-
Tahle hra je dobrá hipsteřina. Ono to má tahové souboje, boje rozhoduje kostka, má to spousty skillů a abilit apod. tak to musí být přece dobré a ono ne. Ta hra je prostě nudná. Nedokáže člověka strhnout jako staré izometrické rpg, které byly člověku blíž, možná proto, že byly drsné jako svět a postavy měly charakter a hloubku. Je mi líto, tahle hra byla moje nejočekávanější a bohužel zklamala na plné čáře. Jinak vidím, že se tady vede diskuze o stylizaci? Tak osobně se mi to nelíbí, nemá to atmosféru. Jde vidět, že tam prostě nebyly peníze, takže se na grafiku vlastně vykvajzli a zdá se mně, že ji hodně změnili, co si pamatuji ještě před KS kampaní, tak ta hra vypadala daleko lépe. Že by downgrade kvůli konzolím? Jo, počkat, ono je to PC- exluzivita.
-
-
Další pako co používá slobo hipster i když jde na hajzl.
-
No tak to si hodně debilně pamatuješ. Doporučuji si zjistit porovnání grafické předtím a po KS. Buď jsi blbý nebo slepý.
Tady máš to porovnání, co bylo během KS a po KS lháři: http://www.eurogamer.cz/videos/srovnani-divinity-original-sin-pred-kickstarterem-a-po-nm -
Nevim jestli to myslis vazne, nebo spatne vidis, ale grafika je o dost lepsi nez v prvnich fazich vyvoje, hlavne mlha podobne efekty.
Na izometrickou hru je grafika naprosto skvela, pokud se ti nelibi stylizace, tak to nema co delat s kvalitou grafiky jako takove. Na indie hru za 4 milionu je to naprosta parada.
Tahovy soubojovy system je velmi dobry, lepsi za posledni dobu má jen Aarklash: Legacy a to je hra ciste o bojich.
Normalne nemam rad pomale hry, ale tady me to proste vyhovuje na vsechno prijit sam, zjistit jak funguje craft, prohledavat kazdy kousek mapy.
Pribeh neni sice nic extra, ale to u her malokdy je tuhle hru tahne uplne neco jineho. -
prostě seš jen starší než před lety, kdy všechno bylo drsnější a charakterovatější... :)
-
že ty budeš konzolový hráč
-
-
9/10 hezké, pro mě asi nemá smysl zkoušet... když RPG moc nemusím, nebo jo ? HC hry, jiné podobné nejsou můj šálek ranního ani večerního Earl graye...
Nepotřebuji být voděn za ručičku ale zároven bych se nerad v něčem plácal,tak nevím no. Pak taky ta dlouhá herní doba... což o to času je dost ale aby mne to bavilo.
Mé zkušenosti, vždy skončily nic moc at už u Skyrim, KIngdoms of alamur skončily ješte než začli. Gothic3 atp... jediné co jsem sehrál bylo Fallout3, NV (+DLC) jinak nic. Není to o tom že bych nechtěl tak mně to zajimá, RPG jenže nevím... většinou to pak nedopadá nic moc stejně spíše sklouznu k akčním hrám... to samé adventury taky bych chtěl hrát ale prostě jak je na tom něco takového co mi moc nejde tak tam to končí. RPG je asi něco podobného. Objěví se něco pro mne neřešitelného a hru pak odkládám. Njn no, tak asi zůstanu u těch FPS/THPS sportů a nějakých strategii + aut to mi jde a RPG asi nechám alespon ty rpg co asi pro mně nejsou.
*3* -
-
koukni nejake letsplaye a uvidíš jestli se ti to zalíbí. jinak jestli si ješte nic nehrál zkus začít neverwinter nights 2, to je lepší než tohle ale pro jistotu nejdriv koukni lets play na yt
-
-
No, vlastně mě zajimá čím bych měl tak nějak začít jestli se to dá říct. Něco počítám jednoduššího a zase néé moc starého... NWN2 jsem nák tehdy zkusil před lety, mám pocit a také mi to nesedlo.
Já nemám odpor k RPG ale jde o to že mi moc nesednou nebo nevím. Vlastně ani nevím proč to píšu, je to samozřejmě má "chyba" . Předně bych potřeboval něco neéé moc složitého klidně indie, nejlépe 3D. ( je vtipné se dožadovat "rady" právě zde kde budu spíše uminusován ale tak aspon jsem to zkusil.) Třeba někdo poradí... Nepočitám s tím ale. *4*
Mým opakem je můj kamarád ze školy, ten musí jásat tedy asi neuplně nad technickou stránkou ale safra kdo by nejásal když hraje na pc od 6let a je tvrdý nostalgik. Njn, já už dneska nejásám snad vůbec spíše pláču na kvalitou her dnešních. -
-
když nepočítame hry z dob falloutu, tak krome vampires bloodlines, nwn 2, fallout nv a oblivionu (s prihmourenyma očima) nic kvalitního nevyšlo, bohužel. možná ješte drakensang ale to mi moc nesedlo. takže ani není co radit ani z čeho vybírat
P.S.
nekdo rika zaklínač ale to je spíš gay hacknslah klikačka -
-
Mám oblivion originál, Bloodlines jsem hrál to mně bavilo... Drakensang ted vyšel na PS3 mám pocit 3díl (nebo tak ) hmm tak když to řikáš no. Taky se mi zdá že trh je prázdný... o RPG už není moc zájem no.
-
-
Samozřejmně dopařil, v době releasu i to nic moc DLC... zkusil ten port androidskej the fall to už mně tolii nebavilo. Pařil HR (Deus ex1 bych asi nedal nevím a invisible wars se mi moc nelíbilo).
-
Co Deus Ex? Klidně i poslední a dle mne kvalitní díl.
-
-
-
-
-
-
nechce se mi číst recenzi ale má to tuneloidní leveldizajn? protože z letsplaju se mi zdalo že ano
-
jestli není demo tak moje peníze neuvidí, jak prosté :) uvidíme se za rok ve slevách na steamu pánové ;)
-
-
Si to stahni z torrentu a kdyz se ti to bude libit tak si to kup a kdyz ne tak to smaz.
-
-
jsem slyšel že FBI a INTERPOL chystají velky zatah na piraty, radej to nebudu riskovat
-
-
Uz to vidim jak fbi prijede do cech vsechny nas narve do tech americkych vezenskych busu a odvezou si nad za more *1* *1*
-
Tak to je v prdeli 80% populace Země půjde do lochu...
-
-
-
Absence dema je velká škoda, nicméně youtube je plné gameplay videí z kterých si názor snad udělat můžeš
-
ironií je že ta hra byla ve slevě první den summer sale ještě jako early access :)
-
-
Ironii je ze ac to bylo v summer sale, tak to bylo drazsi, nez na nekterych eshopech. To k udajne "sleve".
-
-
-
Asi som jediny komu nesedi tahovy styl boja...
-
-
sedi nesedi, tahovej se da pomerne slusne propracovat a dat tam i nejakou ai
lepsi jak hledat naky glitche ve skyrimu nebo dark souls
-
-
Jednoznačne najlepšia hra tohto roka a možno najlepšie RPG z posledných min. 5 rokov.. fantastická hrateľnosť, dobrý príbeh a dialógy, rozhovory so zvieratami (ak má postava schopnosť s nimi komunikovať), veľmi dobrý humor, veľmi dobrá grafika na tento druh RPG, obtiažnosť výborne nastavená, rôzne možné rozhodnutia a následky, viaceré spôsoby riešenia úloh, nutnosť používania svojho rozumu a dôvtipu, čo je skvelé a veľké + pri takejto hre, dlhá herná doba bez slabších chvíľok, uživateľské rozhranie (bez konzolových kompromisov keďže ide čisto o PC hru) skoro dokonalé (ale pár vecí by sa dalo vylepšiť), súbojový systém a interakcia s predmetmi - so svetom najlepšia keď ide o cRPG, hudba fantastická (už teraz je pre mňa OST tejto hry spolu so OST zo Zaklínač série mojou najobľúbenejšou hudbou z video-hier), inovatívny a super zábavný CO-OP je len čerešničkou na torte..
Táto hra je proste fantastická.. pár vecí je ešte treba vylepšiť - na čom Lorian pracuje každý deň a napríklad viac AI charakteristík pre druhú postavu vydali dnes s patchom a ďalší bojovníci s menom a so svojím vlastným príbehom prídu v auguste..
Hry sa normálne bojím - človek hru zapne, spraví možno jednu-dve úlohy, niečo iné ho odláka od toho čo chcel pôvodne robiť, potom človek hru vypne a zistí, že ubehlo 5 hodín alebo viac :) a zistí, že za ďalších 5 hodín musí ísť do roboty :D.. Neviem prečo ľudia práve tu nadávajú na túto hru, ale ja ako PC hráč som nadšený a nie som sám ako človek môže zistiť na Steame.. proste PC hra spravená PC hráčmi pre PC hráčov, Larian dali do hry všetko čo vedia, celé srdce, spravili RPG hru akú vždy chceli a proste mne nemohli spraviť väčšiu radosť.. takto čakanie na Zaklínača 3 vďaka tejto hre ubehne oveľa rýchlejšie a príjemnejšie :) -
-
Proč má tolik mínus?! :O Co to tu čtou vůbec za lidi?
-
-
S těma lidma bych byl opatrný.
-
-
Zas to laskavě nepřehánějte. Je fajne hra, ale zase se z toho dělá silná přeháňka a tvůj koment je k pousmání. Např. hudba je zcela průměrná a on i Zaklínač nemá nejlepší OST poslední doby. Stačí si vzpomenout na Remember Me a obě hry jsou převalovány kvalitou OST RE. Závěry o nejlepších RPG si nech nebo aspoň napíš, že je to nejlepší RPG pro tebe. Opravdu nesnáším tady tyhle závěry. Hra je navíc silně zabugovaná, vyšlo spousty patchů a pořád je dosti buglé. To by se u káždé AAA hry neprojímalo. Za mě 7,5/10. Hrál jsem desítky lepších her i RPG..
-
-
Ak je toto priemerna hudba, tak som len rad, ze je priemer v dnesnej dobe tak na urovni.
-
Desítky lepších her i RPG? No stačí, když vypíšeš aspoň 30. Ta hra patří k vysokému nadprůměru, kdy současný trend dosáhne málokdo. Za poslední 4-5 let se toto povedlo tak 15 hrám, co se týče pc scény. Více jich rozhodně nenajdeš. Rozhodně bych netvrdil něco o desítkách her. Obzvlášť takového typu jako je tato hra. Ta v současné chvíli nemá mnoho konkurence.
-
Tak napísal som svoje dojmy, tak je zrejmé, že budú subjektívne - to človek fakt musí vždy napísať, že píše fakt svoje vlastné dojmy? Však podľa mňa to je samozrejmé, nie?. nikde som nenapísal, že môj názor má mať každý jeden človek..
Dobre ak niekoho hra nebaví alebo čo, ale zatiaľ iba na tejto stránke som našiel a čítal toľko negatívnych vecí o tejto hre, ale tak každý má samozrejme svoj pohľad na veci.. inak ak by si dal hre 7,5 z 10, tak pohoda.. ja by som dal viac, ako to bolo jasné z môjho príspevku.. ale fakt ja som nehral za posledných 5 rokov lepšie RPG ako toto.. Skyrim je pre mňa strašne priemerná hra a typ RPG, ktoré ide mimo mňa - to isté aj pri Fallout 3 (síce to vyšlo v roku 2008? neviem) proste Bethesda RPGčka mi vôbec nie sú po chuti ..zato napríklad Fallout New Vegas bola fantastická hra ale bola od Obsidian a ich hry ma strašne bavia.. asi čo sa týka RPGčiek, tak je u mňa v top 5.. a Zaklínač 2 som napríklad pred 2 týždňami dohral po 2x - tentoraz za Rocheho - a super hra, ale nestávalo sa mi pri nej to čo pri D:OS, že som sa pri hra zasekol na niekoľko hodín a nevnímal čas.. čo iné vyšlo? .. Dragon Age Origin bola dobrá hra, fajnová, ale súbojový systém, dialógy a vďaka tomu CO-OPU je lepšie u mňa D:OS.. Dragon Age II nekomentujem radšej.. Mass Effect sériu nepovažujem v podstate za RPG hry (možno jednotku), Dark Souls je výborná hra, najlepší realtime súbojový systém v RPG hrách, ale spôsob akým je podávaný príbeh, postavy, dialógy, svet a podobne je síce osviežujúci a zaujímavý, ale stále mám radšej spôsoby a systémy aké sú u D:OS alebo Zaklínač hrách.. no a ku hudbe, tak to je asi čisto na človeku ktorá hudba sa mu páči nie?.. ja nie som platený Larian štúdion aby som ich prácu vychvaloval, ale proste OST ku tejto hry mi príde nádherný.. takisto ako pri Zaklínač hrách.. a počul som hudbu ku Remember Me a to nie je štýl hudby pre mňa.. -
Když sem někdo píše názor, tak ho píše za sebe. To by mělo dojít dokonce i tobě. Nebo má u každý věty psát "podle mého názoru" či podobně? Když sem píše názor, prostě ho píše za sebe. Když napíše, že je to nejlepší RPG bla bla bla, tak je to pro něj nejlepší RPG bla bla bla. Už jasný? Opravdu nesnáším tenhle způsob nemyšlení, protože co si napsal, to s myšlením nemá nic společnýho.
-
-
-
ja doporučuju neverwinter nights 2, dospelejší a hlubší pribeh, lepší postavy (druid, nekromancer) a zabavnejší kombat od mistru z obsidianu a porad v hezke grafice (vyšlo to v dobách oblivionu)
-
-
NWN2...dospelejsi pribeh ? to je vtip, nehlede na naprosto tragicky zaver a to dobyvani vasi pevnosti ??? to byl vtip. Kombat v zadnem pripade neni zabavnejsi, nehlede na to, ze to jede na otravnych DnD pravidlech. Jedine co na singlu NWN1-2 bylo super, byly datadisky - shadows of undrentide pro nwn1 a mask of the betrayer pro NWN2
-
-
DnD pravidla jsou nejpromakanější fantasy RPG systém, co existuje. Je to jen o tom, jak je implementujou do PC hry. Věci jeko nemožnost nosit plátovku s wizardem nebo nutnost připravovat kouzla - to už je dávno řešený jinak. Ty pravidla se furt mění a vylepšujou. O nějaký zrezavělosti může mluvit akorát ten, co o nich ví kulové. Rozhodně tam jsou tahy řešený líp, než v D:OS, kde si můžete přesouvat AP do dalších tahů, což je naprostá zhovadilost.
-
-
pokud tam maji porad ten nesmyslny zpusob reseni zbroje a AC, tak at se jdou zahrabat a muzou vylepsovat jak chteji a bude jim to prd platne
-
-
Mínusová zbroj a THAC0, to tam už dávno není. Každá zbroj má +AC, limit dex bonusu a plátovky mají navíc redukci dmg.
-
-
-
vtip jsi ty a tato hra, lol zapršíme zmrazíme a zelektrizujeme, nejvetší trapas (a rozlijeme sud s vodou ktery "nahodou" stojí okolo)
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=_uJmFcQdsPk
2:30
-
-
Souhlasim s tebou,dnd pravidla uz jsou znacne zrezivela.Tohle je znacne sviznejsi a taktictejsi combat system.
-
-
D&D pravidla su takisto vyborne..toto je proste ine.
-
-
-
-
Jelikož je opakovaní matka moudrosti, tak ještě jednou. Divinity: Original Sin naprosto předefinovalo pojem ultimátní kýč. Opravdu si takhle někdo představuje fantasy??? V době, kdy se píší ultimátní dark fantasy romány kvalitou rovnající se té nejlepší současné literatury, tak vychází tyhle herní zvratky. Když tvůrci nemají tu představivost vytvořit originální fantasy svět, tak ať nás raději ušetří těchhle infantilností. Kdyby mi bylo pět a sledoval krtečka, tak bych se možná bavil, ale když už člověku táhne na 30, tak se stydí. Taky poslední dobou už ani nehrají, bych se musel stydět zapnout takové kýče jako Divinity. Probůh přestlaně tvořit takové barevné srajdy a začněte myslet na zcela normalní jedince.
-
-
Tak já nebudu hejtovat jako ostatní, páč tě neznám, ale tak teda jinak. Souhlasím s tebou, že existuje spousta vyspělých (třeba i temných), propracovaných fantasy románů. Nebo co fantasy - moderní jsou dneska stem-punk-fantasy-sci-fi-pseudo-art-deco směry :-). A tím jsem nechtěl urazit staronové žánry, jen konstatuji že je tu spousta možností a poukazovat na to je víceméně bezpředmětné. Co ty tvrdíš je, že "ultimátní dark fantasy romány" jsou jediný žánr, který za to stojí. A to je v jádru špatně. Kýč - o tom nebudeme mluvit vůbec, protože význam toho slova ti asi uniká. Laciná mi Original Sins rozhodně nepřipadá. Naopak je nacpaná obsahem. A co se žánru týče - představ si, že mě táhne taky na 30 (dokonce až tak, že mi za půl roku bude 30 :-)) a věci jako je Hra o Trůny mě nezajímají (intrikaření si víc užívám v dílech Franka Herberta, přijde mi inteligentnější) a raději se vrátím do povědomých světů. Kde jsou orkové, elfové prťajzlíci, draci, zamilovaný orkině, mluvící mušle a mluvící kočky. A Larians si naopak z klišé a kýče dělají srandu. Což je jedna z největších hodnot co hra pro mě může mít.
-
Hele nejsi ty ten co tu propagoval skupinu genesis? Úplně stejný mesiášský komplex, to nemůže být náhoda protože takovýhle duševní mrzáci mají každý svůj unikátní styl a rétoriku a cpal svoje plky všem a taky tapetoval a mlel cosi o matce moudrosti, ač netušil o čem plácá, akorát místo genesis teď propaguješ brakovou fantasy? Hele běž si šířit osvětu mezi svědky jehovovi a neotravuj tady, třeba začnou číst jinou fantasy než strážnou věž
-
Čím víckrát si klikneš tím víc pravda? Tvůj sociální život ti nezávidím a to mi taky táhne na 30. Btw přestaňte tvořit? Doufáš, že si to tady někdo z vývojářů přečte? Dream on, napiš jim to na facebook, i když to bude mít asi stejný účinek jako kdyby sis svůj názorový doublepost průjem napsal k sobě do deníčku, jo a opakování matka moudrosti? Nech mě hádat - jsi učitel národů a arbitr vkusu......
-
Za 3 minuty 27 plus? Gratuluji legenda jsi se stal ó mocný. Ale víš že i když si na svou sračku sebevíc naklíkáš, zůstane to sračkou?
-
Z toho smiesneho +/- systemu na games si robis teda dost okatu srandu ;-)
-
-
Jinak za koho hrajete?
Zatím za Bojovníka s obouručákem a čarodějnicí. Ten bojovník je dost silný. V kombinace s buffama ještě více.
Jinak jsem rychle zkusil ostatní a dobrý. Vypadá to odlišně a snad si většina něco najde. Jen, jsem měl problém se dostat dobře za záda protivníka aby šlo provést backstab. Na to si ale stěžují lidi na fóru, tak třeba to nějak budou řešit. I když to je asi o cviku. -
-
Každý hero je v kombinaci s buffama silnější, od toho ty buffy jsou...
-
-
Zde máš ale rychle velice silný buff co přidá AP a to jde v tahovém boji dost zásadní. Navíc +50% damage je další buff na levelu 1.
-
-
Já mám mága a rogunu. S backstabem je občas problém a člověk musí být fakt na přesném místečku za zády, ale dá se na to zvyknout. Jako tanka používám Madoru nebo jak se jmenuje ta ženská z hospody. U roguny používám talent na to, že když stojím v krvi dostávám heal. Občas se stane, že mě protivník nahodí bleeding efekt a to je pak postava v podstatě nesmrtelná *1*
-
-
Jinak hodně doporučuji nahodit si talent na mluvení se zvířaty. Minimálně co jsem zatím prošel tak mám 2 questy navíc a také třeba krysy v dungeonu nebo kdekoliv dají pěknou radu na co se připravit nebo občas nějakou vtipnou hlášku.
-
-
-
Divinity: Original Sin naprosto předefinovalo pojem ultimátní kýč. Opravdu si takhle někdo představuje fantasy??? V době, kdy se píší ultimátní dark fantasy romány kvalitou rovnající se té nejlepší současné literatury, tak vychází tyhle herní zvratky. Když tvůrci nemají tu představivost vytvořit originální fantasy svět, tak ať nás raději ušetří těchhle infantilností.
-
-
poděkuj blizzardu, že zdegenerovalo žánr fantasy
-
ty máš pekne nasrané v hlave
-
Neco mne uniklo, ze fantasy musi byt temna, aby mohla byla dobra? Mne se to takto pekne pohadkove barevne libi. V Diablu 3 mne to vadi, ale tady ne.
-
-
NE nemusí být dark, ale musí být sakra aspoň vkusná, Tohle je barevné lejno pro nejnižší konzumenty. V Diablu ti to vadí a tady ne? Pokrytec.
-
-
Pokud atmosferu mezi obema hrama nevnimas, tak to mas napsane i v nazvech obou her. Diablo je dabelske a Divinity bozske ;).
-
Když je pro tebe hra lejno, tak ho obejdi obloukem. Nevím proč tu po něm šlapeš a ještě ho po sobě rozmazáváš.
-
-
Copak kritika není povolena? Musí se jen chválit a zpívat žalozpěvy a nejlépe o tom jak je to nejlepší RPG historie? Fuck off!!!
-
-
flash789 mě rozsekal s tou temnotou :D:D. Člověk se tady nikdy nenudí :D.
-
Ono rozdíl je hlavně v tom, že pokud tady chceš dělat ramena a ukazovat, jak jsi strašně fantasy vzdělaný a jak všichni kolem tebe jsou nuly .. tak bys taky mohl vědět, že krást se nemá *4* Ale asi to s tím tvým intelektem nebude až tak žhavé...
-
asi mu vadí že na pláži svítí sluníčko a jsou tam palmy, cože je pro pláže krajně neobvyklé
-
ja jen ze mi prijde ze nekteri lide jakmile vidi v lete louku plnou pampelišek, dostanou zachvat, bezi se schovat do tunelu a tam sepisou při svicce petici pro pánaboha co si to kruci vůbec dovolil:)
-
a pak je tu ještě ta možnost, že třeba nemáš vkus ty
-
Není nad to zamluvit spousty trapnými kecy(Flash), že je hra nevkusná a stylizací určená pro pětileté. Pokud neumí současní tvůrci vytvořit svět jako P:T a prokreslit postavy, tak ať tyhle hovnaa raději nevydávají, akorát se mi zvedne žluč...
-
Je hezké, že jsi toho tolik přečetl - pak je ale trochu smutné, že Tě to zjevně moc nepoznamenalo. Pokud chceš, aby Tě ostatní brali vážně, zkus používat jen slova, kterým rozumíš (viz žalozpěv vs. chvalozpěv). "Fuck off" není asi třeba komentovat - všem nám bylo jednou dvanáct.
-
No jasne, je třeba aby když sekne mecem tak aby se hned ztupil a musel ho jit nabrousit ke kovari který bydli za velmi temnym lesem na louce posete kostrami, k tomu aby hral smutecni pohrebni pochod, a samozrejme je potřeba aby grafomaska stylizace byla od nejakeho spravne ujetého dark autora co jede cely život na LSD...to je pak panecku hra..pak uz jen staci stahnout barvy na monitoru na minimum, zapalit kadidlo, vyvrhnout na koberec krysi streva a hrat az do zblbnuti...jen boze ne nejake barvy,,to je pak v pr.eli:)
-
Ještě bych se chtěl zeptat jaký je rozdíl mezi origo verzí a warez(btw na warezu je GOG verze taky). Origo netrpí těmi klišoidními postavami a příběhem a má jinou stylizaci??? PS. Samozřejmě jsem si to nekoupil, to bych si musel ruce urazit, použil jsem zátoku...
-
Mám nahrané asi 16 hodín tohoto kýče, ale už sem to vzdal. Příběh je jedno klišé za druhým. Postavy vůbec nejsou prokreslené včetně těch hlavních!!!! a dialogy jsou nezajímavé až směšné. Prostě typická kýčovíta fantasy pro nejnižší konzumenty...
-
ani to trolení ti moc nejde
-
Koupil sis ji? Dohrál jsi ji ? Znáš i předchozí díly a jejich příběh ? Znáš lore celého toho světa, aby jsi mohl posuzovat jeho ne/originalitu? Nebo jsi jen z videí (a warez verze?) usoudil, že to je barevný kýč s neoriginálním příběhem a napsal rádoby cool příspěvek bez jakekoliv hodnoty?
-
-
-
-
-
Nějaký tip na četbu zmiňované literatury? Zanedlouho budu dočítat poslední díl G.R.R.Martina - Tanec s draky (don´t mention it) a poohlížím se po něčem dalším. Díky.
-
-
Kronika Královraha od Patrick Rothfuss, tak trochu evergreen Malaz od Steven Erikson, Filozifcká fantasy Bakker a První přichází tma, Glen Cook a jeho Kroniky Černé legie. Všechny tyhle fantasy tady byly kdysi od kohosi skloňovány, tak jsem se nechal inspirovat a dobře jsem udělal.
-
-
jeste bych doporucil Brandon Sanderson Cesta kralu pise i celkem povedene povidky a rozhodne Joe Abercrombie a jeho prvni zakon je naprosto uzasna zalezitost http://www.legie.info/serie/666-prvni-zakon
-
Takze podla tejto simplicitnej logiky su knihy takeho Terryho Pratchetta strasne slabe, ze?
-
-
To nevím, jelikož tenhle žánr nečtu. Je to myslím komediální fantasy a to mě nebere, takže jestli je to slabé nebo ne, tak to nechám na tobě...
-
-
-
-
Můžeš to prosím více rozebrat? Mně totiž takřka veškeré fantasy prvky přijdou jako kýč, takže by mě zajímalo jak to vidí příznivci žánru.
-
-
Ano, pokud hraješ současné mainstremové herní produkty jako Divinity, Dota2, WOW, Diablo, Amalur, Dragon Age a mnohé další, tak se nedivím, že fantasy považuješ za kýč. Zkus si přečíst danou literaturu od mě nebo Ridianka a pak se můžeme pobavit.
-
-
No tvoje skoda, ty prijdes o jedno z nej RPG za posledni roky, ne my.
-
kecy
-