-
Co třeba ta bývalá rybářská rafinérie, ta byla více čí méně strašidelná, když počítáč rozkládající se "těla", mrtvé stráže, polozřícené a temné:)
-
K smíchu jsi tady jedině ty.
-
Druhou misi jsem jel skoro tři hodiny. Snažil jsem se nikoho nezabít, propašovat doktora na zádech skrz 4 elektrické brány+dvě obrané věže a více než 60 stráží+nakažení, to nejde hned.
-
Takze se snazis rict, ze tuhle hru hrajes dlouho jen proto, protoze porad loadujes save? Dishonored pro me bylo velmi zabavnou zalezitosti, ale neni nutne obhajovat to, ze ta hra je kratka, tim, ze lide zacnou tvrdit kolik desitek hodin stravili v kazde misi, pravda je, ze tolik obsahu tam proste neni.
-
Pak jsi zkrátka a jednoduše......Dobrý *1*
-
Já sem hrál na hard ... ale další hru si dám na tu ještě horší hard jako takový nebyl moc těžký. A hrál sem tak abych měl co nejmíň smrtí.
-
Tak třeba steam cloud ... nebo jakýkoliv jiný cloud je pro mě k ničemu ... mám jedno PC na kterým hraju a to má přes 2TB místa na disku.
-
Ono nejde ani o to jestli má, nebo nemá steam pozitivní featury spíš de o to, že tě hra nutí si do PC nainstalovat Sw který nechceš a nepotřebuješ. Je tam jenom od toho aby tam byl. To že tobě steam vyhovuje neznamená, že musí vyhovovat každému a já ho třeba vůbec nepoužívám ... radši si i na origo hru dám crack aby jela bez steamu.
A jinak chováš se jako pubertální blbeček tak si zase zalez na facebook a zmlkni. -
Asi tak.
-
Taky zalezi na obtiznosti. CoDkari co to hrajou na easy/medium si muzou behat okolo strazi, strkat do nich a nic se nedeje. Na Tezky/Velmi tezky jen 15 minut studujes vsechny straze a pak pul hodiny loadujes save...a to vse jen kuli projiti jedny chodby bez alarmu...kdyz ti to nevadi tak ej podriznes a hotovo
-
Já si facku dávat nemusim. Já nemám komplexy z toho, že se s dobou herní prostředí vyvíjí a dokážu si na steamu a podobnejch vymoženostech najít ty pozitivní featury a využívat je. To, že jsou tady takový konzervativní zapšklí dědci jako ty, co budou nadávat na všechno nový, protože jim buďto dělá problém se s tim naučit, nebo prostě nepřenesou přes srdce, že "už to neni jako za starejch časů", je mi spíš k smíchu.
A ten svuj nadřazenej přístup si odpusť, je mi jedno jestli jsi o 50 let starší (jak to tak vypadá), pro mě jsi jenom whiner, kterej je zaseklej na místě a myslí si, že brečením a nadáváním na steam vrátí dobu o 15 let zpět a zůstane v ní do konce života. A pro takový mám přesně ty pubertální hlášky, takže znovu: jsi na facku.. -
Co si na prvních dvou misích dělal deset hodin? To si nedovedu představit ... já sem na tom ztrávil tak 2h a to sem se snažil prolézt úplně všechno.
-
Pokud mu dohrání dvou misí zabralo alespoň 10 hodin (jako mě), tak nevidím důvod proč by si nemohl předběžný obrázek o hře udělat už teď.
Lidi kteří kompletní hru probehli za 5 hodin (jako ty) o ní ví maximálně velké kulové. -
Jsi teprve dokončil dvě mise a o stránku dřív spamuješ,že je to ultra best nejlepší hra roku...jo panáčku ty jsi k smíchu
-
To soudiš podle dvou misí,které jsi odehrál(viz.tvoje otázka jestli je ve hře strašídelná mise),že je to nejlepší hra roku...docela lol
-
Je tam takova depresivni atmosfera v misi kde jsi v zatopeny ctvrti (tam odvazej nakazeny morem a mrtvoly) vic nemuzu rict abych nespoileroval...
-
Atmosférická je mise na party ale to asi bude jiná atmosféra. Strašidelná tam mise žádná není.
V téhle hře si ty to stršidlo, kterého se všichni bojí. *1* -
Pro ty co už mají hru dohranou. Startuji teprve třetí misi. Chtěl jsem se zeptat, jestli je ve hře nějaká obzvláště atmosférická či přímo STRAŠIDELNÁ mise. Něco jako sirotčinec v Thief 3.
Děkuji předem za odpověd. -
Srovnani s Thiefem je zcestne protoze Thief je cista stealth hra , tohle ne. Dost pochybuju ze ve Thiefovi jde skocit mezi tri straze a a sesekat je jako tady. Me level design tehle hry pripomina spis Half Life , i ta nalada je podobna , asi proto se to lidem libi..i kdyz me ne.
-
1) mluvím o tom, že člověk, který zažil jinou herní etapu se nemusí zajímat o nějaké registrace na steamu, achievementy... někteří lidé, kteří ti připadají, že přicestovali z jiné dimenze, nezajímá to, že nějaký trumpeta v jeho facebook-like přátelích na steamu má zrovna zapnutý minecraft, někteří lidé by si chtěli hru pouze nainstalovat a hrát a nějaká povinná nadstavba v podobě steamu je pro ně jen nutné zlo, kterému se nedá vyhnout... osobně nemám problém koupit hru v obchodě za plnou cenu nebo si počkat pár měsíců na snížení ceny a nežebrat jak nějaký usmrkanec donekonečna o slevu na Armu 2, nemluvě o tom, že steam je asi tak na úrovni bezcenných bankovek, dnes tu jsou a zítra tu být nemusí
2) facku si dej sám, tyhle pubertální výrazy si nech pro svoje kamarády, smrade