Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Samozřejmě,pokud by byly prachy z prodeje 1 dostatečny,tak by na konzole možná tu hru ani nedělali,jenže na PC si to kdejaky prase stahne z netu a pak se nelze divit tomu,že se jim nechce dělat jen pro PC... Stěžovat si na konzole je hovadina-pokud by PC sféra vynášela,na konzole by se nkdo neohlížel,jenže prachy jsou v konzolích.... Nevím no,všeci tady pláčou jak se grafika zhoršila kvůli konzolím a zajímalo by mě,kolik z Vás si to vůbec na PC zahraje na pořádny detaily tak,aby ten rozdíl mezi PC a konzolemi vůbec vyniklo..
  • Crysis 2 byla ohlášena jako PC hra a měla být primárně vyvíjena pro PC a celou dobu to bylo PC komunitě takto prezentováno. To je fakt se kterým nemusíš souhlasit, ale to je tak všechno co s tím můžeš udělat.
    K tvé druhé poznámce bych dodal jen to, že bez PC bys takové tituly neměl a výše uvedené tituly obohatily pouze konzolovou scénu a nikoliv naopak. Příkladem budiž Heavy Rain, což je v podstatě interaktivní film s tréninkem prstokladu. Takovéhle s prominutím srágory vycházely na PC s příchodem CD-ROMu a byly uvrženy do smetiště dějin PC komunitou, která se odmítala a odmítá stát tupým stádem mačkajícím pár tlačítek. Samozřejmě technologie pokročila, čili ''hra'' vypadá lépe, ale pro mě je to stejně tupý interaktivní film jako před lety *6*
  • PC není jediná pirátská platforma, na konzolích se pirátí též a ve velkém (především Xbox dnes už i PS3). Problémem je, že Xbox i PS mají mateřskou firmu (Microsoft, Sony), které nevadí rvát peníze vývojářům. U PC žádná mateřská firma není.

Nechápu kde se vzala ta obecná paranoia, že horší hry na PC jsou kuli pirátství. Na konzole je snazší a levnější vývoj a navíc u AAA her i sponzorovaný to je celé.
    Zajímavé, že žádný z webů (ať Games či konkurence) se nad tímto nepozastavil a všude se na PC hází špína.
  • to co pises je blbost.bez konzole by zadny druhy crysis ani nevzniklo,proc se delat s hrou za sileny prachy kdyz si to pak dve tretiny hracu stahne zadarmo,takze za tohle vsechno si muzou jen a jen PC hraci viz.prvni dil.jo a na konzole vychazi mnohem vic only AAA her nez na pc a rozhodne to nejsou tupy veci.heavy rain,uncharted,GT,GoW,RE4,REremake,zelda,alan wake,halo,...... a tuna dalsich veci ktery na pc nikdy nebudou
  • fallout
    Přesně tak, já mám taky grafiku podporující nové DX, ale v tomhle případě mi vůbec DX 11 neschází, ten engine je už tak dost našlapaný a musím říct, že grafika je hodně dobrá. Podle mě jde tady o psychickou záležitost, protože kdyby to takhle stejně běželo pod DX-11 tak by to všichni chválili... *4*
  • Prosim tě nějaký DX ještě nedělá dobrou hru. Když se to někomu líbí je to jeho plus.
  • Ja na DX11 nemam zelezo ani OS ale zcela chapu rozhorceni PC komunity, staci se podivat na moznosti nastaveni garfiky primo ve hre a je jasno kudy se Crytek ubiral. No uvidime s cim se vytasi BF3?! *5*
  • Podvod na vsechny hráče PC kvůli konzolím, tohle je krásný příklad toho, jak konzole ničí a brzdí herní trh (a to už se vůbec nebavim o tom, že víc jak 90% her na konzole jsou jednoduchý tupý věci) :

http://www.eurogamer.net/videos/crysis-2-pc-360-ps3-face-off-comparison?size=hd

A já blbec jsem si hru koupil v předprodeji....vypadá to,že půjde zpátky na polici, dokud nevydaj pořádný patche, a tím nemyslím pouze grafiku, kdo už Crysis 2 hraje/hrál tak ví o čem mluvím....:-/
  • vzdyt to vypada hur jak jednicka.. ani DX10 to nema
  • Crytek měl u prvního Crysis trochu problémy s prodejem, kvůli těm šíleným nárokům na HW, díky kterým si ho v době vydání (a často i dnes) s plnými detaily nezahrál téměř nikdo. Dvojka vypadá taky nádherně a zároveň to sviští jak po másle... já myslím že ty ústupky crytek udělal účelově. Netřeba zase všechno svádět na konzole. *7*
  • Novy CryEngine upravoval hlavne procesy z C1 (lebo bola nadstandartna co sa tyka grafiky) pre C2 to znamena ze grafika sa az tak vyrazne nezmenila ale vycucame z hry viac FPS a krajsie efekty, pri DX11 by sa grafika znova nemala az tak vyrazne zmenit kedze do hry prileti maximalne podpora 3D monitorov a teslacia ktora vasich DX9 70-90 fps zroluje dolu na 40-20 fps s teslaciou co je slusne svinstvo :D
  • KIMCID
    no u konzolovky to nikdo ani nečeká
  • http://wasdie.blogspot.com/2011/03/crysis-2-advanced-video-options-version_27.html
  • Není to tak dávno, co EA prohlašovali, jak velkým krokem kupředu v oblasti grafiky Crysis 2 bude. Zatím všechno svědčí o opaku. Směšné.
  • Já si ji například koupil ve čtvrtek v JRC, jsem hluboce zklamán. Graficky byla jednička hezčí i fyzika je ve dvojce o dost slabší. Jako majitel originálky si nemůžu zapařit MP, kdežto piráti si vesele hrají. Arogantní přístup Cryteku k PC hráčům se mě absolutně hnusí, nechápu jak si vůbec dovolí urážet hráče na MyCrysis foru, ano opravdu se to tam dost často děje. Kdyby byla možnost vrátit JRC koupenou hru, tak C2 bych jim tam donesl ten samý den co jsem si ji koupil. Hratelnost celkem dobrá, ale ničím nepřekvapí. Verdikt: zbytečně jsem vyhodil 1100,- za hru která mě moc nebaví, nejde jí pořádně MP, její hlavní hrdina je absolutně němí a ještě k tomu nevypadá tak vábně jak nám slibovali *10*
  • No, já se jen musím pousmát (ikdyž po nakouknutí na účtenku trpce), když si vzpomenu, jak Crytek v době úniku "neúplné" verze hry na net tvrdil, že ti co si počkají a koupí budou mít víc než DX 9, nebudou mít bugy apod.. Ikdyž já osobně jsem celkově spokojen, zatím hraji hlavně MP a se singlem čekám, až se objeví nějaký kloudný patch aspoň na nastavení grafiky.
  • pěkné to je o tom žádná, a s tím exáčem na vylepšení grafiky je to tak pěkné, že mi to ani stroj nezvládá, takže jsem rád za to, jak to vypadá na to jejich "hardcore" uvítám každé další zlepšení, i když mě trošku mrzí, že to tam ještě stále není, měl sem za to, že dx 11 bude hned k vydání, než jsem teda zjistil opak :)
  • Konzole nic nebrzdí to jen lidé. Uvědom si že čim lepší chceš grafiku tim víc peněz to stojí a je na to potřeba víc lidí. Takže ve výsledku vývoj grafiky brzdí samotná snaha o lepší a lepší hry. A pouze ignorant řekne že za to můžou konzole.
  • Sorry, ale s tymto nemozem suhlasit. Preco si firma stanovi tak kratky cas na vyvoj, ze potom nestihne odladit hru? Nech si daju trochu lepsi termin alebo nech sa ho neboja posunut... pretoze kupit si nieco za svoje peniaze a potom cakat na patche je trochu na hlavu postaveny obchodny model. Ano, v tomto pripade to nie su ziadne zavazne veci... Ale boli casy ked sa ani taketo veci neobjavovali. Takze dnes nad tym mavnes rukou... o rok mavnes rukou nad tym, ze ti samotne exe dodaju az v patchi... Ako dlho si ochotny prehliadat taketo veci?
    A ked mam radsej cakat a kupit to az po mesiaci, tak preco si neposunu ten termin prave o ten mesiac?
  • nezda se mi to, ze jde o krok zpet a nemas pravdu... jestli vlastnis jednicku otestuj, nebe a dudy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit