Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Nesrovnávám hry ... srovnávám atmosféru která v těch hrách je ... HL2 právě i s tím omezením, že to byla FPS udělala parádní atmosféru na kterou si člověk pamatuje dodneška. A ta otevřenost diskohored je obrovský plus ... sem strašně rád, že si člověk může blinkat po střechách nebo se brodit ve stokách ... to je na té hře to nejlepší.
  • Malleth
    City17 bylo skvělý o tom žádná. Dishonored má ale velkou výhodu v tom že to není jen koridor a díky tomu působěj ty lokace uvěřitelnějc.
  • No první Deus Ex je kultovní hra a na tu asi Dishonored nemá (i když jsem se zatím moc daleko nedostal).

Ale díval jsem se na prodejnost a myslím, že to měl být kickstarter. Podle prvních dnů to vypadá na finanční propadák roku. A i když hráčům jde v první řadě o kvalitu, vydavatelé na pár let už nic takového jako Dishonored neudělají.
  • Veskoslav
    S HL bych to rozhodně nesrovnával. Jsou to zcela odlišné FPS, kdy HL 2 se snažil přiblížit realitě, Dishonored sotva:)
  • walltar
    Ale stejně na atmosféru z HL2 tohle nemá ani náhodou ...

Ale sem rád za každou steampunkovou (whaleoilpunkouvou?) záležitost která se vyskytne. A s tím grafickým stylem máš pravdu ... i když grafika jako taková je spíš lehce podprůměrná tak grafické zpracování to dohání a vytvoří velice dobrý zážitek. Jediné co mě trošku vadilo sou low res textur některých plakátů ... autoři si s nima dali práci a něco na ně napsali ale člověk by to musel prohnat přes photoshop aby zjistil co to vlastně bylo.
  • rhaegar
    Kdybych to nehrál tak to nekritizuji...Říkají ti něco plazmidy v Bioshock? Jinak kolik ti je let?
  • Malleth
    K tomu se klidně přihlásim. Visuál Crysis 2 je sice čistej, ale nudnej, sterilní, zapomenutelnej a bezpohlavní.
    Dishonored je na úplně jiný úrovni. Najde se tam sice pár rozplizlých textur, ale jinak je to pastva pro oči i uši. Ten svět je osobitej a má atmosféru o který se Crysis 2 může jen zdát. Dishonored má rozmanitou barevnou paletu, zajímavou stylizaci a hlavně skvělej design, kterej je tam vidět v podstatě ve všem od zbraní přes oblečení až po vžemožný vozítka a technický serepetičky.
  • walltar
    Jo příběh jako takový mě celkem u Dishonored rozesmál .... tam od první minuty co člověk vyleze z lodičky tak už víš co se stane ... a hra nezklamala ten příběh byl slabý jak podruhé vylouhovaný čaj.
  • Veskoslav
    By mě zajímalo v čem to vykradlo Bishock? Stylizace? Možná. Příběh? Naprosto jiné. AI hloupá? Ty jsi hloupý, AI patří mezi nejlepší, co dnes je, protože se nechovají jako tupci a když slyší podezřelý zvuk ve vedlejší místnosti, obvykle si zavolájí posily nebo rovnou tam hodí granát. Ale co se namáhám u člověka, co to ani nehrál.
  • Veskoslav
    No kromě ME3 (jenom konec tragédie), Borderlands 2 mi nepřijde, že by Dishonored měl nějakou konkurenci prozatím. AC 3 mě nějak nevytrhne, RE 6 je propadák, co už není survival horor, T II je super RPG, ale na hru roku nikoliv, to samé platí i u Diabla III, Sc II HoS uvidíme, jak to dopadne. U tebe silně předpokládám, že jsi jako trol, co to ani nehrál (nejpravděpodobnější scénář) a jenom blbě tlacháš něco o hráčích. Kdyby jsi to ttiž hrál, tak by jsi věděl, co hra nabízí. Ale to je na Tebe asi příliš těžké, jak čtu tvoje komentáře.
  • Dlaždič edition to jakože u toho Metra budu nadávat jako dlaždič? *1* *1*
  • Tak dohrano (bohuzel *14* ). Uz se tesim na druhej pruchod a toto je snad jedina hra do ktere bych si kupoval DLC ktery by mi pridalo trebas jednu misi :) Kdyz me jedna mise trvala i 4 hodiny tak proc ne koupit za kilo dalsi :)
  • Ja jsem pri duelu na pistole prepnul na kus se sipkama a vsechno bylo vpohode :)
  • rhaegar
    Stupidní AI, stupidní dialogy,příběh je jedno velké klišé , vykradaní bioshocku a dalších her? tomu říkaš hratelnost?
  • Třeba takové Call of duty realitou číší *1* *1*
  • Dnesni hracska komunita je smutna, co nema nejlepsi grafiku nemuze u vetsiny obstat, na hratelnost uz hledni jen zlomek hracu. Tedka se honi jen polygony.
  • rhaegar
    Jsem zvědav,kdy tady někdo začne tvrdit,že to má lepší grafiku než crysis 2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit