Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osobne bych jedno "pokarani" nasel: pri pohybu po strechach vas to na nektera vyssi mista nepisu i presto, ze byste se tam zvladli teleportovat nebo vyskocit.
  • Pilgrim66
    Prodejni statistiky jeste vubec nejsou. Na vgchartz jeste neni pro tenhle tyden. A Vgchartz navic nepocitaj STEAM apod.
  • Kozy
    Tady mě narozdíl od série TES bavilo ty knížky číst. A že stojej za to, třeba vivisekce velryb :D
  • Kozy
    kam? Do šachů? :)
  • Sosnul jsem si demo (ehehe), abych se mrknul jaký to je a po první misi jsem hru odinstaloval. Protože si ji koupím a dám od začátku :) Převtělit se do krysy a mít možnost buď stráž obejít , obejít a kuchnout ze zadu nebo toho joudu nalákat (protože mě chce zašlápnout, tak po mně jde) do předem připravený pasti, to nemá chybu. A těch možností jak se kam dostat a co pak s cílem míse udělat, perfektní!
  • Měl jsem na mysli, že je Dishonored ve svém žánru míň interaktivní, než bych čekal. Přece jen jsem se na něj dost těšil. S Borderlands 2 bych to ani nesrovnával, ale opět ve svém žánru je plnější. Samo že B2 je v podstatě oddechovka kde není potřeba taktizovat
  • J, ty předprodeje jsem myslel taky. Ale kdyby se Dishonored prodával, už bychom četli tiskové zprávy. Nečteme nic. Na Steamu se Dishonored v podstatě neprodává. Tak nevím.
  • Kdyby byl GfWL klient nutný, bylo by na obalu logo Games for Windows Live. Dishonored vyžaduje jenom účet na Steamu.
  • Jasný chápu :-)
  • jinymi slovy, sachy pro me budou vzdycky lepsi hra nez Call of Duty, bez ohledu na to kolik vybuchu tam nacpou
  • to ne, jen mam za sve penize rad hodne muziky, asi je to o osobnich preferencich, ale pro me jsou nejlepsi hry s co nejvyssi znovuhratelnosti, hry ktere muzu hrat roky a neomrzi me, proste mi to prijde jako lepsi "investice" nez hra kterou clovek dojede za par hodin a da do policky... Starcraft bych si sebou klidne vzal na dlouhe vyhnanstvi na opusteny ostrov (pokud by tam meli wifi), Dishonored asi ne.. :)
  • Jo no a to všechno má s dnešním standardem vlastnění Steam účtu hrozně moc společnýho. *7*

Tyhle vychloubačný kecy typu "já hrál ještě když internet byl krabička na ČVUT" a podobný pičarny jsou fakt na facku. Jsem rád že jsem to nezažil a mám teď na výběr z mnohem většího záběru her. A to že si někdo neumí nainstalovat steam a žije doma zavřenej s nějakym zx spectrem je jeho problém a vážně mu to nezávidim.
  • Veskoslav
    Za 6 hodin to člověk projede, když nedělá nic kromě přímého zabíjení a ignoruje vedlejší úkoly.
  • Takže kvantita nad kvalitou u tebe vítězí ( tím nezpochybňuji kvality vyjmenovaných her)? Ono přece jenom ta percepce je pak trošku jiná po stovce hodin. Naopak 12-15 silného prožitku je mnohdy lepší než věčně se opakující se divadlo...
  • to nezni tak hrozne, stejne asi neodolam a koupim to, i kdyz to bude jen takova vikendova jednohubka, asi bude poradne vypecena :)
  • Trvalo mi to 13 hodin...ale minimalne 2 dohrani to chce abys vubec vse vyzkousel. za prvni dohrani jsem nepouzil ani jednu utucnou specialni schopnostl. To uz jsi na 24-6 hodinach
  • beru to jako ne. pro me hra dohratelna za 6, nebo i za 12 hodin nikdy nemuze byt hra roku, takove GTA, nebo Civilizace, nebo Starcraft II, u kterych za ten litr clovek dostane doslova stovky ci tisice hodin zabavy
  • Malleth
    Mise na bále je geniální. Nejvíc mě dostal ten duel s Lordem Shawem a samozřejmě stůl s jídlem.
  • Jak kdy a u čeho. Někdy se vážou na nějakou vánoční slevu, ale většinou je to právě kvůli tomu být borec.

Já je plním podle uvážení - když vím, že je to výzva a že mne bude bavit je dělat, tak je dělám - Rage, Deus ex:HR (tam mám všechny), Dishonored, Fallout NV.
    Ale třeba u takových Shogunů nebo team fortress 2 se ani nesnažím. Je jich tam moc a některé jsou zbytečné.
  • Viktor Antonov sa vola ten Rusak co dizajnoval HL2 a teraz aj Dishonored a je to tam dost citit a zato mu velka vdaka!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší