-
Nesmíš brát Českou Republiku jako reprezentativní vzorek, kde je spousta socek a tzv. ¨co je doma to se počítá¨, který si to stáhnou. Ve světě jsou ty čísla někde jinde *3*
-
Ano, prioritou jsou pro každého vývojáře konzole. Protože vývojář chce vydělat peníze a těžko je vydělá tím, že udělá hru pouze pro PC, kde 90% her je zpirátěných pubertálními onanisty a podobnými individui. Takže ne, konzole neničí herní PC scénu, ničí ji piráti a snad si to někteří při stahování/hraní nelegální verze Crysis 2 uvědomí a přestanou tady hloupě kecat.
-
Ehm, co přesně nejde udělat pod DX9 za grafický efekt a pod DX11 jo? Teď nemluvím o tom, jak složitý je to naprogramovat, nebo kolik to bude žrát výpočetního výkonu, ale opravdu o tom, co prostě vůbec _nejde_ a přitom je to nějaký pokrok v grafice oproti DX9.
-
Znamená to, že Crysis 3 bude podporovat jenom DirectX 8? *3*
-
Pises tu blbost...Crysis mel zustat na domasci platforme PC a ne se hrnout do jinych platforem..dnes uz jsou hackle i platformy PS3,XBOX 360 atd.
Nedavno byl vydany od nezavisle angentury pruzkum ze za posledni ctvrtleti se prodalo nejvice DVD nosicu na PC platformu nez na jine herni platformy....na PC vychazi podle me lepsi AAA hry nez na konzolove platformy.
Bohuzel Crytek si timhle zadelal preknou radku problemu a nezbyva nez chrlit patch za patchem...hra je velice zabugovana.
Dnes je 21-stoleti a technologie jde vic dopredu.... Cryteku davam minus za absenci DX11, vyrobci po hracich chteji kupovat new technologii , ted je otazka ma cenu investovat do techto technologii kdyz vyrobci her to nerespektuji? Crytek je velice znama firma a poradila by si optimilizaci s podporou DX11 i na slabsich strojich...bohuzel CryEning3 neni v Crysis 2 plne vyuzit...coz je velika skoda. Tak ted se musime spokojit a doufat ze Crytek blizsi dobe vyda dalsi opravny patch. -
Netvrdim že není rodzdíl ale 99% lidí ten rozdíl neuvidí dokud nebude mít před sebou obě verze a to ještě na statickém screenshotu
http://www.incrysis.com/index.php?option=com_content&task=view&id=511
V pohybu si toho většina lidí ani nevšimne
http://www.youtube.com/watch?v=PVqxMXT1q1Y -
ze me to vubec neprekvapuje :D,ale hlavne ,ze pc je pro ne velmi dulezite :D.tady jde krasne videt,ze u crysis hraji prim konzole
-
sry že to tak řeknu, ale rozdíl mezi DX9 a DX11 snad nepozná jedině slepý, nebo blbý ....
oproti DX10 to ještě není tak moc znát(je, ale ne tak moc jak DX11)
No ale každopádně je to od cryteku pěknej podraz .... nejdřív naslibujou high end grafiku a nativní DX11, ale kde nic tu nic ... (netvrdím že ta hra nevypadá dobře, ale určitě má ještě rezervy) -
Jéžiš stejně nikdo nepozná rozdíl. C2 vypadá i tak dobře. Jasně C1 vypadá lépe ale v době vydání ho kvůli HW náročnosti moc lidí nehrálo. Je sice fakt že si díky tomu udělal Crytek parádní reklamu, ale počet lidí co si tu hru zahrajou je rčitě důležitější.
Já bych taky rád hru v nativním DX11. Hlavně proto aby se zas grafika ve hrách o nějaký větší kus posunula. Bohužel stagnace trvá už dost dlouho. Má to sice výhody v relativně nízké HW náročnosti, ale rád bych pořádný pokrok. -
Já sem se hrou taky velice spokojen, jak už jsem psal k recenzi. Na grafiku si tam může stěžovat jen p*ča a na příběh?? On byl v jedničce ještě příběh nějak víc do hlouky?? něco co jsem přehlídl?? já myslím, že ne. To si jen pár chytrolínů bere do huby recenzentovi slova a hrozně je používaj i když už si nepamatujou jak to v jedničce bylo
-
Pritom tohle vsechno jsi vedel predem, proc sis ji teda kupoval?
-
a DX10 běží?..já to nepoznám a mám vistu a ATInu 4850
-
No urcite mohli udelat vetsi mapy a maknout vic na optimalizaci, protoze treba jednicka mi chodi lepe. Ale rozhodne hra vypada pekne a hraje se take dost dobre, takze bych nejaky dx neresil :)
-
Patch* a Blur* ty mudrc :D
-
Tiež si myslím, že ten patch snáď ani nebude. Už len preto, že o patch-y ostalo strašné ticho po vydaní hry - žiadne oficiálne vyjadrenie nebolo. To že sa niekto preriekol na fóre je len dobre. Teraz sa k tomu budú musieť vyjadriť aj oficiálne, lebo im môžu klesnúť predaje, keďže je toho plný internet.
-
Proc minusovat me se to take libilo a na nejvyssi obtiznost to bylo libove. Kdyby nezlobil utok na blizko ( z neznamych pricin nekdy postava nereagovala na pokyn klavesy, mel jsem ji prekonfigurovanou ze by ???) a sbirani nanokatalyzatoru ( ktere se obcas nepricitali nebo se pro zmenu zcela ztratily) tak k herni strance hry nemam vetsich vyhrad. *5*
-
Měli prostě na tu krabici se hrou plácnout nálepku DX11 a děti by byly ticho protože stejně nepoznají rozdíl.
-
O to ani nejde že si to někdo stáhnul. Problém Crysis 1 byl hlavně ve špatné optimalizaci která je teď v pohodě. Na PC je prodej her asi třetina zbytek mají konzole a s tím vývojáři musí počítat jinak budou pod mostem. Zvlášť teď kdy je rozpočet 100mil na hru celkem normální. To neni jako před 10ti nebo 20ti lety teď klidně dají i polovinu peněz na reklamu. Někteří prostě čekali nějaký extra zázrak a něco z čeho jim vypadnou oči z důlků. Když se to kvůli jejich vysokým požadavkům nestalo tak teď na tu hru plivou i když je hodně kvalitní. No a přehnané kecy od vydavatele tomu taky moc nepomohly.
-
Jsem za půlkou hry na obtížnost Veteran a jsem vysoce SPOKOJEN. Absence DX11 mi fakt nevadí. Proboha dyť to vypadá nádherně (chodí taky) a konečně si zahrajou i lidé se slabšimi stroji. Myslím, že to za to stojí. Děti si holt stěžují, že tam není DX11 a nemaj s čím ve škole machrovat (vím to je silně nekorektní:)), protože jinak nechápu ty nářky na hru, která za A)výborně vypadá a za B) se výborně hraje;) Tím, neříkám, že se autoři vyhnuli všem chybám, ale zážitek je celkově jednoznačně pozitivní. Tak a teď mě pojďme vymínusovat ;)
-
Já na to železo mám, ale neshledávám u této hry žádné grafické nedostatky, takže mi to nevadí. Ten engine je hodně dobře udělaný... přesto, že běží na DX 9...