-
Tak zase je divné,že když zabiji všechny nepřátelé tak proč se zvedá mor a jsem viděn v negativním světle?Jsou to přece šmejdi.
Ale to je ten extrémní případ.Jestli menší zabíjení nemám moc vliv tak to je super. -
Ty nebudeš blbej... *1*
-
Presne tak , pac hra ve ktere je za 8 hodin na konci jiste vyzaduje extremni zapojeni mozku :)
-
To není vtip, AA nejde ani forcovat přes ovladače. Třeba u Bioshocku (Unreal engine) přejmenovaání na oblivion fungovalo. Záleží na podpoře ovladačů.
-
To je chuťovka za 24 Kč:)
Párky co nikdy neviděli maso atd? :) -
Nepovedlo se mi zprovoznit AntiAliasing. Jak na to? Přejmenovat exáč na např oblivion.exe?
-
Jde o míru. Když se zabíjí hodně, zvedá se míra chaosu a to modifikuje ruzné prvky, včetně konce. Ale je to celkem fuk, jak píšu, ta hra je na víc zahrání, takže není problém dopracovat se k jiným koncum nadvakrát a mít zcela odlišné hry. Není to drakonické, jako, že se nesmí zabít nikdo. Já vždycky nějakou tu mrtvolu vyrobil.
A není to být trestán, je to zase o tom odhalování jiného zpusobu, kdy to vede ke změnám, včetně konce. I to jsou novinky a něco nového :) -
ten styl se mi nelibi a grafika mi taky prijde takova divna, neni to nahodou stejny engine jako bioshock?
-
No koupil jsem něco po dlouhé době v plné hodnotě a je to paráda. Nelituji toho.
Jenom po první misi si myslím, že je to pro lidi co se dokáží bavit drobnostmi. Podívají se do každé uličky, obdivují pěkně navržené lokace. Tamhle udělají vedlejší úkol. Přitom hltají vše okolo postavy vedlejšího úkolu a při jejím popisu použijí vlastní fantazii. Poslechnou si rozhovor stráží, který tak otevírá pomalu tajemství univerza hráčovi, atd.
Naopak to není pro člověka co jde po hlavním cíli přímou cestou. Co si prosekává cestu a čeká, že dostane epický zážitek. -
Hlavně ta poslední věta, že?
-
Hele, já třeba jo, je to takovej můj zlozvyk. Očas přečtu i celou poslední kapitolu. *1*
-
Heh, některý lokace jsou jak z nacistickýho Německa
-
Tak to snad zjisti sám ne? A pak si to kdyžtak dej znova, ne? Nebo ty čteš konec knížky a až pak zbytek?:)
-
Nespletl sis to s Black Ops 2 ci ACIII? I to se muze stat. *4* Muzes si to zahrat. *3*
-
Tak jak je to s morem a koncem hry při zabíjení?
Já četl v zahraničních recenzích,že když budu zabíjet protivníky tak bude více krys,více moru a bude špatný konec.Dokonce některá NPC budou negativně reagovat a úkoly kde nemám někoho zabít nemusím snad dostat...
Prostě,že jsem trestán za jiné hraní.Bylo by to logické když po dokončení mise se píše kolik jsem zabil nepřátel a je tam kolonka: Nespatřen,Nikoho jsem nezabil. To pak když nemám tak jsem špatný nebo co?
Zrovna jsem to dnes rozehrál a baví mně tam bojovat a využívat dovednosti.Ale jestli to pak bude špatné tak to je hovadina.Budu špatný za to,že snad zabíjím šmejdy? -
Buď rád alespoň to na tom noťasu co si na něm dáváš minecraft (10FPS) rozjedeš.
A když se ti to bude hodně lagovat (0,05FPS) tak z toho budeš mít komix -
Tak praštěnou výmluvu na neznalost základní gramatiky českého jazyka jsem fakt ještě neslyšel, dám ti plus! *1*
-
Jak už jsem psal dříve, toto je jediné slovo, které píšu proti pravidlům českého pravopisu. Ačkoliv je to změna stavu a ukončení stavu a podle pravidel by se mělo psát Z, tak se naprosto nesmyslně píše S a pro tvoji radost tam dát skončit, ať jsi šťastný;)
-
Tebe nezajima kdyz nekdo rekne ze to funguje jako akcni hra? Kdyz to rekne 9 z 10 lidi? Nekomu holt neni pomoci... Vse je to konspirace, ja vim...
-
Abych pravdu řekl, jsem docela rád, že jsem "nezkončil" nikde, ať už ten výraz znamená podle Veškoslava cokoliv... *6*