Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth
    Člověk ale ze svý přirozenosti volí tu jednodušší cestu. Proto si myslim že by tohle rozhodnutí měl dělat designér a ne hráč.
  • walltar
    To sou fakt otázky? Ty si tu uklízečku asi neviděl co? *1*

Oni se poučili od mass effectu, že hra ve které někoho nevojedeš jako by nebyla.
  • Malleth
    Bethesda nemá s animacema Dishonored nic společnýho. Ty dělaj v Arkane a neřek bych že jsou prkený, spíš stylizovaný.
  • Cahir
    A co přesně mám z toho, že vojedu uklízečku??
  • Robotron3
    To tě musim zklamat, jako prodavač v hernim obchodě (i když to jsem nikdy přímo nebyl) už nějakej pátek nepracuju ;) Hry si normálně kupuju jako každej, a když jsem ještě v hernim obchodě pracoval, tak ani tam jsem nic nedostával, ale musel jsem si pěkně hry kupovat, když jsem si je chtěl zahrát. Sice to bylo s malinkou slevou, ale pořád to mojí peněženku bolelo, to se neboj ;)
  • walltar
    Vrahem je zahradník, spřáhle se s uklízečkou a rozhodl se že převezme vládu nad světem ... na konci máš na výběr jestli zabiješ zahradníka nebo vojedeš tu klízečku .... a člověk je strašně rád, že to nebylo vopačně.
  • Napiste tu nekdo konec hry dik junáci
  • starwars 1313 bolo na margo blabolu o dosluhujucom UE3 kedze tiez bezi pod unrealom a vyzera skvele na rozdiel od dishoored... dalsia vec ze v unreal engine viem robit narozdiel od vas a viem coho je schopny -archviz co som robil v ue3 http://www.youtube.com/watch?v=9Lr1drrhzK4 . a okrem toho sa 3D grafikou tiez aj zivim, cize /i ked to oznacenie nemam rad/ tak som v tejto oblasti profesional nakolko je to moja profesia. este nejake otazky zasran ci uz si skoncil ? maj sa
  • walltar
    Tak si snad dospělý člověk a dokážeš si hru omezit podle sebe ne?
  • Caincz
    Tak jsem to včera rozehrál a hrál jsem teda jenom slabou hodinku, ale bohužel teda zatím se pocit nadšení nedostavuje. Nechci se za každou cenu tvářit negativně na hru, která všude dostává samou chválu, takže věřím, že to ještě přijde. Trochu mě zezačátku zklamala grafika, hlavně textury, ale to po chvíli pominulo. Klasické prkenné animace jsou u Bethesdy klasika, nicméně ovládání je příjemně intuitivní, svět mi zatím stylem hodně připomíná Bioshock. Hraju na Xboxu, tak jsem zvědav, jak mě přesvědčí první ostrá mise :)
  • Oprava, je tam aj VH, ja hrám na HARD, nevedel som ako to bude s ukladaním nechcel som si pokaziť zážitok. Každopádne hra je to špičková.
  • já to hraju na hard a mam je tam taky tak nevim co hraješ
  • Malleth
    Trochu ten zážitek kazí neomezený save/load. Vytrácí se napětí, když po selhání stačí zmáčknout F9 a můžu to zkusit znova. Na Hard nebo Very Hard to mohli omezit.
  • jak je velka mapa? napr oporti skyrimu nebo tak? dekuju moc
  • No prave, "slysel", ale nehral. 100 lidi, 100 chuti. ;)
  • ales.smutny
    Je to jeho titul, lord Protektor, ochránce císařovny, je to řečeno v prvních pěti minutách :)
  • Stejně tak jako ty třeba hraješ pirátskou verzi...
  • "nad hlavičkou bdělého strážce pořádku objeví blesčíky znamenající zbystření"

On to snad hrál na easy a ještě se zapnutýmí blikátky pro lamy!? *7*
  • Maximálna obťiažnosť je HARD, nepriatelia ta zabiju dvoma maximálne troma zásahmi šabľou ale hra je tak perfektne vyvážená , že ak sa po tebe rozbehnú môžeš bez problémov utiecť pomocou blinku alebo iných schopností. Ak sa rozhodneš bojovať a si dobrý tak kľudne zabiješ aj trojnásobnú-štvornásobnú presilu kedže môžeš vykrývať údery a máš rôzne zbrane a podobne.
    Práve tú možnosť úteku považujem za výborný nápad, vo vačšine stealth hier mi vadilo , že ak ta objavili a nebol si pripravený na súboj resp. po odhalení spustili alarm a išlo po tebe celé mesto tak si musel nahrávať save alebo hra skončila, kdežto v Dishonored môžeš chvíľku bojovať, zneškodniť jedného, dvoch nepriateľov a keď začne ísť do tuhého tak sa stratíš "jako pára nad hrncem" (*3* ).
  • mínus, ale co, že se tomu ještě divim

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit