Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a ty jsi si hru určitě koupil, že?
  • tzn. ze DX 10 se asi taky nedockame *10* pro me je to oproti devitce vizuelne primo propastny rozdil a jak to bezne nedelam Crysis 2 jakozto FPS jsem si koupil z valne casti kvuli dechberouci (revolucni?) grafice. Jsem v tomhle ohledu proste zklamanej.
  • Stejně tu nejvíc řvou ti, co si to stáhli a neplatili.
  • Bohuzel PC hraci dostali port z konzoli, takze grafika neni vubec tak dobra, jak by v roce 2011 byt mohla. Tim nechci rict, ze by hra vypadala spatne, ale zaden wow effekt nevyvola.

Dalsi vec je, ze hra nabizi temer nulovou moznosti si grafiku v ramci moznosti upravit.
    Na druhou stranu komunita si s timhle nejspis nejak poradi sama.

Posledni veci jsou problemy s multiplayerem.
    Prohlizec je pomaly, ukazuje nespravne ping, hraci muzou prijit o nahrane hodnosti & unlocky a problemu je vice.

Nebyt bugu a nedodelku,tak bych dal 7/10, takto spise 6/10.
    Crytek by taky zaslouzil za ucho za lhani hracum, protoze Crysis 2 nebyl vyvijen primarne na PC.
  • Su to Hovada,vraj vraj crysis 2 bude krajsia na PC a neviem co,ze drzia s pc hracmi a co zrobili chujovu konzolovu strielacku a Fyzika je total o nicom toto nema pravo tvrdit,ze je Crysis2,jednotka a toto to je ohen a voda.Jednotka je forever toto je posranan linearna strielacka typ CoD,tato hra je cisty vysmev nam pc fanusikom
  • Přiznávám, že ty bugy jsou strašné, ale berte to takto; když děláte takovou hru, jste v časové tísni a snažíte se, aby byli hráči co nejspokojenější, není čas na to opravovat takovéto bugy, které nejsou sice problémy jednotlivce, ale skupiny, natož zbytek jede v pořádku ,nemá cenu riskovat zpoždění datumu vydání. Na to je čas po vydání, kdy se začínají vydávat patche. Tak nevím proč si na to nepočkáte, a být takový hnidopich a stěžovat si na "Let's go!", které se ozve jednou za čas od neviditelných mariňáků, je to trochu velké hnidopišství. A souhlasím s negativními názory na můj názor. :)
  • Topfer
    Asi tak nějak bych to taky viděl *3*
  • jasně vztyčenej prostředníček PC hráčům s komentářem (serem na vás prachy řežem jinde)
  • Cajk
    Hoj, šikovný kluci ze zátoky pirátů už něco takovýho spíchli a nemyslím si, že by bylo nelegální si tenhle "mod" resp UI na hrabání se v configu stáhnout.
  • čert zeber DX11 at radej vydaji path ktery umozni možnost vlastni ho nastaveni grafiky. Taky jsem z grafikou spokojeny jen te Blum a šum je OTRESNY.
  • čert vem DX11 ale ty bugy, v jedné celé kapitole mě doprovázeli neviditělní mariňáci, kteří neustále halasně křičeli, "lest go", musel jsem vypnout zvuk. Teď pro změnu když sbírám nanoblabla s mrtvých chobotniček, tak se mi pro změnu nepřičitají do inventáře, občas nereaguje povel pro melle atack, místo myši k přepínání cloac a power využívám raději klávesy (oproti C1 se myš občas kousne), nemluvě o AI, jenž legračně běhá do kolečka, nebo se zasekne při vláčku na schodech.... no nevím 6/10 a s odřenejma ušima, nebýt výše napsaného pohodovejch 7/10.
  • hra je skwela po vsech strankach.. par strilecek sem uz hral a crysis 1 i 2 ROZHODNE patri mezi TOP.
    Vzdycky kdyz ctu negativni reakce na tyto hry nechapu co tim lidi sledujou.
  • Whisp
    Súhlasím. Grafika bolo to jediné k čomu by som nemal žiadne výhrady *3*
  • Je strasne co dokazali spravit z takej krasnej hry ako bola jednotka. Proste konzolovitejsia pc hra sa uz na trhu ani nevyskytuje. To uz tak taka Far cry 2 bola stokrat krajsia.
  • Přesně tak :)
  • zadna skoda,tak spatna hra si ten patch ani nezaslouzi
  • fallout
    Hra vypadá hodně dobře i bez DirectX 11, takže mi osobně je absence DX 11 ukradená... *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit