-
podle obrázků konečně pořádně využitej UE3
-
Taky jsem si na něj vzpomněl, když jsem je tam uviděl... je vidět, že v Arkane si vzali jeho článek k srdci *1*
-
Sklamat můžeš jedině svoji češtinářku, co Tě málo mlátila pravítkem ve škole a nevtloukla ti že se píše ZKLAMÁNÍ.
-
taraz už len dúfať v miliónové predaje, nech sa investori presvedčia, že sa do hier tohoto typu investovať oplatí... i keď niečo mi našepkáva, že to v tomto smere nebude žiadne terno.
-
kdybych chtel sklamat ty co za to zaplatili tak nejdu do tyhle diskuze.
-
Kaboom: Tak to je mi tě skoro líto.
-
Koho chceš zklamat? Ty, co za to zaplatili a baví je to? Nebo Tebe, hlupáka, co to ani nehrál?
-
Třeba palačinky s marmeládou a šlehačkou máme za 24. Lívance se skořicí za 24 atd.
-
musim vas sklamat uz sem si to stahnul a je to blbost.
-
Dan Vávra musí byť spokojný....majú tu záchody...inak úžasná hra.
-
Celou hru sem hrál rambo style a takhle hra je prostě o tom ať jí hraješ jak chceš. Budeš hrát rambo style, bude se objevovat víc weeperů. Ale je to špatně? Jasně že ne *1* jsou to prakticky zombíci který lehce zabiješ přesně to co člověk co to chce akčně hrát chce. A ten konec mi nějak špatný nepřišel, nebo takhle ani mě nenapadá jak by to mohlo skončit líp popravdě.
Hrajte jak chcete, nekoukejte na chaos rating. -
Ty jsi gambler druhý hraní druhej den vydání o pracovnich dnech
-
...a máš skidrow nebo reloaded? *3*
-
take tam nie je, na stastie, koniec je jeden, ale si myslim, ze vsuvislosti co si urobil, ich tam moze byt niekolko verzii tzn napr. mas v jedenj missii zabit bratov, ale pocas missie sa ti dostane moznosti od jedneho nemenovaneho bossa podsvetia, ze ich nezabi, ale ze urob pre neho sluzbicku a ziskaj kod sejfu jedneho bohaca a on na oplatku zariadi aby ty bratia zmizli bez toho aby zomreli a tak, lenze sa ich da aj zabit a pravdepodobne vhre v tomto je rozhodujuci fakt, ze aky ten koniec naozaj bude a nie len fakt, ze ake haldy mrtvych nazbieras, si myslim taky ultimativny zly koniec by mohol byt ked vrazdit vsetko a vsade :D
ja som sa rozhodol pre stealth s obcasnym sermom, kedy tedy sa to jednoducho zvrtlo tzn nechcel som loadovat :) a rozhodol som sa, ze ked bude ina moznost ako len zabit, tak vyuzijem tu druhu, druhykrat to tak asi neurobim :) -
Recenzovana PC verze s xsrotovym videem, bravo
-
suhlasim, teraz zacinam nanovo druhykrat a to vobec nemam vo zvyku, tu ma to jednoducho akosi nuti, hrat znovu a ani neviem preco, naposledy som sa tak citil pri baldurs gate :), toto je jednoducho skvela hra
-
No tak to je pecka! díky moc za info, zkusím to tedy zprovoznit, fakt jsem se na to moc těšil...
-
No oni to psali zde, na jiném webu taky a na Steamu taky není o XP ani zmíňka. Jestli to na XP běhá, tak jedině dobře pro mě. Teď už to chce jenom nějakou slevovou akcičku na Steamu.
-
Slyšel,ale nikdy jsem neřešil proč to tak je.Bude dobré se na to podívat :)
-
Tak co jsem zatím hrál,tak jsem nikoho nezabil.To,že jsem usvědčen neznamená,že jsem to udělal.
A když stáže poslouchají korumpované nadřízené tak jsou šmejdi.Šmejdi jsou i teroristé kteří poslechnou nadřízeného a někde udělají neplechu.To,že tomu věří anebo to dělají aby se uživili je mně jedno.
Pak nejsem ten špatný,když zlikviduji šmejda co tohle dělá.