-
Na hru som sa tesil,aj vdaka hypu na games velmi dlho,ale napriek vsetkemu hypu som proste vedel,ze hra ma bude bavit a tak aj je,s vyslednou znamkou v recenzii suhlasim,je to pre mna o stupienok nizsie ako posledny deus ex.Mam z tej hry taky pocit,ze tam malo(mohlo) byt vsade trosku viac,preco su tam v podstate len 2 zbrane,ktorych upgrady su proste nudne(plus dmg,presnost atd) bud ich tam mohli dat o par viac alebo spravit upgrady zaujmavejsie,ze by nejakym sposobom menili funkcnost zbrane a tym by bol gameplay rozmanitejsi,takto je to proste pistol a kusa a tym to konci(a celkovo je kupovanie tych upgradov v zasade nudne az na par vynimiek).Dalej ma trosku mrzi ze hrac,ktory hra hru stealth sposobom(tym spravnym sposobom) moze vyuzit velmi malo z moznosti hry,ano je jasne,ze ked nechcem zabijat tak nebudem moc pouzivat skoro ziadne zbrane,ale to ze mi zo specialnych schopnosti na nieco je maximalne defaultny blink,dark vision(len sem tam),possession(na nudne prechadzanie sachtou pripadne odvedenie cloveka niekde kde ho omracim,ziadne psie kusy zo zabijanim sa samozrejme nekonaju lebo nechcem zabijat) a
stop time,ktory tiez nema vela vyuzitia okrem toho,ze prebehnem alebo omracim niekoho alebo vystrelim uspavaciu sipku,plus ta pasivka na skakanie a behanie,vsetky ostatne schopnosti su mi uplne na nic a v podstate do nich nemusim ani investovat.Tiez mi uplne nesedi ako funguje ta chaos mechanika v zasade dava zmysel,ze ked nezabijam tak je v meste menej nakazenych a dalej aj menej vojakov ale neviem ci taketo ''znizovanie'' obtiaznosti je prave to co hladam,hlavne ked v tvorenych oblastiach vdaka blinku lietam po celej mape a som doslova nezastavitelny.To ma privadza k tomu,ze blink je prilis silny v sekunde sa blinknut niekomu za chrbat omracit ho,hodit si ho na chrbat a blinknut sa prec je proste nieco co velmi ulahcuje hru,na zaciatku je sice fasa pocit lietat po strechach ale prejde to,mozno by tomu pomohlo trochu viac vojakov nech sa musim viac obzerat.Samozrejme som to este nedohral ale dufam,ze hra bude mat pokracovanie a posunu tu hru este trochu dalej. :) -
Nevím jak ten BAN zde funguje,ale když vidím,že někdo dostal BAN (registrovaný uživatel) tak za 3 dny je zpět.A takto pořád dokola.A to si nemusí dávat novou přezdívku.
-
To co popisuješ s obtížností mě zarazilo taky, při úvodním útěku z vězení jsem si minimálně 3x říkal "tak teď už mě ale fakt musíš vidět" a vono nic. prošel jsem to s hromadou stráží v bezvědomí za sebou a pocitem nesmrtelnosti. A ten "vodovkový" pocit je taky vyjádřený přesně, hlavně u backgroundů a obličejů mi to přijde nejzásadnější. Dneska večer tomu věnuju tak dvě tři hodinky a uvidíme. Líbí se mi to warpování a třeba nápad s tím srdcem, co má občas docela psychedelický hlášky, snad to do budoucna bude mít nějaký hlubší smysl.
-
V pripade, ze by se pak na takoveho prispevovatele nahromadil vetsi pocet "nahlaseni" by mohl na svuj profil velmi snadno dostat BAN. Treba by ho po case prestalo bavit si vytvaret dalsi a dalsi mailove schranky a registrace. :-)
-
Dobrá, slibuju, že už nikdy na něj ničím reagovat nebudu, není to problém. Pomůže to ale? Nemyslím si.
-
jo a nesmysly se píšou z Y. Hlavně, že dvě stránky dozadu jsi tam někoho osočoval z toho, že neumí češtinu.
-
Pravda. Ale vyšel nový článek o WoW, ráj pro troly, tak uvidíme.
-
tak si vyhladaj nejaké staršie megadiskusie s trollom a zistíš že 95% ľudí ktorí s ním diskutujú sú tunajšie celebrity ktoré na neho nadávajú a zároveň ho krásne kŕmia ... a ty si jeden z nich.
-
je to 1:1, admini už opatrenia robia, teraz sú na rade diškutéri.
-
veskoslav, už na ty tvoje řeči začínám bejt pěkně alergickej. Ty jsi jedinej, kdo tad nejvíc krmí trolly a pak si na ně nejvíc stěžuješ. Přestaň pořád brečet a vyrovnej se s tím !!
-
Na games.cz chodí i noví lidé, ne jen staří známi, kteří vědí o co jde a o koho jde. Nikdy tu nebudeš mít prostředí, že by na něj nikdy nikdo nereagoval, to nejde.
-
takže ty ideš čisto po technickej stránke a ostatné ťa nezaujíma ? ale je pravda, že nízké rozlíšenie textúr u PC verzie sa nedá ničím ospravedlniť, keďže oni textúry o vysokom rozlíšení majú z procesu ich výroby. Žial všetky tieto vady sú dôsledkom zamerania na konzolové platformy, napriek tomu že mnohí exoti to stále nevidia.
-
Hodně naivní, když trol mnohdy diskutuje sám se sebou. K tomu ani nepotřebuje ostatní, prostě si napíše blábol, odepíše si s někým jiným. A jak to čtu, tak to vypadá, že vlastně za ty sraččky můžeme jenom my....Zamysli se nad sebou. My na tom máme míru, když u se někdo neudrží a reaguje. Ale prvně za to může on. Znáš to "pořekadlo": Odstraň příčinu, důsledek zmizí sám? "Naše" příspěvky jsou důsledek, on je ta hloupá příčina.
-
Tak jsem si precetl druhou oslavnou recenzi na Dishonored a rozhodnul se ze tomu dam casem sanci. A to i presto ze to neni muj salek kavy a tolik opevovana stilizace ala Otto von Bismarck me nic nerika. Jsem rad ze zdejsi recenzent utrousil aspon par radek i o technicke strance hry, u konkurence jsem se nedozvedel vubec nic.
-
Nezbavíš. Se. Trola. Ale. Zbavíš. Se. Vašich. Keců. Který. Rozvádějí. Jeho. Pindy. A. Zasírají. Diskuzi. Kriste. Pane. Myslete. Trochu.
-
Co víš třeba mám přezdívku podle druhého Rhaegara,který to táhne s těmi zlými .)
-
Dan: súhlas, vždy tak to bolo a vždy to tak bude... troll pôjde tam kde bude vyvolávať záujem, že je to záujem negatívny je mu jedno. Jednoducho si tu potrebuje niečo kompenzovať a pokial to bude dostávať dovtedy tu bude. Nie je pravda, že tu veselo prispieval aj keď na neho nikdo nereagoval, pretože také obdobie prakticky neexistovalo alebo trvalo len pár dní.
-
Naopak :))
-
Vtipné. Asi by sis měl zjistit, co trol dělá. Ale chápu, že prznění přezdívek je pro tebe mnohem snažší.
-
Právě, systém Dark Souls je geniální. Hlavně v tom že smrt je řešená na úrovni světa a ne na úrovni hry. Bylo by fajn kdyby se víc vývojářů zamýšlelo nad zpracováním smrti.