-
Cest soudruzi , lepsi nez assassins creed3 to nebude
-
hm..:) nebo slivkov
-
Na Hard si moc netroufám bojovat hmm třeba s takovým Bottle Street Gangem. Ne že by nešli porazit, ale docela bych se při tom zbytečně vyčerpal.... Navíc ty k*rvy vědí jak správně použít pančovaný alkohol *1*
-
předpokládám, že recenzet hraje na "normal", jak to asi bude s nepřáteli za "very hard"? U Thiefa (mám jedničku rozehranou) je obtížnost docela stěžejní.
-
Jo, ten HUD je dobrá připomínka. Ten svět je moc krásnej na to aby ho neustále zakrývali 2 obří healthbary v rohu a překombinovanej crosshair.
Dík za tweaky. -
Jointom.
-
A pan prodavac se nám ozval, ten co dostává hry spadlé z náklaďáku...
-
Hey redakce tady jste zapomněli smazat jeden jeho příspěvěk :-D
-
Nevíte někdo, jak by se dala grafika trochu vytunit?
-
Jakože kol a kolem je Dishonored pořád báječná hra, která si těch 9 plně zaslouží. Možná bych přemýšlel i o desítce, protože jak psali na RPS, je to asi nejdůležitější hra poslední 5 let.
Jen je pár věcí, co tomu pořád chybí k dokonalosti. Ale má k ní sakra blízko! *3* -
Hra je fakt luxus maximus. Ten svět je kouzelný, příběh a vše okolo je napsáno krásně a s citem a pokud to člověk hraje "how it means to be played" tzn. jako tichošlápek a explorer, tak to nemá chybu. Po 11 hodinách jsem se ještě nedostal ani do "Golden Cat" a to se nemůžu dočkat, až to pak budu hrát zase znovu :)
1. Hrát na těžší obtížnost a komplet vypnout hud není na škodu, hra tak ještě více nabyde svého potenciálu.
2. Taky se může hodit vypnout si úvodní filmečky, zlepšit stíny, fix na mizející těla a podobné prkotiny :)
http://goo.gl/PJ03E
http://goo.gl/9oiJD
Šikulové už to i celkem poladili. Mně se grafická stylizace líbí, samozřejmě jde opět vše poladit podle osobních preferencí.
http://www.flickr.com/photos/jim2point0/ -
což neni asi 48, co? :D, No jsem zvědavej jak to dneska dopadne
-
Btw.: Na Dishonored jsem byl nadrženej jak malý děcko.
Nakonec jsem byl trochu zklamanej, hlavně na začátku. Ten úvod do hry mě přišel strašně moc odbitej. Hráč nemá čas si s císařovnou vytvořit jakékoliv pouto, takže pak ani nemá motivaci k cestě za pomstou co následuje. Stejně tak nechápu, jak Corvo poslušně poslouchá zcela neznámé "přátele".
Nicméně po první misi - myslím skutečně misi, se mi zpravila chuť.
Hru jsem celou dobu srovnával hlavně s Half-Life 2, hlavně kvůli podobně atmosféře. Hry toho mají hodně společného. V obou hrách je hlavním hrdinou spíš okolní prostředí než hlavní postava, čím víc toho prozkoumáte, tím lepší herní zážitek si odnesete. Obě mají hodně podobou stylizaci - město, na které je naroubovaná sci-fi technologie a zmítá ním totalita plus vymírající populace (mor x neplodnost).
Bohužel na druhou stranu, hry mají i dost podobnou grafiku. Vážně. Dishonored nevypadá o moc líp než 8 let starej HL2 ( i když HL2 je samozřejmě krásnej). Je smutné vidět jak out-dated generace konzolí zcela zastavila všechen vývoj.
Výprava příběhu je taky to co mě zklamalo. Nedávno jsem se tetelil blahem když jsem HL2 dohrál a od Dishonored jsem si sliboval podobný zážitek. A ať má Dishonored jakkoliv promakané mini-episody v pozadí a story kolem jednotlivých misí, chybí mu ten do hry vtahující pocit že to co hrajete není jen nějaká hollywoodská fantazie, ale svět, který by mohl doopravdy existovat. Bohužel.
Samotný gameplay se pak podobá spíš Deus Ex: Human Revolution bez ventilačních šachet. I když je to všechno udělané neskutečně lépe než v Deus Ex a hra skutečně nabádá k druhému zahrání. -
neviem čo si počul ale počul si špatne...
-
Musíš to brát jako free to play systém .... tam se taky ti co hrajou zadara hrajou díky těm co platí. *1*
-
to já teda lituju hodně a ani jsem to nedohrál ( a to dohraju každou ptákovinu ). Chápu že každého baví něco jiného ale pro mě to byla ta nejnudněší hra co jsem kdy strčil do svý PS3
-
Hnidopichujes špatně protože lord protector je správně. Nehledě na to že pokud si tuhle práci dostal k jsi k tomu automaticky dostal i ten titul.
-
Z toho co jsem o RE6 slyšel jsi asi jedinej *1*
-
Tak to děkuj těm slušňákům, co si hry kupují, protože kdyby to takhle dělal každej, nezahraješ si nic ;)
-
nakupuju na torrentech..zatím každou gamesu sem chytil zadarmo :-)