Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • na rozdíl od tebe asi hrál především v dobách, kdy EA vydávalo tak akorát sportovní simulátory, kvalitním procesorem bylo Pentium-MMX, kdo měl 64 mb ram byl král a připojení k internetu bylo potřeba tak pro asherons call nebo ultimu online
    dnešním hráčům, kteří mají na výběr tak mezi call of duty, battlefield a call of duty se zombíky není co závidět

ROFL *6*
  • ok dik za odpoved bo na obale je napisane gay for windows tak ma zaujimalo ci je ta debilina nutna steam mi nevadi.
  • hm 6 hodin je slabota, ma to aspon multiplayer?
  • Malleth
    Reakce na Rorschah:
    Viktor Antonov.
    http://games.tiscali.cz/preview/informacne-hutny-druhy-videoblog-o-vyvoji-dishonored-60657
  • Keyz
    Mají Achievementy na steamu nějaký praktický smysl?Nebo si pak pouze můžeš říci,jsem borec udělal jsem tohle.
    Pak je dost blbé,že se to váže na steam ne na samotnou hru.Nikdy jsem nesledoval Achievementy na steamu tak nevím.Sice nějaká mám,ale fakt netuším jestli to lze nějak využít.
  • Level design je úžasný - snad nikde není chyba či místo, které by stálo za pokárání...
  • Mno já nevim já na tu tabulku koukal taky A nepřijde mi to zas až tak hrozný on třeba blackops tam sice má velkou částku ale taky tam má už 6 týdení prodej narozdíl od 1 týdeního u Dishonored ( čili když se to vydělí tak by tam teoreticky měl v prvním týdnu jen cca o nějakých 30 000 prodejů víc ) a jsou tam započítaný jen předprodeje. Čili si myslim že to až taková hrůza neni když si vezmeme že o Dishonored se začalo mluvit relativně nedávno a je to ještě ke všemu nová značka myslim že ty obraty se o dost zvýší díky pozitivním recenzím i reakcím samotných hráčů. Mimochodem ty údaje beru z týhe stránky http://www.vgchartz.com/preorders/41189/USA/.
  • Dostat se tam není problém. Je tam vchod pro služebnictvo - navíc jsem potřeboval najít klíč k trezoru, který je ve sklepě.

Jinak Boylová byla jediná má oběť, kterou jsem zabil. Zatím.... Její tělo jsem vzal a šel ho ukázat dolu jejímu ctitelovy. Moc dobře to nenesl tzn. že i dokonce reagoval na tělo, které jsem nesl :-)
  • Veskoslav
    Jo jo ples byl luxusní, občas mi připadalo jako v nějakém hodně zvráceném pekle. Ale zapadl jsem tam skvěle:)
  • Chybí mi tu menší srovnání s klasikou žánru, Thiefem II. Především po stránce level designu, tj. nejdůležitějšího prvku každýho stealthu.
  • Dostal jsi se na ty party do toho druhyho patra ci co (kazdej o tom mluvil, ze je to nejaka soutec nebo co to placali)? Ja to tak nejak prolitnul za 30 minut a hotovo :( (utek z lokace trval asi hodinu a pul :D ) Ale to je mise na kterou se fakt tesim podruhe..potreti atd :) Pripomnelo mi to misi v Oblivionu za Temne bratrstvo jak te poslali do baracku s 5 lidma a mel jsi je tajne pozabijet
  • IMHO Dishonored každopádně jede na "bázi" atmosféry a stylizace z HL2. Uzavřené město, totaliní režim, bezpečnostní složky, prapodivná technologie - tuším že se to v nějakém článku ani netajilo, že stylizaci má na svědomí ten samý člověk,který tvořil design City 17 (myslím že je to dokonce nějaký rusák? ) :)
  • Malleth
    Sice není fanatickej, ale je trochu vtipný psát o tom jak je Dishonored málo interaktivní a že je to jen o tom dostat se z bodu A do bodu B a pak tam napíše mezi top hry Borderlands 2, kde neděláš nic jinýho než že chodíš, střílíš a lootuješ :)
  • rhaegar
    Tak proč ty komentáře čteš? to nemáš na práci nic lepšího než číst příspěvky nějakého trola jak mě nazýváš!
  • Já jedu tichý styl sice jsem pár lidí už zabil, ale většinou ze zvědavosti. Nějaký tallboye, Pár teleportů nad hlavu vojáka a pak Drop Assassination.

Jinak teď jdu na poslední misi.

Těšte se na ples - to je doopravdy pěkná mise, i když krátká. Je to nádherné nedesignovaný dům.

Jinak Achievementy na steamu jsou fajn. Není jich zbytečný přehršel. Některé představují výzvu a určitě se kvůli nim ( a určitě nejen kvůli nim) ke hře vrátím.

PS: Jak to vidíte (já tedy hru ještě nedohrál - tak nevím jestli by mohli navázat), bude nějaký dlc s misemi/ misí? V hlavním menu je volba pro stahovatelný přídavek.
  • Obávám se, že jsi trochu zaspal dobu. Steam je, narozdíl od Games for Windows, vcelku užitečná věc. Například funkce Steam cloud je pro mě k nezaplacení. *3*
  • walltar
    Jo a nechat všechny ty záporáky odejít po vlastních je taky mučení. *1*
  • Veskoslav
    Nevím proč,. ale když je ke mě zády, tak prostě nutkání mu zarazit dýku do krku či břicha je nějak velké.
  • walltar
    Já zase opačně .... v každé misi mám max 1-2 mrtvoly a podruhé to zkusím rambo stylem.
  • Veskoslav
    A přiznám se, že nepoužívám omráčení, ale vždy zabíjím a to i případné svědky z řad civilistů. Zajímá mě totiž pzk konec, podruhé to pojedu opačně. Sice jednu misi jsem zkoušel bez zabití jet a 3 hodiny pekla, ale bylo to zajímavé, ale prozatím budu svině:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší