-
Myslím že žiletková mina, je to pravé pro tebe....... *15*
-
Tam ještě nejsem.Doufám že půjde nějak rozsekat,naporcovat,procedit mlýnkem na maso udělat z toho karbanátky a nakrmit tím pak krysy...šmejd hnusej *5*
Ale protože to momentálně zkouším hrát abych málo zabíjet tak ho asi prostě uspím a pak se uvidí. -
Ked si kupis krabicovku tak beha cez steam, gay for windows alebo inu "sluzbu"? Ci normal naistalujes a hraz bez registracia bez netu?
-
Tak reálné to není ani to grafiky nevypadá reálně,ale je to zábavné.I když na několik věcí nadávám,je to prostě zábavné a hlavně je tam potřeba myslet.Myslet i během boje,který není tak jednoduchý jak se možná zdá.
-
V injector.ini to neni problem zmenit na co len chces, ale mne to ajtak nefunguje :(
-
kouknul jsem to video a vypada to hodne nerealne a lehce, jednim kouzlem odhodi a zabije najednou dva protivniky :( , taky tam byli nejake dalsi kouzla jako krysy nebo co...
-
Zas tak krutý spoiler v tom nevidím........
Jinak, ta jeho komůrka je opravdu pekná. Ty podprdy na zemi *1* -
Omráčil a nechal ocejchovat, což se rovná doživotnímu vykázání z řádu. Po týhle volbě ho prý pozdějš dokonce potkáš jako weepera, ale toho jsem minul. -
Jak jste se vypořádali s nejvyším vševidoucím v první (resp. druhé) misi? Já prohodil ty otrávené sklenky s vínem, ale určitě tam jsou i jiné možnosti (krom zapíchnutí).
PS: Ta jeho tajná komnata je luxusní. Takovej šmajchkabinet :-)) Něco podobného si zřídím u nás ve sklepě. -
ani ne
-
protoze mas jiste piratskou verzi zlodeji!!!!!!! *12* *11* *16* *6* *8*
-
K "dobrému" konci se dostaneš i bez vyplněnejch políček. Chaos stoupá pozvolna jako zpětná vazba na tvůj přístup, nechávat za sebou krvavou stopu má svý důsledky. Rozhoduješ právě tím, jak hraješ.
Zbytek nechávám bez komentáře, protože jsi na začátku a ještě toho hodně uvidíš. -
tu se to vyjimecne zapina vypina :scroll lock: ;O) PrintScreen dela printscreeny a Pause to "reloadne" když si alt-tabem ladíš ini (čti readme) ;o)
-
?
Když chci mstu tak bych očekával podporu agresivního stylu.
Rád bych viděl létat třísky ale ne tak jak to je.Klidně bych snesl to,že zabití strážného ovlivní špatně jeho rodinu atd,že bude městem putovat krom moru i obava z neznámého krutého vraha.To tu není. -
Tak mám tam dovednost,že mrtvola se rozpadne na prach.Pak nejde použít to co píšeš.
Navíc snad když se bojí moru tak by neměli mrtvoly nechat válet jen tak na ulici.Když byl mor tak lidé byli podělaný a dělali všechno možné i nemožné.Zde (jsem v zatím v první misi) to vypadá,že mor není.Krom zavázaných mrtvol na ulici.Stráže mají vysokou morálku,pouliční gang také tedy vše je ok.
Políčka to jsou kladná,protože vedou k dobrému konci.Když mám moc chaosu atd.Tak nemohu dosáhnout stejného konce.Přitom pouze hraji jinak a nerozhoduji jinak.Vlastně ani zatím rozhodovat nemohu.Nevím jestli to dál jde. -
neví někdo proč mi to po úvodní obrazovce s bílým písmen na černym spadne do windows?
-
Hra je o niekom kto sa chce pomstit tak v takych situaciach skratka lietaju triesky, nefnukaj ze sa nevbavis ked sa bojis niekoho odpravit, alebo si zahraj nejaky Pony simulator.
-
Snažím se nedělat poprask, ale osamecené, na mě utočící lidi klidně a rád odpravím. A jinak prolejzám co můžu, kochám se, i stydno mi bylo, když mě ten kořalečník chválil a přitom já byl ten travič :D
-
No mne sa prave osvedcilo mat v hre MLAA a cez inspectora potom nahodit 2xMSAA a 2xSGSAA. 4x je pre mna uz moc narocne, ale ked mam vypnute AA a v inspectore len 2x, tak je to zasa kostrbate. Je to taka stredna cesta. Skusal som aj ten SweetFX, ale nieco som robil asi zle, pretoze sa to nedalo zapinat a vypinat. To predsa staci nakopirovat k exe, nie?
-
Jen to ne!