-
Ano o dětech jsme přemýšleli,ale pro registrované páry je to složite to snad chápeš.
-
Na games.cz je jen jediný trol, který už dávno přesáhnul hranici obtížného trollingu a evidentně už hraničí s nějakou psychickou poruchou. Toho se nezbavíš, že na něj nikdo nebude reagovat, protože to už tady taky bylo a je tu stále... 24h denně...
-
Ano je to i moje chyba, že krmím trola.....a ničím Vám diskuzi....Ale původně jsem prostě šel jenom zde napsat názor na hru a asi se příliš rychle nechám ovlivňit a vyprovokovat od toho individua. Ale jak sám vidíš, on píše furt, i když na něj nikdo nereauje. Skoro 8 příspěvků za sebou byl on sám a pořád mlel to své dokola a dokola:( Ale máš pravdu, že částěčně za to můžu já a ostatní, co na něj zbytečně reagují. Omlouvám se.
-
Mám, nebo spíš jsem měl ten samý problém. Hodil jsem si to frajersky na nejtěžší obtížnost, ale nepřijde mi to realistický (že já je vidím za mřížema a oni mě ne?), spíš jen pitomě posunutý na vyšší obtížnost. První misi jsem dělal několikrát, protože hra odmítala naloadovat poslední pozici (i když se mě na ní ptala!), než jsem zjistil, že tam ta pozice skutečně je (checkpointová). Chce to přežít začátek, mě to poprvé zaujalo v době, kdy potkáš Outsidera. Najednou to chytlo zvláštní atmosféru a jakýsi lepší smysl. Tak uvidíme. Nicméně, je to příjemné, ale zatím nijak ohromující. Mimochodem, všude zmiňované stylizace mi přijde pitomá. Na mě osobně to působí, jako by se zastavili v půlce procesu, je to rozplizlá realističnost, realita vodovkama, což působí hrozně divně. Je to stylizovaný natolik pitomě, že to vypadá, že textury někdo skutečně odfláknul.
-
Tahle diskuze jasně ukazuje, že určití jedinci prostěn nejsou schopní troly nekrmit a jejich pindy ignorovat. Ale ne, oni se budou pořád na něco ptát, dohadovat se a urážet. A pak se diví, že mají diskuzi zaflákanou troly, když si za to můžou sami...
-
Zato ty a trol jste jako jedna rodina. Neplánujete děti? A Veska sice občas píše s prominutím jako debill, ale doporučuji si nastudovat, co znamená slovo trol v diskuzi a Veska to rozhodně není. To spíše ty splňuješ pravidla, když většinou jsi naprosto mimo téma a souhlasíš většinou s blázny jako je trol a podobná individua.
-
Byl to jen příklad extrému. Dishonored si nejvíc užiješ když budeš chodit po lokacích a číst a zkoumat všechno na co narazíš. Ten svět má celkem hlavu a patu a je tam spousta detailů k zamyšlení. Klidně si i save/loadovat mise, aby ses dostal do míst kde by ses třeba se stealthem nemohl zdržovat čtením. A to ti pak vydrží jedna mise klidně i na pár hodin.
Dishonored rozhodně není tak vychvalované kvůli gameplay. To je klasickej Deus Ex/System Shock. Dotaženej k dokonalosti, ale nic převratnýho. To co je na tom tak super, je ta celá omáčka kolem toho. To že i čtení může být ve hrách zábava. -
To se radši spojit s uklízečkou.
-
Ano, protože umím anglicky, tak vím, že to jde vyložit jen jedním způsobem :) Plus titul jako Lord Protector v titulcích urpsotřed věty se začátečními kapitálkami...:)
-
Veško ty jsi největší trol ze všech takže radši drž hubu a krok
-
Bez urážky, ale mít inteligentní diskusi pod příspěvkem o MMORPG? To je čiré bláznovství, taková malá utopie. :)
-
Ale bude zabanovaný, a už je to další práce navíc, vytvářet si stále nové registrace, což by mohlo odradit...
-
Souhlas. viz. DARKSOULS ,a nebojine hry kde je ukladani her zavisle treba na urcitych mistech na mape .pokud se nepletu taky Starsi dily resident evil,Alone in the dark ,silent hill apod. meli savy zavisle na itemech nebo bodech na mape
-
Ale je to něco, co jim to znepříjemní, spousta Těch, co tu "zvrací" je registrace neřešitelným problémem:)
-
Já jsem pro. Podle mě to diskusí nezkazí. Kdo chce říci něco podstatného, kdo chce diskutovat a ne jen blbnout, ten si tu registraci udělá. No problem.
-
Tak ten kdo chce otravovat se zaregistruje a bude otravovat jako registrovaný.
-
Tahle diskuze jasně ukazuje, že bohužel časem dojde na to, že bude povinná registrace. Já občas píšu nesmysly či mé nzory jsou menšinové, nadávkám se taky neubráním (bohužel), ale to, co předvádí ten psychicky narušený jedinec s multinicky v diskuzi jasně ukazuje a bohužel i dá za pravdu redakci, když do diskuzí nebudou moci přispívat anonymové. Zkazí to diskuzi, ale díky lidem jako trol to bohužel někdy přijít musí:(
-
Zde bych rád viděl lepší rozlišení textur.
Když na mně skočila ta holka tak bylo dost vidět,že to není nic moc.
Ve hře nejde pořádně nastavit AA atd. Je tam sice FXAA,MLAA ale nelze nastavit hodnotu.Hlavně tam chybí normální AA. Rozdíl to je,protože každá položka funguje a vypadá jinak.
Sice super,že hra jede i na starých kartách,ale kdyby byla možnost to značně vylepšit aby i nové PC mělo co dělat a vypadalo to dobře nezlobil bych se. -
No, když už jsi to z toho fóra tak vypíchnul, ještě radši dodám, že pokud nahodíte to jeho nastavení (inspector+sweetFX), vypněte si AA ve hře a Bloom v configu -
(Documents\My Games\Dishonored\DishonoredGame\Config\DishonoredEngine.ini) ;o) -
Jo já vím, "Lord Protector". Ovšem v angličtině chybí skloňování a tím pádem není jasně řečeno, jak to přeložit. Může to být lord protektor, nebo ochránce panovníka... get it?