-
Mluvim o dialozich. Ta rozmanitost je tady pestrejsi, stylizace originalnejsi, a i v jinejch ohledech chapu, ze Dishonored mnohym sedne lip (treba se k nim taky nakonec zaradim - i ten DE:HR jsem vic docenil na druhy zahrani)
Ale jestli tady chce nekdo vyzdvihovat "dialogy" (prevazne strucny MONOlogy), nebo prokreslenost postav, tak doporucuju hadr na celo.
Hra je to skvela, ale snad si muzeme zachovat strizlive oko, coz? -
ROFL a tys přicestoval časem ze kdy s timhle názorem a bez steamu?
-
Deus Ex bych nesrovnával, každá je pro mě jiný zážitek:) Sice je pravda, že pracují na podobném princip, ale obě jsou pro mě jiné.
-
Ono ho staci pri duelu vyndat kusi a strelit ho uspavacim sipem *1*
-
ty seš sračkaa :)
-
Ligu? :D kam se na tohle Deus Ex hrabe...
-
pokud nekdo nachazi uspokojeni v koukani na vlastni achievementy, tak jsou na tom spatne i hraci :D
-
Za co má ty minusy? Že tu nevykřikuje,že je to nejlepší hra roku, ale dovolil si napsal jen svůj názor,který není fanatický?
-
Pokud tohle má být kandidát na hru roku,tak je herní průmýsl na tom opravdu hůř než jsem myslel....
-
"Když si vezmu, že mu zabili císařovnu, udělali z něj zrádce, mučili jej...a on jen přijde k loajalistům, a jako psík poslouchá rozkazy, koho má zlikvidovat. Přitom by stačilo pár desítek dabovaných vět a trocha oponentury."
Presne tak! Nevadi mi mlceni v halflife, v crysis, nebo kdovikde, ale tady me to teda dost irituje.
A rozhovory vubec - i to co, slysime od ostatnich je spis na urovni Skyrimu, nez Deus Ex HR (i kdyz takovou ligu asi ani autori neslibovali?).
Par strohych vet, a utikej (ted zpetne vzpominam, co to Lukas v podcastu zminoval snad ve smyslu "jestli chcete uzasne prokresleny postavy, zahrajte Dishonored"? to snad ne proboha...)
Jinak ale fakt parada. Mam hotovych par misi, a tesim se co bude dal. -
Hmm, asi si to za nějakou dobu dám ještě jednou, nějak nevim jakej jsem měl konec.
-
jde to udělat, i když trochu divně - před začátkem duelu všechny tři účastníky uspi šipkou. nikoho nezabiješ, takže úkol zůstane celou dobu otevřený - na konci mise je ale v seznamu splněných a dostaneš za něj pak i odměnu^^
-
Podle mě to je jasný kandidát na hru roku. A ze srdce to té hře přeju. Jinak hru hraji jako tichošlápek, který sem tam někoho krouhne. Bez úplného zabíjení, se mi to dohrát nechce. Abych to uved na pravou míru, tak poslední hra kterou jsem udělal bez zabití jediného oponenta, byla Mirror's Edge. A bez přehánění mě to stálo část nervů (i když na ten achievement se pak hezky kouká).
Co se týče nemluvnosti hlavního hrdiny, tak mě to to také trochu kazí celkový dojem ze hry. Jediná hra kde mi to vůbec nevadilo byl první Half-Life. Nemluva Freeman to tuším i celé odstartoval.......Pokud ne tak mě opravte. -
Nebolo by odveci sa naučiť porozumieť písanému slovu, autor predsa nepíše, že to je hra roku *7*
-
Mno ten cizinec je ten co ti dal to srdce ( nevim jak mu říkaj v angličtině ale přeložený je to takhle )
-
Mno, chápu že na "dnešní poměry" je Dishonored docela hezká vyjímka, ale hra roku? Sice jsem ještě nedohrál do konce, ale připomíná mi to HL2 lízlý steampunkovým Hitmanem. Ale - vadí mi ta chudost Dunwallu, chce to víc upgradů, víc bonusů, větší interaktivitu a živost toho světa. Celou dobu jde jen hlavně o to, dostat se v mapě z bodu A do bodu B a splnit určité podmínky. Čekal jsem, že mě překvapí něco ještě víc, ale ono pořád nic. Jooo, fungovalo to kdysi dávno dobře, ale dnes chce hráč bohužel víc. Jinak ale poměrně pecka, i když jsem od toho čekal maličko víc. A hra roku? Dle mě prozatím postavit do řady Borderlands 2 - Darksiders 2 - Dishonored :)
-
To srdce mě občas až moc deprimuje, když mluví a doporučuji to "nenastavovat" na trpící, to je teprve peklo:-D
-
Občas je ten situační humor super :)))
-
Jelikoz je to clanek o wow, tak vazne nechapu, proc by mel bejt troll nekdo, kdo porad opakuje, ze je WoW super a tak to taky mysli a nejakym zpusobem okomentuje patch. Slovo troll tady nicmene dost casto uplne ztraci vyznam, jak tak koukam.
-
hm, ale ukaz mi gameplay kterej netrvá dvě minutym takhle si můžu myslet že hra vypadá fantasticky ale pokaždý když udělám pět kroků mi to nebude loadovat. Pokuď je podle tebe grafika v dishonored hnusná tak se asi nejsi tak velkej profesionál jak píšeš. A to tvoje video s koupelnou je sice hezké (s VRay), ale k ničemu, protože normálně to ve hrách nevyužiješ, tahle technologie je velice náročná ma výkon. Udělej věčí úroveň alespoň jako je druhá mapa v dishonored se všemi detajli a pak se uvidí. :)