Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cosi
    Grafika je pěkná, stylizace je výborná, jen škoda těch rozmazaných textur, které se vyrojí po přiblížení k čemukoliv. Ale díky tomu to běhá ne čemkoliv a pěkně svižně.
  • Cahir
    Nikdy jsi neslyšel o steampunku??
  • Hraju to už podruhý a je to pro mě furt stejně originální zážitek jako ten první. A neni to jenom tim, že postupuju jinak a odhaluju nový možnosti řešení úkolů, ale prostě proto, že je to maximálně zábavný. Tohle je pro mě osobně jednoznačně nejlepší hra za hodně dlouhou dobu.
  • walltar
    Jo jo ... na konci bude zahni doleva pro dobry konec zahni doprava pro spat... pockat to si asi pletu s jinou hrou *1*
  • ales.smutny
    Dobry konec jde ziskat i s par mrtvolama na misi.
  • Keyz
    .
  • ales.smutny
    S těmi uspanými se muže stát, že na ně přijdou krysy a zabijou je... Párkrát se mi to stalo, tak jsem je pak radši házel na vyvýšený prostor nebo do kontejneru :)
  • Tohle mě taky trápí, sice to nechci hrát stylem terminatora ale sem tam bych klidně nějaký ten krk podřezal, na druhou stranu jsem četl že pokud nikoho nezabiju budu mít "dobrý" konec , toho bych se rád dopracoval takže mě hra tak trochu nutí hrát podle mě trochu nudným stylem.
  • ke čtení toho budeš mít opravdu spoustu
  • Keyz
    Já to na starém PC kde mám XP rozchodil normálně.A HW nároky si vymysleli. :)
    Jede to snad na každém krámu.Taky to není nějak extra graficky super.
    Nechápu proč by neměla podporovat XP když tam snad nejsou efekty které XP nepodporuje.

http://www.amazon.com/Dishonored-Pc/dp/B005C2D2H4 tady se xp píše.
  • Kein
    Ne, šmedi to nejsou. Ty jsi usvědčený vrah co zabil císařovnu, čili vojáci co po tobě jdou jednají tak v dobrém skutku. Seš takovej steampunkovej Kájínek.

Spíš mě překvapuje, že uspaní enemy se mi počítají jako killy, tak doufám, že to jen blbě ukazuje ta statistika po každém lvlu, jinak hraju stealth s co nejmenším rámusem.

A proč stoupá mor je jasné. Víc mrtvol = víc krys = více nákazy
  • Keyz
    Ten svět,je zajímaví až je pro mně divný :)
    Snad se ve hře dočtu proč to tak je,architektura nějaká,zvláštní stroje stará a nová výbava dohromady a navíc nějaké čáry.Zajímavá kombinace.
    Proč ne.
  • ales.smutny
    Inu, to souviśi s dvousečností Outsiderova daru. Ostatně, jsou prostí strážní šmejdi?;) Corvo oficiálně zavraždil císařovnu, někteří jen poslouchají rozkazy...:)
  • presne ako hovoríš, fakt nechápem ludi čo ohrnaju nos nag grafikou ( moj názor nikdy hru nevideli live ) grafikaje nádherná ostrá, čo sa týka prirovnania k umeniu absolutne suhlasim
  • Někdo tady psal, že to hraje v pohodě na Windows XP, přitom podle všeho XPčka hra nepodporuje. Je tady někdo, kdo to opravdu rozchodil na Win XP? A jak je to s těmi udávanými "krvavými" HW nároky?
  • Kein
    ...a parní stroje připomínají německý tanky a nakažení morem jsou židi...
  • to že grafika je absolútne úchvatná ale zasa žvatláš a hru si videl maximálne youtube...
  • Keyz
    Tak jako,u her zároveň na PC a konzole je většinou jedno co napíšou.Jede to pořád stejně a snad na každém krámu :)
    Taky to podle toho vypadá,ale zase super,že to jede.Nevím jak ty HW nároky dělají,asi to nějak hádají.
  • Malleth
    A některý sochy vypadaj jak Lenin

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit