Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukáš umí hodně dobře vystihnout hlavní prvky, jenž Dishonored činí skvělým. Jsem s ním za jedno, že ten konec na mne taky působil pozitivně. V tom jak byl klidný a spíše se držel v kolejích reálných umírněných než epiko-mytologických.

Jen mne mrzí, že ta AI se nevyvíjí. Dokážu si představit jak obtížné je vytvořit něco co by zároveň fungovalo a působilo racionálně.

Přesto by mne třeba bavila jistá evoluce stráží, kdy na začátku by strážný byl naivní, nepozorný a apatický ( třeba k vydávaným zvukům). Ale jak by rostla pověst Corva a městem se šířili legendy o neviditelném zabijákovy - tím by rostl strach strážných, jejich obsese z každého podivného zvuku. Už by se nevydali prozkoumat podivný zvuk sami, ale zavolali by si na to posilu. Asi je to k takovým hrám ještě daleko, ale docela pěkně se o tom aspoň přemýšlí... *4*
    • Podobne to prece funguje v batmanovi.
    • KeanuX
      Mě dokázalo třeba rozesmát jak se stráže chovali když jim člověk přepnul věž do nepřátelskýho režimu *1*
      • To ani nevím - jak? :-)

Spíš mne vždycky naštvalo jak strážný nereagovali na to když jim došel velrybí olej (ve skutečnosti jsem ho vyndal já). Ok beru to tak, že když už se člověk dostane k cíli, tak by měl mít nějakou odměnu v podobě snazšího průchodu. Ale stráž by mohla nějak reagovat jako:" K*rva už zase došlo palivo" nebo " je to rozbity". V lepším případě by mohli dojít pro plnou nádrž a donést jí do zásobníku. Už s tohohle vytěžíš dvě pozitiva - 1) Na 20 sekund máš otevřenou bránu či zneškodněnou elektrickou výbojovou věž a stráž se ti někam ztratí v cestě pro nádrž.
        • Jsi nepozorny, presne tohle ti strazci rikaji :-).
        • KeanuX
          Furt pobíhaj kolem jednoho místa, většinou dopředu dozadu nebo podobný pohyby dokud je věž nezabije *1*

Jinak s tim palivem to tam tušim je, skoro vždycky když sem vyndal palivo tak mi podobná hláška zazněla, ale že by se dělo něco dál, to už ne *4*
    • teď je otázka jestli by to ještě bylo hratelný
  • Scéna z recenze, kdy strážný ve víru boje ustřelil kolegovi hlavu mě rozesmála. *1*
  • Elanius
    Skvělá videorecenze, i když jsem ve slabé polovině hraní, dokázala neprozradit nic z děje a zároveň zaujmout a nalákat :-) Lukášovy videorecenze opravdu patří k tomu nejlepšímu, co Games.cz nabízí :-) Poslední věta a poslední záběr byly parádní třešničkou na dortu :-)
  • Malleth
    Při hrání Dishonored sem měl podobnej pocit jak loni u Dark Souls. Nic lepšího tenhle rok nevyšlo a ani nevyjde.
    Šeprd s Connorem se můžou postavit třeba na hlavu.
    • Ja se na Dishonored tesil jako blazen, koupil v den vydani a az na delku hry jsem nadmiru spokojenej. I tak se ale tesim na 31 rijen az domu doběhne Connor, ty hry si nejsou konkurenci :)
      • Malleth
        Taky se na AC3 docela těšim, ten gameplay vypadá super. Ale sem opatrnej, protože jednička se jevila podobně a po dvou hodinách hraní sem měl chuť ji hodit z okna.
        Navíc mě dost odrazuje ten příběh/fantasmagorie okolo. Ve snaze dělat mraky pokračování je natahovanej a překombinovanej. Přijde mi to pomalu jak Losti.
      • BoB.2
        Asi máš pravdu.
    • BoB.2
      Connorovi_ věřím že to zvládne.
  • deridon
    what will we do with a drunken whaaaler.. early in the morning... waaay haaaay and up she rises... ten song si poslední týden pořád zpívám, super hra, super hudba, stealth žánr zbožnuju, příběh trochu klišé, ale atmosféra a prostředí nenudí, takže pro mě jedna z nejlepších her tento rok
  • Málem bych zapomněl pochválit videorecenzi. Moc se mi líbila! *14*
  • Je fajn když někdo ví co dělá a udělá videorecenzi která nespoiluje. Dnešní recenzi v Replay jsem po 30ti vteřinách raději vypnul, protože mi ukázala kus děje kde ještě nejsem. Sice je to asi očekávané ale fakt mě to nakrklo.
  • Já používal hlavně pistoli ale když mi po menších jatkách došli náboje musel jsem sáhnout ke kuši, no a to mě dostalo, vystřelil jsem po strážnym a přišpendlil mu ruku ke zdi, jo je to blbost ale jakou já z toho měl radost jak tam ta ruka jen tak visela.
  • residentevilfans
    konecne poradna hra co vas nevede za ruku mix hernich zanru a hlavne hutna atmosfera *5* a osobne jedu styl bez zabijeni toho je v jinych hrach dost.
    • Malleth
      Hlavně taky konečně hra, s kterou si člověk může hrát. To je bohužel dneska luxus, kvůli minimu herních mechanik.
  • Absolutně parádní videorecenze,k samotné hře mám jednu výtku,kdyby se zabití lidí nakažených morem nemělo započítavat do statistik,protože se jedná o akt milosrdenství a jejich omráčení nedavá smysl.
    • Kdyz neumis zivot vratit, tak ho nikomu neber.
    • Hele, zkus si hru zahrát a dohrát bez zabíjení ,ano i nakažené omráčíš když je třeba ;) a na konci uvídíš k čemu to bylo.
    • Nevim po jake dobe umiraji nakazeni (jestli by vubec uspani v prvnich levelech davalo smysl) ale kdyz to dohrajes na dobry konec tak by to omracovani melo davat smysl *3*
      • myslim že v nějakých poznámkách je napsáno že ty elixíry se musí brát preventivně, když je člověk nakažen tak nemají smysl, ale nechci se mýlit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit