere co mu víc vyhovuje.
  • stejne tahle hra bude fail, ve svete bude dostavat nizka hodnoceni a rychle se na ni zapomene, jen tady na games to dostane 10/10 protože vávra je pro vas buh
  • Chim
    Doporučuji si někdy takhle vyjít ven, pohybují se tam různé NPC a některé z nich jsou dokonce i ženy.
  • wenceslaus
    To tě těch pár sekund tak urazilo?
    Já myslím, že trocha humoru a postřeh od jinut vůbec neškodí. Naopak, jsem proti přísný segregaci - budí to dojem sterility.
  • tahle hra vyjde podle me jeste pozdej nez takovej star citizen. tedy nekdy kolem roku 2050 *15* *15* *15*
  • A co se týče 3rd person pohledu. Problém tý ankety je, že nikdo z nás nezkoušel ty jejich souboje z pohledu první osoby, natož třetí. Nevíme, jak se to hraje. Problém je v tom, že člověk vímá svou postavu i v prostoru. Vytváří si v mozku virtuální obraz sebe sama zrovna tam, kde je. A taky má velký zorný pole. Napadá mě jen Mirror's Edge, co se dá ke Kingdom Come přirovnat. jenže souboje tělo na tělo tam byly rychlý a šlo hlavně jen o útěk. Těžko říct. Nejlepší by bylo dát těm, co hrajou alfu soubojovej systém a nechat je to vyzkoušet. Na základě jejich feedbacku se pak rozhodnout. Nebo to nechat na betu a dodělat to případně potom. To už je na nich. Rozhodně anketa nebyla dobrej nápad.
  • "Dopadlo to tak, jak to dopadá, když potřebujete jasný výsledek – pohledy ano/ ne/ je mi to jedno byly rovnoměrně rozdělené.

Studio se ale rozhodlo nakonec tímto směrem nejít, aby nenaštvali dvacet procent podporovatelů, kteří řekli jasné ne jinému pohledu, než je ten z vlastních očí."

Pokud byly názory rovnoměrně rozdělené, byly celkem tři a jeden z nich je 20%, pak se jednalo dohromady o 60% názorů. Ten zbytek je kde? :D
  • S tim pohledem to nechapu. Pokud jsem schopen pridelat i pohled ze 3 osoby, tak ho tam dam at si hrac vybere. Pokud nejsem schopen, tak to zbytecne neokecavam.
    Je to proboha pribehova single hra, je to tedy ciste na volbe hrace. A mp onlajnovky to resi celkem elegantne tak, ze na konkretnim servru je povolen jeden pohled aby nedochazelo ke zvyhodnovani. Hrac pro ktereho je to zasadni otazka, proste vleze na patricny server.
    Jinak se mi moc libi propracovana grafika prirody, i ty ovce vypadaji verohodne. Drzim place. *3*
  • Asharak
    Nejlepší obrana je útok. No cooo
  • Asharak
    Jestli tam půjde hrát nakonec za ženskou, pak must have 3p *14* *5*
  • Je to zajímavá kauza. Mimochodem, ihned jsem začal zjišťovat, jestli to triko ta jeho kamarádka prodává. Prý je o to zájem, i když by to mohlo vyjít na 150 liber. Každopádně má v plánu to kolem ledna dát na ebay a pak je začne vyrábět - podle poptávky. Už se těším a dávám si připomínku na celej leden:)
  • Zprvu jsem ten vtip nepochopil. Pak mi teda došlo, že je to nějaká narážka. O tom případu jsem ještě neslyšel, tak jdu nastudovat. Každopádně Dane, pointa stranou. Mělo to na mě efekt jako bych viděl Liama Neesona dělat stand up. Zkuste to příště raději čistě verbálně;)
  • "Tyhle k*rvy utočí na svobodné lidi a ještě je popotahují v TV, protože se nechovají jak chtějí."

ehm, a Vávra v tu chvíli dělá co? další hezká ukázka stavu "něco kritizuji a nevím, že to sám dělám"...

jinak Tomas, i když tvůj postoj v podstatě sdílím, tvůj komentář (a jemu podobné) mi tolik připomíná kádrováckou rétoriku let normalizačních, až mě z toho docela mrazí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit