Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zalezi jak to dohrajou, pokud to dohrajes stylem ze proste valis po hlavni linii tak to mas dohrany rychle vsechno, i kazde RPG atd.. je kratke pokud valis jak blazen co nejrychleji, ale pokud si vychutnas vse tzn, hledani veci, plneni vedlejsich ukolu + stealth projiti hrou tak ti to zabere o hodne vic.
  • Mno tak vcera to vyslo a plno lidi to uz ma dohrany. Ja chapu ze to je pro nektere fajn hra , ale takovahle jednohubka za 999kc? Jooo jasne ono to ma moznosti a znovuhratelnost , ale kolik lidi to bude hrat znovu? tak tri z deseti? Nesnasim hry kdy nemuzu videt vetsinu obsahu na jedno zahrani a hra me donuti hrat znovu , opakovat 50-70% toho co jsem uz hral. Lidi vykrikujou , hra roku!! nej hra za 5 let!! (ne ze by tohle nebylo u kdejaky hry) , to uz se hraci vazne pomatly tohle tvrdit o hre co se dohraje za 5-8 hodin???
  • Spousta lidí nadává na grafiku, ale třeba mě se to líbí víc, než když se tvůrci snažej o maximálně realistickou grafiku. Tu mám kolem sebe vlastně celej den a ve hrách to nepotřebuju, to se radši projdu po městě.
    Tenhle grafickej styl, kterej je v Dishonored, je stokrát atraktivnější, když se nebudeš koukat na jednotlivý textury lupou a remcat jak bába, že je to někde mázlý a že to neni high res, ale když se na to podíváš jako na celek a spojí se ti to v jednom hezkym artworku. Ale to dneska lidi moc neuměj.
    Animace se mi taky líběj a je to imho stejnej případ jako s texturama.. Jo a Lord Pendleton má fakt nejlíp zpracovanej ksicht, co sem kdy ve hře viděl asi. *15*
  • Waltari přestaň hrát píčoviny a vrať se do EVE založit konečně tu WH korpu.
  • Práci čest, soudruhu!
  • Takže nejsi dospělý, ja bych velice snadno zvladl neukladat
  • Amylee.Anderson
    Teď si přiznal, že jsi nikdo...
  • DangerousDave
    otázka je čo si prestavujeś pod pojmom "grafika" ? rozlíšenie textúr a mieru realizmu ? alebo si schopný vnímať aj dizajn prostredie, štylizáciu a veľké množstvo nádhernyćh detailov ? Pretože potom by si nemohol napísať, že grafika je nic moc.
  • Keyz
    Dají se hráčem použít?Jinak ten hajzl jde zavřít ale nezkoušel jsem jestli ho NPC znova otevře anebo....
  • Keyz
    Hlavně když se mění obtížnost tak se zásadně mění chování protivníků.Na normal jsou hodně debilní a nevidí hráče ani když je pod světlem na 20 metrů
    Na hard to je dobré.Vidí hráče na dálku ale nepodvádí.A protože se zde dá dobře utíkat tak boje nejsou frustrující.Navíc můžeš využít mnoho věcí aby si porazil například ten Bottle Street Gang.Když tam hodíš granát,použiješ střelné zbraně kouzla tak to je pak rychlovka,
  • Keyz
    Animace a grafika je pořád stejná.Nic moc *9*
  • Veskoslav
    J8 jsem ti to hlupáku vysvětlil, proč to tak píšu a neotravuj máš blokaci.
  • Jaky pouto?Já ze začátku teda pochopil, že si byli HOOODNĚ bízcí..
  • Nevim no, na MMORPG nemam rad recenze protoze kazdy v tom hleda neco sveho, nekoho bavi vic PVE , nekoho vic PVP, zalezi taky jake lidi potkas a tak, je tam vic faktoru co ovlivni tyto recenze.
  • Ano, assassins Creed kde vidis postavu z treti osoby je uplne to stejne jako toto z prvni osoby kde mas jeste moznost nezabijet...wake up!
  • zajimaji podle diskuze hodne lidí, i když ja bych radeji videorecenzi na gw2 nebo neco z mist of pandaria alespon první dojmy...
  • walltar
    Fakt to tak končí ... musíš jenom odemknout vylepšený zelený konec a spojit se s outsiderem.
  • Caincz
    No, to je možný, že s tím nemají nic společnýho, ale působí to na mě jako Skyrim, sakra, ta chůze na mě působí skoro jako Morrowind. Je tam pár hezkých detailů, třeba držení sklenice piva a poklepávání na ní prsty, nebo odklepávání popela z cigaret. Ale třeba když vystupuješ poprvé ze Samuelovy lodě na cestě do hospody, tak to, jak vyleze, to mě třísklo přes sklivec :) Nechci být hnidopich, říkám, hrál jsem to hodinu, ale tohle bych čekal lepší.
  • Tyhle naodobeniny Assasins creed nikoho nezajimaj
  • bacha je to troll, takhle se to nekončí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit