-
i v dx9 vypada uzasne . hardcore nastaveni si myslim odpovida very high u warhead akorat ty textury jsou nektere slabsi ... jako celek pro me daleko lepsi nez jednicka ... jak hratelnostne tak graficky.
-
moje řeč!
-
Souhlasím, až na jednu věc.
"majitele originalek snad maji pravo vyuzivat veskere moznosti hry uz v den vydani"
'It's not a right, it's a privilege' -
High-End grafiku za 15tisíc stejně využiješ jen při velmi vysokých rozlišeních...jinak ti stačí cca za 8-9tisíc což kupuju a všechno mi jde na full detaily
-
Stejně by spousta lidí nepoznala rozdíl mezi DX9 a DX11. Při hledání rozdílů možná ano, ale pochybuji, že necvičené oko by si při hraní řeklo "aha, to je DX11".
A navíc, místo drahého Crysis 2 si může člověk stáhnout 3D Mark a jak tak poslouchám, hrát CoD. *4* -
No na jednu stranu by to mohlo být odvržení PChráčů aby na nic nečekali a potom najedou "bum" a je tu patch s DX11...ale to může být jen naše přání :-)
Jinak graficky hra není nějak otřesná.Na to,že je to DX9 je to dobře provedený,ale hold neni to jako Crysis 1 :-) kde jsem se koukal do stromů a sledoval paprsky slunce nebo jiné věci...Ta absence DX11 nebo alespoň 10 mi tam chybí.Nehrál jsem Crysis 1 kvůli špičkové grafice,ale zaujal mě děj.Ta grafika tomu dodala ale pořádný šmrnc.Crysis 2 je podle mě příběhově stejný.Žádný bomba příběh,ale ani žádný "před 3minutama jsem dohrál a o čem to bylo?".O proti Bulletstormu mě to zaujalo mnohem víc například.
Jinak bugy tam jsou to je jasné.Je jich tam docela dost.Jak tu někdo níže píše,že to když Vojáci řvou polovinu mise "Let´s go!" tak Já nechápal co se děje :D fakt to bylo na palici a ostatní zvuky jsem skoro neslyšel (vím mohl jsem to ztlumit,atd ale nechtělo se mi do menu :-) ).To,že občas vojáci/sephové chodí dokola,sekají se no,tak to vyřeší patch.Ten multiplayer je podle mě horší.
Každému se pořád nelíbí,že hra je ve městě,že není volnost atd.Ano není tolik volnosti jako v C1,ale stejně pochybuju,že tam někdo běhal po ostrově 3hodiny než došel k bodu,kam se mělo zajít :-).Ikdyž to bylo na ostrově nebylo moc co dělat(ano postranní úkoly,ale ty postupem času už také nebyly a šlo se jen z jednoho místa na druhé).Berte to tak,že je to zase změna trochu... a to poslední co jsem chtěl jenom dodat: Každý si pořád stěžuje 1. Ježiš oni to odložej fakt dementi já už to chci hrát...2.Ty vole to to nemohli odložit a pořádně tu hru dodělat?Nedá se to hrát a musíme čekat na patche
Tak si sakra vyberte co chcete :D Já bych si raději počkal další 2měsíce,aby to bylo hotové,jak bugy,grafika,multiplayer :-)
Omlouvám se za délku komentáře -
u metra je problem ze sami vyvojari konstatovali ze byli prasata takze to neni dobry priklad. Byl sem na to sam upozornen takze detaily si najdi sam ;}
-
Hru jsem si minuly patek zakoupil v JRC za 1100Kc.
Je mi jasne,že ze zahranicniho obchodu bych to mel levneji,ale nechtelo se mi cekat 1 - 2 tydny.
I kdyz jsem majitelem originalky tak proste nemuzu na PC verzi Crysis 2 psat pochvalne ody.
PC hraci az tak uplne nedostali to, co jim autori slibili + multiplayer ma v soucasnosti problemy a majitele originalek snad maji pravo vyuzivat veskere moznosti hry uz v den vydani ne? Nebo je vydavani nehotovych produktu a nasledne cekani na dopatchovani uz obecne uznavanou obchodni praktikou, ktere mame tleskat? -
Tak si dej na Mainstreamu třeba Metro 2033 na 30" LCD :D
-
Nyní už nikdo nemůže říct že konzole nebrzdí vývoj grafiky ve hrách, prostě to tak je a kdo bude tvrdit opak tak je fakt ignorant co nevidí dál než za krabičku co si koupil a připojil k televizi.(tím netvrdím já osobně že je GK ve hrách to nejpodstatnější, nejvíc mě baví Mafia, Diablo2 a HL2 :) a tam mi moc o grafiku nejde)... spíš mě zajimá co na Ati/Nvdia? když se nebudou dělat hi-eng hry na pc, jak oni budou prodávat nové kusy železa?? už teď jsou vyšší mainstream natolik výkonné že není absolutně žádný důvod přecházet na nové a silnější grafiky..chtělo by to novou generaci konzolí ať se posuneme ;)
-
Dokazuje, místo normální a slušné reakce hned urážíš a píšeš o shitu který jsis nekoupil. Jak tedy můžeš hru iznačit za shit když jsi ji nehrál? MP Demo nepočítám. To je jako kdybych napsal že jsi hnusnej jak prdel a přitom jsem tě nikdy neviděl :-)
-
Já nevím co se ti na této grafice nezdá... DX 10-11 by už v tomhle případě žádné zázraky neudělal, maximálně by tu a tam vylepšil nějaký efekt...
-
tak že když jsem koupil můžu psát...děkuju...jsi hodnej
-
nedokazuje nic, ja som ten shit nekupil, a po tomto vyhlaseni bez dx11 ani neplanujem :)
-
Tvá reakce to dokazuje.
-
No nevim, jestli jednou za cas... pokud jednou za cas je co 5 vterin, tak potom jo... To ze se nekde marinaci sekli budiz, ale tu smycku to bylo opravdu neco strasneho to poslouchat celou misi
-
lebo vam bolo treba ihned kazdy shit kupovat, ktory vyjde, placete nad nespravnym hrobom, najprv bolo treba pockat kym to vyjde,a nie predobjednavky a hovadiny :)
-
Taky nemám rád Blumy.
-
dokaz to, trolle
-
ano, jasně se ted ukázalo že primárne to jeli na X box a na PC jen port...ja se u SP bavil, ale zároven jsem byl smutny že z toho šlo vymáčknout mnohem více. MP je zatim děs, nemam čas ani nervy na to abych si za hodinu zahrál 10 min a jinak se dokola připojoval, hledal vonej rerver a nebo byl neustále odpojován...to jako fakt ne