Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to sice pěkné, že se dá hra projet bez jediného zabití, ale mně osobně by bylo strašně líto nevyužít tak velkého bojového arzenálu. Musím si prostě vyzkoušet vše.
    • Zajímalo by mě, proč to mínus? Takovej Thief (když už se bere za vzor) akčně projít nešel (alespon za vyšší obtížnost), protože Garett neměl proti strážím šanci. Tady už je to trochu jednodušší, zato soubojový systém mi přijde velice zábavný a je škoda jej taky nevyužít.
  • Dobrá videorecenzia. Tiež som volil nenásilný postup. Ešte by som dodal, že hľadaním alternatívnych ciest a riešením "vedľajších" úloh sa výrazne predlžuje hracia doba.
  • Na DH je určitě super variabilita těch postupů, jasně. Jsem teď někde v polovině hry a podle chutě hraju tu agresivnější, tu mírnější stealth. Líbí se mi, že k cíli se dostanu tak, jak zrovna chci, ale trochu... "problém" je v tom, že vlastně úplně všechno se dá vyřešit crouchem a blinkem. Trochu mi to bere vítr z plachet, dělat se s ovládáním strážných a krys, když každou situaci můžete rychle vyřešit prostě zakleknutím a teleportací, která navíc prakticky nežere manu. Ty ostatní možnosti ve hře sice zůstávají, ale prakticky nikdy se "nevyplatí".
    Navíc, non-lethal styl boje je silně omezený možnostmi jak schopností, tak výbavy - většina schopností podporuje brutální styl hry (adrenalin, stínové zabití, větrná pěst...) a totéž s vybavením (krom uspávacích šipek všechny nástroje zabíjí) a všechny ty krásné kraviny, jako namontování žiletkových min na krysy a jejich následné poslání větrnou pěstí proti strážným si prostě musíte odpustit - obejít, uškrtit nebo střelit uspávačkou, jinak si prostě nezablbnete, pokud nechcete zabíjet.
    Inu, ten systém je zkrátka trochu dvojsečný..
    • Právě pro ten pocit že dokážu zabít během vteřiny pět nepřátel jsem hrál high chaos a i když jsem zabíjel vše hlídal jsem si abych nikdy nebyl spatřen což se mi dařilo do 7 mise The Flooded District kterou jsem opakoval 4x - nepodařilo se mi získat "nespatřen" a to jsem si jistý že mě nikdo ani nezahlédl - neměl někdo stejný problém ?
  • misho8723
    Opäť skvelá videorecenzia - podľa mňa už fakt najlepšie videorecenzie na hry sú práve na games.cz ... ešte sa mi vidia na Gametrailers, ale taký IGN alebo Gamespot fakt zaostávajú.. hlavne sa mi páčia aj také milé detaily ako napríklad pri tejto ku Dishonored, úplne na konci zhasnutie sviečok.. takisto aj vtipy, a ako všetko ladí spolu, atď..

Inak už bola videorecenzia ku Borderlands 2 ? A ak nie, pripravuje sa či?
  • Veskoslav
    Pro ty, co dohráli:) Jenom popis zážitku, raději ve spoileru.

No ke konci hry jsem rozehrál úplná jatka, zabil jsem i Samuela, protože ten parchant, když hodně zabíjíte, Vás při poslední misi prozradí výstřelem. Neměl jsem slitování, uspávací šipky a omráčení jsem vyměnil za normální šípky a zabíjení sekem do krku či břicha. Nakonec jsem celou hru dojel s 389 mrtvými, což podle některých, co to hráli je pomalu na označení Hitler:)Mise byly dost variabilní a pokud to skutečně šlo, tak člověk nemusel nikoho zabíjet. Bohužel ke konci jsem zjistil, že než je obcházet a složitě "kouzlit", lepší zabít šipkou do hlavy- Některé scény byly až příliš kruté a bolestivé jako například ten vlak, co vykládal mrtvoly. Hra jako taková se mi moc líbila a koupě nelituji. Hra roku, to pro mě není, to nejspíš je nakonec pro mě Borderlands 2 zatím.
    • Zajímavé že ti tohle Samuel udělal já měl vysoký chaos celou hru (povraždil jsem většinu stráží včetně všech cílů), popřál mi hodně štěstí a odjel.
      • Veskoslav
        No to mě řekl, že jsem stejná zrůda jako ti, co jsem zabíjel a pak vystřelil. Tudíž šup load a hned pif do hlavy šipkou.
      • já taky ale když třeba někoho z cílů odstraníš non lethal cestou, nebo děláš vedleší úkoly tak ti strhnou chaos trošku dolu
    • 389 zabitych? wow
    • Tn vlak s mrtvolami jsem tam mel take a to jsem hral na co nejmene zabitych.
  • Malkavian
    Trolle tobě už úplně ruplo v bedně což *1*
    • Jakto - vždyť tu nic není? :-)
      • Malkavian
        už to smazali *15*
  • http://www.youtube.com/watch?v=h_pQfdA9WRY môj gameplay na veryhard...
  • Keyz
    Škoda,že jakmile získám lepší dovednosti je hra hodně lehká.Sice schopnosti nemusím používat,ale to není dobrý argument.Já se je učil protože je chci používat.Bohužel jsou tak silné jak jsou.
    Zastavení,času ovládnutí protivníka a teleport...Sice dále jsou lepší protivníci je jich více atd.,ale prostě čím dále jsem byl tím více jsem byl nucen méně přemýšlet (hrál jsem tak,abych co nejméně zabíjel).Nemusel jsem řešit jak vypnul alarm jak si načasuji akci atd.
    Prostě jsem zastavil čas a hotovo.
    Kdyby bylo alespoň méně many a ta by se částečně nedoplňovala tak by to bylo lepší.

Obtížnost:Hard
    • BoB.2
      Po tom co jsem našel plány na gumový podrážky byla hra hodně jednoduchá.
      • má smysl si je pořizovat? mě podle podle pohybu neodhalili nikdy
        • BoB.2
          Mužeš i běhat a neuslyší tě.
          • Ale uvidí.
    • Existuje nejaká hra ktorú neofrfleš? alebo sa ti zavďači?
      • Keyz
        Naprosto zavděčí?
        To je složitá otázka,pamatuji jak jsem hrál Dukena 3D, Dungeon Keeper,Commandos,StarCraft,Diablo atd,
        U toho jsem se bavil,ale nikdy jsem u toho nesnažil kriticky myslet.

Pak ano tam jsem nic neviděl,ale to jsem neviděl protože jsem možná nechtěl vidět.
        Zde to je ale oprávněné.Když u hry vychvalují nutnost myslet,tak když dále ta nutnost upadá tak co?Je to fakt.
        Kdyby to nevychvalovali tak OK.
        • tak to jsme asi hráli jinou hru
  • Tunel vision jak sviňa :) Ale když už jsou venku tweaky, tak to snad nějak půjde. Videorecenze výborná.
  • Pan Grygar ty videorecenze opravdu umí :) radost to poslouchat. To není jak poslouchat ty amatéry na youtubku! Super jen tak dál!
    • zrovna dnes hlubiny ytb vyvrhly toto: http://youtu.be/R4st0T4LbwA :))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit