Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta hra je ale vlááááááčnááááááá.......... za 6 hodin hry jsem zabil jen tak 10-20 skupinek nepřátel aby zjistil že to není ani k minimálnímu progresu ani v příběhu ani ve skillech. A vzhledem k tomu že mě příběh oslovil a dlouhé souboje nudily(strategie s počátečními skilly je tma co by se za nehet vlezlo) tak jsem to zabalil.
    Asi jsem zlenivěl- Už mě nezaujme číst si tuny textu(hra není namluvena) ani vláčný systém boje.
    • Pak si budeš muset počkat na Pillars of Eternity, kde souboje k progresu nebudeš moc potřebovat, protože XP budou jen za questy. :D
      • Veskoslav
        Tak to ho podle mě ještě více nebude bavit *1*
    • Veskoslav
      Tak to je divné. Za 6 hodin jsem měl rozhodně více soubojů. Texty jsou akorát a příběh je nadprůměr v rámci současného trendu. On taky bude problém pro mnohé současné hráče, že prostě hra je nevede za ručičku. Prostě tě vezme a vrhne a klidně si umírej a choď si kam chceš, já ti nepomůžu, když se správně nezeptáš.
    • *neoslovil
  • Baldur52
    Nadšení. Pouze a jen čiré nadšení. Nej RPG za posledních 10 let. Od Larianu jsem čekal dobrou hru, ale oni mě i tak dokázali překvapit.
    Laťka pro Wasteland 2 a Pillars of Eternity nasazena sakra vysoko, ale jsem si jistý, že si je užiji všechny. Skvělý rok pro RPG fanoušky :)
    • Je to úžasná hra, já jsem předevčírem po asi 5 letech šel spát ve čtyry ráno a v sedm stával do práce a pořád přemýšlel, jak se příběh bude vyvíjet. Hra je zjevením v dnešní době a osobně ji řadím i před Icewind dale, nebo Baldurs gate. Kromě vizuálu, je lepší v příběhu, prostředí a i soubojích.
  • Skvela hra , osobne by som nevahal s 10/10, pretoze v ramci zanru nic podobne kvalitne par rokov nebolo a novych prvkov je tam viac ako dost. Btw. 360 stupnove otacanie kamery ide nastavit v menu hry, len autori varuju, ze sa moze vyskytnut nejaka ta nedorobena grafika.
  • D: OS ma obrovsku chybu a to je random loot. Moze sa stat, ze vam 10x po sebe vypadne z bossa/truhly totalny crap a musite reloadovat...reloadovat...reloadovat...alebo hrat s crapom. Alebo vam padne 2h legendary sword ako mne a na leveli 4 zabijate level 8 mobov....

Minimalne cast lootu mala byt umiestnena rucne. Toto v recenzii nebolo spomenute a strhol by som za to z hodnotenia aspon 1 bod
    • Keyz
      Něco by měl řešit poslední patch:
      http://www.larian.com/forums/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=519960

Jinak, tohle jsme neviděl jako problém. Obchodníku je hodně (každé NPC) a ty lepší mají většinou dobré věci. Každým level se navíc mění. Nikdy jsem to nenahrával abych měl lepší věc. Není to tolik potřeba jako u Diabla. Když je to na tahy.
    • Equip vobec nie je az tak dolezity..patri to k hre, prisposobovat sa tomu co ziskam..vzdy mam moznost zlepsit si zbran a vybavu enchantom. A su tam aj veci, ktore nahodne nie su.
    • imo reload kvuli lootu je neco jako cheatovani
      • Aha, takze ak 20x vypadne zly loot - co sa statistiky niekomu stane a bude mat nepouzitelne postavy - tak ma hrat radsej odznova celu hru? Ci ako? :D
        • maros.goc
          toto je tahove RPG, nie akcia ako Diablo ....pri tahovych RPG nezalezi len na stastikach ale taktiez na tvojom strategickom mysleni takze tak :) ...a davat neustale reload aby ti vypadlo nieco, to je uz fakt pre pussies :PPP
          • Nevim, kde si na to přišel, ale na statistikách v RPG záleželo vždycky, ať už v akčním nebo ne.
    • Este jedna vec - toto sa da tolerovat v hack and slash ako je Diablo, ale v hre, kde je obmedzeny pocet subojov/truhiel je to neodpustitelne
      • Alebo zabijete bossa a vypadne vam vec za 10g, potom dalsi krat legendarka za 5000g...balanced :/
  • NA ČEŠTINĚ SE JIŽ PRACUJE!
    Je toho ale hodně, takže kdo má zájem pomoci, můžete nás kontaktovat přes FB stránku hry: Divinity: Original Sin CZ / SK
  • Corvus
    Self deleted.
  • Corvus
    Přátelé, díky vám všem za rady!

Jinak - SPOILER - jak jste naložili se silákem Snorrim ve sklepení poblíž majáku? Já jsem nejdříve neměl sílu odklopit víko hrobu, vrátil jsem se zpět později a Snorri na mě vybalil zajímavý questík. Když si do 35 sekund poradím s takovou modrou koulí, tak budu odměněn, když ne, tak bude souboj. Prubnul jsem obě varianty a vypadly z něj pěkné věcičky :-) Když jsem kouli rozbil, tak vypadl taktéž zajímavý loot (z truhly, kterou po sobě zanechal když zmizel), ale dostal jsem cca o 50XP méně. Což mě překvapilo, spíš bych čekal víc XP za vyřešení situace bez boje se Snorrim.

Jinak souboj u majáku s tím parchantem na 5 levelu, to byl zážitek a euforie (byl jsem na 3 levelu). Pecka! O Divinity a jejích questech by se dalo psát týdny.

SPOILER - V tom uzdravovacím domě, kde se Evelyn rozhoduje koho zachrání jsem kradl :-) A to systémem, že jsem s ní otevřel dialog a druhou postavou jsem vyvrabčil skříně. Normálně po rozhovoru s ní skončí člověk u toho skřítka ZixZaxe ve vesmíru. Zkusil jsem to ještě jinak a podařilo se mi, že se dialog přerušil, tj. viděla mě jak kradu a okřikla mě, čímž jsem nebyl teleportován ke skřetovi (přerušil se dialog o rozhodování koho zachránit) a z místnosti jsem odešel. Teď se se mnou Evelyn nechce bavit, protože pacienti zemřeli a nebyl jsem teleportován k ZixZaxovi :-) Jsem zvědavej jak se to bude řešit, protože to vypadá na solidní bug nebo se k němu dá dostat ještě jinak... No, mám uložené obě varianty.

No a jinak dům Evelyn jsem prostě nedal jinak než zničením bočních dveří. Klíč pod kýblem byl od její truhly. Jinak to vypadá na zajímavou osůbku :-)
    • jo a k tomuhle poznatek, ze kdyz jsem to hral seriozne, ukoly, rozhovory a tak (a udelal jsem jich mraky, i kdyz urcite ne vsechny, ale docela jsem se snazil), dostal jsem se po urovni 22 asi 150 000 zkusenosti od levelu 23, kdyz jsem to jenom bez kecu kosil, tak bych se v zaverecny lokaci dostal snad i na 23 (ale nechtelo se mi opakovat znova tu cast, co jsem musel uz jednou opakovat kvuli tomu, ze se mi neodemkla zaverecna lokace, ale i tak jsem mel zkusenosti vic jak napoprve), ale to uz asi stoji za to jedine, kdyby zrovna na 23. byl dalsi perk, coz nevim
    • uz si to moc nepamatuju, ale mam pocit, ze kdyz rozbijes tu kouli, tak se pak rozjede jeste dalsi quest? neco s jeho zenou myslim...
    • vonTossis
      Dával jsem tady právě video, jak se dá souboj u majáku elegantně vyřešit takřka během jednoho tahu. :)

https://www.youtube.com/watch?v=SNUXnMwrSas

Dej pak vědět, jestli se ještě k ZixZaxovi dostaneš. To by mě fakt zajímalo. *4*
      • Corvus
        Tak to je sranda. Měl jsem naprosto stejnou taktiku. Víceméně. Nejdřív jsem dostal na prd** a očíhnul jsem si, co ten strážce majáku umí, no a potom jsem ho sesmažil plošně fireballem a sudama :) Pak už to šlo víceméně samo. Ty rozchechtaný bomby na nožičkách mě také baví. Téměř nic nevydrží a když explodují, tak sebou vezmou i spoustu zdraví svých bratrů ve zbrani :-D Zpočátku jsem se bál sudy před monstra instalovat. Pořád jsem tak nějak čekal, že to okamžitě vyvolá souboj...
  • Spuštěno nové fórum pro hry Divinity!
    http://forum.divinityfan.cz/
  • Keyz
    Jinak je u podobných RPG má většinou problém, že nevím co přesně daná dovednost dělá, nevím kolik je maximální úroveň a tedy jaké množství dovedností se asi stihnu naučit a také, problém spolubojovníků, kteří mohou mít někdy stejné dovednosti a nelze je nějak předělat.
    Pak člověk něco dá zbytečně apod.

Zde mi první věc nevadí, zatím to je napsáno dobře, druhou věc jsem jsi zjistil a třetí také nevadí, protože jsou zde možnosti jak to řešit.
  • sipecka
    Konečně i hra pro mé pětiletého synovce. Zrovna sjíždí čtyřlístek, tak tohle by mohla být přesně hra pro něj. Motýlci a zelená kam se jen podíváš. Moje srdce zaplesalo, když jsem to viděla. Jen musím zjistit jestli synovec netrpí epilepsií.
    • Jack1947
      Tak co bude recenze na Biošok nebo nebude? přece s tím nesekneš tak rychle ne. Nebo jo? *7*
    • Nespletla sis diskusi?
    • skus ho radsej zobrat na ihrisko namiesto toho, aby si ho odkladala k pocitacu ked skajpujes so svojim uhrovitym priatelom.
      • Co je to ihrisko? Nejake virtualni piskoviste?
        • kolik ti je, že neumíš slovensky? :D deset?
          • A proč jako? Jsem narozený ještě v čsr, ale slovensky neumím a taky proč bych měl? V televizi ani v rádiu se s ní nesetkám, slovenské kamarády nemám a když už něco ve slovenštině je tak 99% stejně rozumím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit