Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ezechiel25-17
    "Lord" may be used in conjunction with a substantive title to denote a superior holder of an otherwise generic title, in such combinations as "Lord Mayor" or "Lord Chief Justice".

říká slečna Wiki.
  • Ja osobne treba 1300,- za RE6 nelituju.
  • 3DM *3*
  • Asi tak, já se na základě recenzí rozhodl, že si ho pořídím k Vánocům. Teď jedu L.A. Noire a jestli do Vánoci stihnu i Deus Ex, tak budu mít štěstí.
  • Anal.S
    Budu hnidopichovat, ale myslím že spíš než "lord Protektor" je Corvo "protektor lorda/panovníka". Nejsem zatím moc daleko, ale co jsem z toho zatím pochopil, tak Corvo není urozeného původu.
  • Robotron3
    Mám teprve rozehraný Mass Effect 2 a spoustu koupených her, ke kterým jsem se ani nedostal. Takže Dishonored i X-Com koupím a zahraju tak nejdřív za rok. A řekl bych, že nebudu jediný. Spousta lidí kupuje hry až po slevě třeba, protože to jsou jediný rozumný ceny ;)
  • Recenze na Xcom a Dishonored jsou úplně k h*vnu. Slušní lidé už obě hry koupili a k*rvy ukradly. Takže všichni co mohli už hrají...
  • tiež sa pýtam či máš reloaded, skidrow alebo máš vážny problém so závislostou:) ja som si hru doniesol včera a mám za sebou prvú misiu.
  • xšrot máš v hlave...
  • Odulin
    Jsem teprve na konci 1. mise, ale je to SUPR a opravdu mi to sedlo. Miluju Thiefa i Deus Ex, takže u tohohle se tak trochu tetelím blahem. Už dlouho se mi nestalo, že bych kolegovi z práce nahrával na mobil, jak procházím část mise 3 rozdílnými řešeními, přičemž rambo styl mi teda dal zabrat nejvíc (Very Hard). Víc takovejhle her. Jednoznačně doporučuji.
  • A 3000 dalších her?:O A nebo je to náááhoda?
  • Opravdu máš drahou menzu *2*. My na MU jsme z levnějšího kraje. Ovšem menza na moraváku jest prokletím. Schválně MUníčci, kdopak z Vás žere pořád v Nostře na kouničkách? *15*
  • Nn, podle vydanych hw naroku, a tech ktery jsou na steamu to nemělo vůbec jit na xp :) Porad to je na steamu jukni (cas 6:00). Zlaty dobry dx9, pokud na nem pojede i ac3 tak by nemel byt problem ho rozjet na xp, treba ale az po uprave. :)
  • Zerathus
    Tak dokonalé to není ale je to solidní stealth akce u které mužete hrát i rambo style nebo vymýšlet ruzné fýgle ... je to takovej steampunk Deus Ex bez velkých rozhodnutí takže určitě doporučuji *4*
  • Vilge
    Ty jsi asi nekoukal na zadne video nebo rozhovor? .....Jestli jsi tohle nevedel tak si musel byt hodne dlouho offline :D
  • Vilge
    Hru nemuzu popsat....je to proste parada! Jeste zitra dojedu XCOM a pak uz jen a jen Dishonored :)
  • sleepless
    To neni spoil, to jsou informace zname od oznameni hry...
  • Jolly59
    Sorry, ale tři první věty jsou takovej spoil, až jsem se zděsil. Co to kurnik má bejt?? To neumíte psát recenze, lamy?
  • Stare ovladace? Lebo to ma standardne MLAA aj FXAA, aj ked su obe trosku kostrbate. Ak mas nVidiu, tak si mozes cez inspectora vynutit SGSAA ktore je o moc lepsie, ale aj narocnejsie. http://whoisjimothy.com/public/dishonored_nspector.png Ja som si dal akurat zo 4x na 2x, ale stale to vypada lepsie ako MLAA/FXAA. Dalsia moznost je pouzit injector, si vygoogli sweetfx dishonored trebars.
  • Říká ten, který ve stejné diskuzi napsal "nezkončil"...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit