Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rád slyším tvůj světonázor, feministko. Líbí se mi, jak mluvíš za tu jednu skupinu, do které vůbec nepatříš a tu druhou zadupeš.
  • Mě by spíš zajímalo, kolik znáš amerických vojáků ty.
  • feminizmus je to iste ako boj za homosexualitu ==> Bojovať za mier je ako súložiť za panenstvo... Cize je to hlupost sa s tym co i len zaoberat. Vsade pchaju tu rovnopravnost a ine hovadiny "moderneho" sveta ale asi kazdy zabuda na to ze nikto si neni rovny.
  • smejki
    jo ták, vono je to o Americe. Ještě bouchni pívem do stolu a bude to dokonalý.
  • KronosDeret
    *1* a hele dalsi hypotetik... reknu to takhle, v dnesni dobe zbesile inflace Fiat meny, kterou si soukrome banky tahaji ze zadku, museji na domacnost vydelavat oba. Kdyz jeste nechas manzelce vsechnu praci ohledne domacnosti a sam se rozvalis ke kompu ci televizi, garantuju ti, ze ten vztah bude mnohe jen ne stastny.
  • Ale ted chapu tvuj pristup snazis se delat zenske prace a zastavat se zen, je to tim ze tvoje podvedomi ma ten nedostatek sexu a snazi se zavdecit v marne nadeji, ze se to zlepsi...
  • no tak ono jeho vice prave proto ze to manzelstvi je stastne, nestastne manzelstvi to je domenou prave tech co uplatnuji a obhajuji uplnou rovnopravnost
  • firebug
    http://praha.vupsv.cz/Fulltext/vz_247.pdf
    Doporucuji uvod a zaver :-)
  • KronosDeret
    A jeje bulvarni veda... ikdybych nahodou ukodil hlavou o chodnik a dal tomu nejakou vahu, budu tisickrat radsi (a jsem :) ) ve stastnym manzelstvi s mensim mnostvim sexu.
  • firebug
    Jo tak s tim s tebou souhlasim. Pokud je divce takova pozornost neprijemna, mel bys se svymi kolegy promluvit. Ja jsem se opravdu s podobnou diskriminaci nesetkal, ale jeji existenci nepopiram. Byvam vetsinou svedkem opacne diskriminace, kdy je holkam prominuta nevedomost neceho, za co by me u zkousky vyhodily a kdyz potrebuji neco vysvetlit, tak se taky obracim spis na divky, protoze ty me neposlou do pr... :-)
  • Tak určitě mám nějaké předsudky dané výchovou a životními zkušenostmi, bez určité míry uplatnění tohoto neduhu by se člověk nemohl efektivně a rychle rozhodovat, přistupuji k tomu ale čistě pragmaticky. Nechci po ženě aby odvezla starou ledničku do sběrného dvora a po muži aby došel koupit kytku do kanceláře... Vím jsem hrozně špatný... a politicky nekorektní a tak vůbec.
  • Nemyslím, že tohle je výmysl - bohužel. Je to prostě chování davu. Ve firmě, kde je 20 mužů na dvě ženy může být pohoda, ale i peklo, když se najde jeden hulvát nebo hlupák, který strhne ostatní. Hranice se začnou posouvat a většina zúčastněných si to ani neuvědomí - od nevinného plácnutí po zadku k řečem o znásilnění a sexu se šéfem je kratší cesta, než se zdá. Ale aby bylo jasno, netvrdím, že tohle je "výsada" mužské povahy. Je to prostě výsada lidské povahy. Podívejte se na Guantanamo a Englandovou... to není tak mimo...
  • http://bit.ly/U2i6Si
  • Kein
    Tys ale o armádě US neřekl ani půl slova:
    "Do armady se hlasi dobrovolne nejvetsi idioti z muzskeho osazenstva, lidi co sou schopny zabijet a ani je to nesere, si myslis te takovej manšaft bude mit problem vojet jakoukoli zenskou kterou uvidi v dohledu ?"
  • A jak pak by dopad mladik na kadernicke nebo odevni skole? Ja vim tam by se na nej tak nesesypali, ale byl by pro ne jako gay dobra kamaradka *3*
  • No jasně, jako že každej z nás má tu možnost s ní zajít na kafe a pokecat co.

...
  • http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/291835-rozdeleni-tradicnich-roli-v-domacnosti-svedci-manzelskemu-milovani.html
  • kolik znas americkych vojaku brocku ? Tady neporovnavej nase vojaky ktere plni predevsim ulohy kdyz se stane naka prirodni katastrofa jako povodne atd. , s nymandama v americe co, co si chodi zastrilet do jine casti sveta.
  • Tohle by nebyla dobrá cesta - místo tolerance a spolupráce ghetto a budování vlastních zákopů.
  • Chtěl jsem tím říct, že kecy o tom, že si to ty ženy vymýšlí, že jsou přecitlivělé, nebo že to moc řeší a že to vlastně není pravda, jsou mimo, protože takové chováni registruji ve svém okolí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit