-
Já zatím potkal pouze mluvící srdce.To teda zvedá laťku dost vysoko *4*
Ale má zajímavé komentáře. -
to já vim že to dohrát nemusim, jen by mě zajímalo jestli to nějak jde udělat :D. Jinak škoda že do tý hry víc nezapojily toho Cizince protože ta postava se mi z celý hry líbila asi nejvíc a člověk se o ní nic moc nedozví ( sem tam něco z knížek ale ty jsou většinou psaný těma vševidoucíma čili bych řekl že to bude všechno trochu jinak )
-
Tak mě to stim zabíjením a zvyšováním moru zase přijde celkem logický protože co jsem pochopil tak o odvoz těl se staraj hlavně strážci čili když jich vymlátš co můžeš tak nemá kdo ty těla odvážet a mor se šíří dál ( plus nemá kdo udržovat v rozumných mezích ty truchlivý třeba když povraždíš všechny strážce u té karanténí zdi atd. ). *13*
-
Tak pokud je to vedlejší, tak ho splnit nemusíš. Já měl s doktorem Sokolovem dva mrtvé, ale to bylo moji vlastní chybou, protože jsem si spletl sadu šipek a u toho druého už jsem bohužel nic neměl, tak šipka do hlavy.
-
to by me ku.va zajimalo proc si ke hre, kterou zaplatim, musim do kompu instalovat i tyhle sra.ky *16*
-
Tak mě to nedělalo zrovna v téhle mysi žádnej problém spíš by mě zajímalo jak udělat bez zabití misi na tom bále když chceš mít splněný všechny úkoly a přitom jeden znich je že musíš vyhrát duel na pistole kde toho soupeře prostě zabít musíš. *9*
-
hra roka urcite nie, ale patri medzi tie najlepsie hry ,u mna hra roku tento rok ani nieje...mozno mass effect 3 lebo ME seriu milujem ,aj ked je dishonored dobra hra...no urcite by som tomu neradil vsetky zlate medaili obrazne povedane
-
Jj, taky jsem si rikal: "Kluku zlata, kdybys vedel ze to ja jsem vam otravil ty zasoby tak by si me asi tolik nechvalil"
-
Zeptám se asi blbě, ale čím je Dishonored výjimečná? Mám, hrál jsem a nic revolučního jsem neviděl. Vlastně všechny herní mechanismy měl už Deus Ex (no možná System Shock 2, ten jsem teda nehrál) a ten už má nějakých pár let. Ale až budu mít hotovou práci, tak se k Dishonored vrátím a vyzkouším ho znovu.
A vzhledem k prodejům, které nevypadají nijak slavně si spíš myslím, že Bethsoft tuhle značku velmi rychle odpíská. -
A taky hnije někde u Trojzubce.
-
Teď jsem zkoušel udělat misi bez zabití, nepodařilo se. Doktůrek se nechtěl nechat "ukrást" bez toho, aniž by mi došli šipky či lektvary na manu, abych zpomaloval čas:) Škoda,snad příště:)
-
Steam
-
Tak jsem si vzpomněl na větu z recenze, že se strážný tak lekl až přepadnul přes zábradlí, když jsem unikal pevností před strazi, rozrazil dvere a zrovna okolo nesl hlidac sud s velrybim olejem a jak jsem tam vlitnul tak se lek a zahodil to a bouchlo to a roztrhalo ho to na kousky *2*
-
jakože jiný hry jsou teda opravdu reálný
-
Souhlasím s tebou až dotoho když si napsal Halo 4 Dobrá hra jasně ale hra roku si myslím že ne. *15*
-
Jo,ta je dobrá.
Kdyby se těla postav choval alespoň jako ve starém Soldier Of Fortune 1,2 . Pak by to šlo, -
Čau všichni, nic vám nechci vnucovat, ale byl bych rád kdybyste se podívali na naše Let's Play video a případné poznatky, výčitky a komentáře nám napsali, abysme mohli zlepšovat co to půjde :)
https://www.youtube.com/watch?v=vZlND2GomwQ&list=UU_U8uGqR-hOP6p21-_1HOfg&index=4&feature=plcp -
Přede mnou kapitán i se strážema,které nejdřív dorazily zdrhly,asi nějakej bug,tak jsem ho v pohodě odnesl.
-
Možností je skutečně mnoho. Můžeš třeba, řekněme pošpinit jeho kariéru a tím ho svrhnout.............
-
sakra, tak vim kam se podívat podruhý, jo jinak kapitána jsem uspal a campbella taky poznamenal