-
Já většinou kupuji na měsíc dopředu a máš nějakou drahou menzu. Mě se to hýbe od 24 do 48 Kč (za těch 48 grilované špízy s hrolkama a babecue:))
-
Tohle kdyz si prectu tak me odradilo jeste vic nez predtim ..:p
-
Oběd v menze stoji 50 Kč. To teda není zas tak strašné.
-
tu sa vobec neoplati kydať na grafiku lebo prvy dojem sa mi tiez nepacila no hned som pochopil ze taka ma byt, taka mierne komixova ,tiene a slnko a KONECNE v hre aj hybajuce sa oblaky..aj ked su na mieste maju nejake letme pohyby a rozmazanie cize aspon velke plus ze tvorcovia mysleli na detaili ... no a inak som niekde pri konci a zacina ma to nudit,nieco mi tam chyba stale a neviem co,pride mi divne jak sa sprava AI a aky su tupy miestami,a slepi,a hluchy...ale ako ktory...a animacie a ich spravanie take podobne jak v skyrime ...to je na dlhsie pisanie takze to tu nebudem rozoberat... ale rozhodne to patri medzi moje najzaujimavejsie hry tohto roka po ME 3 ,darksiders2 ..
-
Me recenze moc nezajimaji , spis koukam na svuj vlastni pocit a taky na obecny nazor co se kolem hry vytvori a tady je jasna obecna nalepka stealth akce a asi ne bezduvodne.
-
Týýý joo !!! Tahle hra je prostě BOMBA ! Po dlouhé době hra která mně opravdu baví. Zpočátku jsem nedoufal moc ale nakonec se s toho vyklubala jedna s nejlepších her roku. Chytlo mně to natolik že jsem asi pařil 8 hodin v kuse a už jsem skoro u konce ale stálo to za to. Osobně bych hře dal 95%. Po dlouhé době hra kde se musí i trošku přemýšlet. *4*
-
Pořád váhám nad objednáním a pořád jsem nucen přehlížet, že to bude či je skvělá, netypická FPS a pořád si říkám, že to musím vydržet si to nekoupit:) Ale jak to tak čtu, tak má kreditka asi zázrakem něco zaplatí v příštím týdnu a obědy do Menzy to rozhodně nebudou:)
-
Jsem taky rad ze se v recenzi zminil, ze to u nas vyslo česky... Aspon tu nebudem muset odpovidat BoBovi *1*
-
Ano a zmáčkneš pravý tlačítko - je to možná trošku daný mým počátečním nadšením, ale některé hlášky jsou výstižné a skvěle to doplňuje atmosféru města. Je vidět, že si dali záležet na každém npc... Ale těžko říct - třeba to bude tak, že u obyč npc to bude pořád stejné...
-
90% recenzi uvadi ze kladem teto hry je funkcnost hry jako stealth a i jako ciste akcni fps... Takze opravdu je to jenom tvoje minus :)
-
Kdepak,na tohle me nenachytas. Moc dobre vim ze Dishonor je koncipovanej pro plizily a tebou receny stroj na zabijeni si tam moc zabavy neuzije. Srovnani se Skyrimem neobstoji protoze moznosti profilovani postavy tam a tady jsou uplne nekde jinde.
-
A nad čím by se měli prosím zamýšlet? Že se někomu nelíbí tahle stylizace třeba já dokážu pochopit a nevidím důvod proč by se kvůli tomu měl někdo zamýšlet. *7*
-
Jak to srdce funguje? :) Namirim na nekoho (musim byt blizko?) a povypravi mi pribeh? Jeste jsem na to nejak nemel cas *3*
-
Dneska jsem si u Tutorialu říkal proč tam není žádná hudba, sakra. Po chvíli hraní a po přečtení několika deníku jsem to pochopil.Atmosféra Dunwallu je skličující, ale je to doopravdy dobře provedeno a do toho když si chvíli budete hrát ze srdcem a zaměřovat ho na určité postavy - radost to číst a poslouchat.
-
Tak vzhledem k tomu, že drtivá většina FPS her je o běhání a střílení tak lidi sou rádí, že si zahrajou i takovéhle hry ..... oproti většině stříleček je u her zaměřených na stealth o to jak používáš mozek a ne o to jaké máš reflexy.
Jinak já sem B2 hrál za toho maníká s turretem ... a k tomu sniperku, prostě není nad to když se někomu na druhé straně puškohledu rozprskne hlava. A když k tomu ještě mezi ně hodíš turret tak to potom začíná ta pravá zábava. -
? To je jako rict ze nehrajes Skyrim protoze nechces hrat jako mag...no tak nehraj *7* Vem si warriora/nehraj jako plizil ale stroj na zabijeni
-
No ja taky nikde nebeham , ale hra me musi necim zaujmout od zacatku , tady se to bohuzel nestalo. Celkove se mi nelibi stylizace a vyhled hrani za plizila me nijak nemotivuje zkouset jestli to dal bude lepsi.
-
Pro ty co se bojí HW nároku- Nevím co Bethesda blbla že vydala takové obří nároky ale já hru rozjedu na plno i na slaboučce 5650 a tříjádru od AMD, takže nakonec není třeba se vůbec bát a zahraje si skoro každý...
-
Pár hodin to hraju a jsem nadšenej ! Člověk musí u tý hry i trochu přemýšlet což je dneska už skoro vzácnost...a hratelnost parádní ! Nemužu se odtrhnout *1*
-
Ještě pro jednou..Dishonored rap, určitě stojí za poslech :)
http://www.youtube.com/watch?v=PPg8qKIbIYU