Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Libí se mi jak npc reagujou na mé činy když jsem hrál high chaos a podřezal opravdu každého tak přišel vrahoun nahlásit cíli že všechny hlídky zmizely nebo strážný o mě mluvil jako o šílenci kterého zavírají do klece a vypouští jen v noci *1*
    • USER47
      To s tou klecí říkaj i když jsi pacifista. Jsou to jen drby, zrovna tohle nijak nereflektuje způsob hraní.
  • Moc hezky udělaná videorecenze na opravdu, ale opravdu fantastickou hru. Chválím.
  • Naprosto souhlasim s recenzi. Sice mate na vyber hodne hernich stylu, ale podle me je nejuspokojivejsi a nejdojemnejsi konec s minimem zabitych. Doufam ze po mesicni dovolene v karibiku zacnou borci z Arkane makat na pokracovani *15*
    • misho8723
      Jedine ak by pokračovanie vyšlo za pár rokov - nech preboha z tejto IP nerobia niečo na spôsob CoD, NfS alebo FIFY (aj keď FIFU mám rád).. nebol by som proti poriadnemu príbehovému DLC (alebo ehmm, ak to ešte v tejto dobe niekto pozná, datadisku), kde by sme sa dostali do ďalších miest v okolí Dunwallu.. ale ak plánujú pokračovanie, tak nech si dajú čas naň, nech dostanú nové nápady a môže sa to odohrávať dakde inde.. niečo ako BioShock jednotka a BioShock Infinite
      • já bych bral spíš nové pokračování/Spin-off s lepší grafikou...třeba na next-gen konzole, které mají vyjít příští podzim. Konečně by to prověřilo můj 3 roky starý komp *1*
  • Lukáši, vy vrahu, za dobu videorecenze jste zabil víc lidí než já za celou hru. Jak je podle vás morálně ospravedlnitelné zabíjet nevinné stráže, které jen dělají svou práci, a zrůdná hlavní NPCčka nechat naživu?
    • Nevinnost stráží je diskutabilní když jsem na jednoho vyzkoušel "srdce" co mi o něm poví řeklo že pokud dnes nezemře padne jeho rukou daleko více lidí.
    • janchor
      Stráže hrdinně zemřely pro účely videa, hned vzápětí jsem daný situace loadoval.
  • Odulin
    Včera věcer dohráno (very hard a low chaos) a fakt super zážitek. Konec se mi taky líbil a závěrečnej song jakbysmet.;)
  • Když už jsem u toho...

Doporučil by mi někdo literaturu, co se podobá Dishonored? Už jsem jedno dostal - nádraží Perdido, ale jestli znáte nějaký další steampunk prosím ... Už jsem nečetl dlouho nic z žánru sci-fi / fantasy atd.
    • Z česky vyšlých zkus třeba Zemětřas od Cherie Priestové...
    • Jestli ti nevadi komiks tak Liga vyjimecnych (The League of Extraordinary Gentlemen) od Alana Moore je docela fajn jednohubka.
  • Výborná recenze a nádherná hra. Občas si někam vylezu nahoru a jen se kochám tím prostředím, líp se dýchá, než dole mezi krysákama a wheeperama :) A na totální stealth (krom třeba zabití hlavního mučitele) je to občas i krutá výzva a skoro šachový myšlení. Víc takových her!
    • Keyz
      Občas je třeba myslet.Hlavně když nemáš dovednosti které chceš.
      Pak to není skoro potřeba.Hodíš jednu dovednost a jsi tam kde chceš.
      Na misi máš 10 lahví many a v misi najdeš další.Nikdy se nestalo,že by mana došla a to jsem používal dovednosti dost.
  • Musím říct zatím nej videorecenze co tu byla
    • O tom se da polemizovat, vsechny sou boží.
  • Skvělá hra ale taky mi přišla docela jednoduchá, hrál jsem na hard, za celou hru jsem zabil lidí, že bych to napočítal na prstech jedné ruky a nemůžu si uvědomit, že by bylo místo kde bych měl větší problém, navíc jsem se dostal "jen" něco málo přes 15 hodin. Je teda pravda že jsem neustále nahrával a když nad tím teď přemýšlím tak jsem si hru asi trochu pokazil. Neškodilo by jí omezený počet ukládání.
  • Grygy opět nezklamal :) dokázal bych se na jeho recenze dívat jak na filmy v pátek večer...objektivní, poutavé, informačně tučné, zábavné a super zpracování herních záběrů a jejich vzájemné propojení...co se týče hry: bohužel, kvůli práci se k hrám obecně nedostanu a toto je zrovna jedna z těch her, která si zaslouží věnovat kus večerního času při svíčce a hltat každý moment hry...těším až budu mít šanc! díky Luke, smekám!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit