-
Nevim, kde si na to přišel, ale na statistikách v RPG záleželo vždycky, ať už v akčním nebo ne.
-
Samozřejmně dopařil, v době releasu i to nic moc DLC... zkusil ten port androidskej the fall to už mně tolii nebavilo. Pařil HR (Deus ex1 bych asi nedal nevím a invisible wars se mi moc nelíbilo).
-
Vidím že dorazila početná skupina klikačů co hru nesnáší v čele s vyhozeným ellite ze Sektoru, co hru viděl tak maximálně z parníku a to ještě, jak ještě plul tím západním Maďarskem.
-
Co Deus Ex? Klidně i poslední a dle mne kvalitní díl.
-
Tak to je divné. Za 6 hodin jsem měl rozhodně více soubojů. Texty jsou akorát a příběh je nadprůměr v rámci současného trendu. On taky bude problém pro mnohé současné hráče, že prostě hra je nevede za ručičku. Prostě tě vezme a vrhne a klidně si umírej a choď si kam chceš, já ti nepomůžu, když se správně nezeptáš.
-
tak ked sa to snazis (teda nielen ty, ludia vseobecne) porovnavat s hrami ako BG alebo P:T tak sa nedivim ze ta to sklame. Skus to porovnat s hrou z ktorej to skutocne vychadza a to s Ultimou 7 a zistis ze je to minimalne rovnako dobre ak nie lepsie.
-
Já to mám stáhle můžu poslat pokud si ochotný akceptovat 450-530Kb/s rychlost uplaudu. *3*
Aha ale to bys musel tahat tak nic... poštou ti nic posílat nebudu to bys měl beztak džíve stáhlé. *3* -
Hehe. Tohle je specialitka pro fanoušky. Jsou tam použity znělky z předchozích dílů. Většina asi pozná hudbu Divinity 2. :)
-
Proč má tolik mínus?! :O Co to tu čtou vůbec za lidi?
-
Upřímně je Divinity pro mě mnohem zábavnější než Arcanum a asi tisíckrát než IWD2. Než druhá jmenovaná má lepší úplně všechno. Řekl bych, že i než NwN1,pokud nepočítám druhý datadisk nebo mp část. Možná by ses mojl trochu uklidnit a zkusit si to zahrát.
-
*neoslovil
-
Ta hra je ale vlááááááčnááááááá.......... za 6 hodin hry jsem zabil jen tak 10-20 skupinek nepřátel aby zjistil že to není ani k minimálnímu progresu ani v příběhu ani ve skillech. A vzhledem k tomu že mě příběh oslovil a dlouhé souboje nudily(strategie s počátečními skilly je tma co by se za nehet vlezlo) tak jsem to zabalil.
Asi jsem zlenivěl- Už mě nezaujme číst si tuny textu(hra není namluvena) ani vláčný systém boje. -
Pokud nemáš frost spelly tak to půjde těžko. Hlavně si na úvod musíš držet distanc mezi svými postavami. Protože Braxxův plošňák je hrozný svinstvo. Pořád u něj mít někoho na meele, aby necastil. Bude se snažit utéct. Mini bosse dát jeden po jednom. Já jsem toho poison bosse nepustil z rohu v kterém se spawne pomocí earth elementála, který je imunní na poison dmg. Fire elementála jsem rychle držel zmraženýho a rychle zabil skeletona. Mezi tím jsem Braxxe tankoval pomocí fire ele. Taky se hodí fire shield scroll při nejhorším nahodit fire resistance potiony. a trochu mě pomohl samotný braxx který nakonec sám zabil toho poison mini bosse meteorem při snaze zabít mého elementála. Je to těžké, ale dá se to. -
Tohle není duchovní nástupce BG
Tohle není nový Torment.
Jejich nástupci teprve vyjdou.
Tohle je prostě staromilské RPG. Výborná hra. Originální jak v příběhu tak dialozích (setkání s mluvící houbou bylo prostě skvělé). RPG které vás nutí používat mozek jak při rozhovoru tak v boji.
RPG kde hádanky jsou skutečně hádanky.
Musím přiznat že ta hra mě mile překvapila. Tolik jsem nečekal. Dostal jsem mnohem víc. A jsem za to rád.
Už se těším na další KS projekty -
Holt si budeš muset najít jinou hru. *9*
-
Vidíš, to ma nenapadlo *2* dik
-
Zde máš ale rychle velice silný buff co přidá AP a to jde v tahovém boji dost zásadní. Navíc +50% damage je další buff na levelu 1.
-
The elitism is strong with this one.
-
Demona na reset perku v end of time nemáš? %
-
Mno, tvojmu rozhorčeniu nieje čo vytknúť, ale možno niesi cielová skupina *3* Ja si rád pozriem béčkový thriller alebo prečítam nejaký knižný brak. Nehovoriac o tom že interaktívne knížky s bojovými minhrami typu Planescape Torment a taktické simulátory s vynikajúcou omáčkou ako Baldur's Gate už dnes proste niesu. V 40°C horúčavách mám vždy chuť na pomarančový sorbet, ale ak nieje poruke, dám si kludne aj Calipo.