-
zahrajte si puvodni Divine Divinity to je totalni pecka
-
Absolutní spokojenost a pro mě zatím největší překvapení roku! Hra je absolutně pohlcující a těch pár chybek jí opravdu neubírá na kráse. Plně souhlasím s recenzí, avšak mohla být podrobnější *4*
-
-
čo chceš od Kremsera? vsak to je zoldnier, jemu to je jedno aku hru hraje, proste ma istu sablonu podla ktorej pise vsetky recenzie a ma to vybavene ..jemu je to šuma fuk, napise text na pozadovanu dlzku, dostane zaplatene, a vobec ho to inak nezaujima ...videl si ze by tu niekedy obhajoval svoje nazory v recenzii? nikdy, je to suchar a je mu to uplne jedno ...dam obe ruky do ohna ze tu hru nedohral, a hodnotenie obkukal od priemerneho hodnotenia strankach typu gamerankings :P vid jeho recenziu na Spintires pre Doupe, ten chlap sa proste rozumie vsetkym zanrom :DDD
-
-
Nedělej z toho takovou vědu jsou to jen hry.. i desetileté dítě pozná jestli je hra dobrá a baví ho nebo ne.. Stejně se dnes v době internetu nikdo nerozhoduje jestli hru koupí na základě jedné recenze a jednoho hodnocení jako dříve kde informace se dali sehnat jen z časáků. PS neprožívejte to tolik..
-
-
-
Tohle není duchovní nástupce BG
Tohle není nový Torment.
Jejich nástupci teprve vyjdou.
Tohle je prostě staromilské RPG. Výborná hra. Originální jak v příběhu tak dialozích (setkání s mluvící houbou bylo prostě skvělé). RPG které vás nutí používat mozek jak při rozhovoru tak v boji.
RPG kde hádanky jsou skutečně hádanky.
Musím přiznat že ta hra mě mile překvapila. Tolik jsem nečekal. Dostal jsem mnohem víc. A jsem za to rád.
Už se těším na další KS projekty -
-
naprosty souhlas *5*
-
-
Díky že jsi mne opravil.
Torment jsem hrál jako děcko ještě s Tekkenem. A od té doby to mám zafixované jako Tournament
-
-
-
Dejte Larinum velkej balik penez a udelaji nejlepší rpg všech dob, doufam ze ho timhle ziskaji. Uz u první Divinity jsem vedel ze to delal někdo kdo ma talent. Jen me krapet leze na nervy jak se to prirovnava k BG,tormentu,falloutum atd, přitom tahle serie ma svoje zaklady a pomalu stejne letite jako jmenovane hry. Kazdopadne slava, larianum to preju :)
-
Já myslím, že 9 je hodnocení, s kterým můžu souhlasit. K dokonalosti hře chybí pár věcí. Možná je to subjektivní, někdo možná namítne, že třeba práce s inventářem/managementem postav je dobrá. Mě nevyhovuje. Rozčiluje mě, že po kliknutí na inventář se mi rovněž nepřepne opasek, čili aktivní hrdina. Vím, že si můžu otevřít dva inventáře (nebo kolik chci) a to je fajn, ale prostě interface práce s inventářem mi trochu pije krev. Výborná věc jsou batohy, ale ani manipulace s nimi není ideální. Potom - ale to už asi budu plakat na vlastním hrobě - hra mi nepřijde ideálně optimalizovaná. Je ale nutné říct, že jedu na starším dualcore, nějakou gigovou ati (AMD Radeon HD 5700 Series) a POUZE 2 GB DDR2 paměti. A systém jsem nepřeinstaloval asi 5 let. :-D Ale hry jako Batman Arkham City mi jedou vpohodě, tak mě to udivilo. Dost pomalé loadingy - nezáleží na nastavení grafiky. Občas mi zmizela minimapa - místo ní tma. A nejhorší je, když hra při save spadne a save se ani neuloží. Po posledním patchi je to o moc lepší, ale hra sem tam stejně třeba po dvou hodinách spadne. No, což je zase dobře, aspoň se vyspim.
Jinak totální spokojenost. A HUMOR přátelé, je tam HUMOR! *1* -
-
to bude tou ramkou...mam podobnou grafarnu a 4GB ram a jede to bez zaskobrtnuti, vsechno na full...ono batman byl v podstate konzolovka, takze tomu nedostatek ramky nevadi
-
Přesně, zde je jasný humor a to taky beru. Není to vážná hra a do toho nějaké trapné humorné scény jak to tak bývá.. Zde to je celé pojato vtipně. Klidně to lidem nemusí vyhovovat, ale je dobrý, že řekli jak to bude a tak to je. Neruší to nějaké vážné věci. Anebo u vážné hry komické prvky...
Již jenom, když se podíváš jak vypadají ovce *15* -
Osobně bych ale radši cynickej černej humor z Falloutu, než tenhle "pohádkovej" z King's Bounty *9*
-
-
Mě příjde místy cinickej až dost :-)
-
-
Občas jo, ale na mě to má prostě moc lehkou atmosféru, kterou u RPG her jen těžko přecházím...Fallout byl dokonalej v tom, že byl vtipnej i vážnej zároveň
-
-
Tvá přezdívka mluví za vše...
-
-
-
komu neposkočilo srdce, kdyz se při pokusu o opuštění lokace ozvlala hláška "you must gather your party before venturing forth"
-
"Demands your time and your brain, but it's worth it." (PC gamer)
To je dostatečně výstižné. Hlavně i když to v rámci klasických RPG nepřináší nic extra nového, tak dnes to je paradoxně plné novinek. Logické kombinace jako voda + blesk a možnost hodně využívat prostředí během boje se u nových RPG nevidí. Také, lokace kde první část je lehká a v další částí na to prostě na daném levelu nemáte a musíte zkusit štěstí jinde je příjemná změna...
Super hra a souhlas s 9. Některé dovednosti se zdají být zbytečné apod, ale jak se zdá pracují na nápravě. -
Ma to svy chyby, bugu je porad dost. Nadruhou stranu je prijemne videt ze na tom se porad dela, zrovna predchvili vysel zhruba 800mega patch. Zkusili jsme to s kamaradem jako warez verzi, zalibilo se nam to a koupili jsme to. Je to dost dobry RPG s moznosti si projit campaign v co-op modu, coz ja velice ocenuju. Tesim se na dalsi DLC a mody, zatim je odehrano zhruba 30hodin a jeste nejsme u konce.
-
-
Dneska rano zasa nejaky 7MB
-
-
Bude cestina? Nevite? Dekuji.
-
-
Lze najít akorát češtinu přeloženou translatorem. Ručně přeložená zatím není a ani se na ní nedělá.
-
-
Prosímtě a nevíš stánky, kde se ta čestina přeložena translatorem nachazí. Prolezl jsem web a fora, ale nemužu ji najít. Díky
-
-
Hadej. Co takhle se naucit anglicky, francouzsky nebo nemecky?
-
-
Ne všichni na to mají buňky, nebo dokonce nemají zájem. Každého věc.
-
-
Ale pokud nema zajem, tak at neprudi se stupidnimi dotazy pripadne drsnackymi vyrazy neni cestina nekupuju (a pak si to jde stahnout a stejne to hraje v EN...).
-
-
No v mojich letech... Pokud nebude nekoupim. Skoda
-
-
Pokud ti není 90 a nejsi slepý, tak to není dostatečná výmluva.
-
-
Hele anglicky umim obstojne a stejne jsou tam nektery obraty, a pouziti stary formalni anglictiny ktery by se mi lip cetlo cesky a urcete by se mi ta hra pak hrala lip, a to preferuju filmy a hry v anglictine
-
-
A co to vyuzit k tomu, aby sis tu anglictinu zlepsil? Ale chapu, na co se zlepsovat a rozsirovat si obzory. To radeji budes prudit na diskuzich s pitomymi dotazy jestli bude cestina...
-
Tak proč hovoříš o tom, že ve tvých letech je učení se jazyků problém? Nebo jak jinak bys přeložil svůj příspěvek?
-
a myslíš že to češtiny to bude preložené správne?
-
-
-
-
Já třeba anglicky docela umím, stejně tak německy, ale čeština by byla rozhodně pohodlnější.
-
-
-_-
-
-
-
-
Lariani splnili to, co slíbili. Jsou jedni z mála, kteří bez velkých řečí něco dovedou. Povedená kickstarterová kampaň, skvělá hra. Pro nováčky, kteří nechtějí začínát u Divine Divinity, Falloutů, Tormentu, Icewindalů nebo Baldurů, je to ideální volba. Ani zkušené hráče zmíněných her nemůže naštvat, takže spokojenost po všech směrech. Ukázková práce nových technologií a vyzkoušené hratelnosti z devadesátek.