-
Mám dotaz ohledně možnosti hraní na joypadu a případně jestli hra podporuje splitscreen. Předem díky za odpověď
-
-
Splitscreen ne, ale muzes predstirat hotseat:)
Gamepad pokud vim taky podporovanej neni.
-
-
Nebojte se o překlad na xbox360. Michalls opět po dokončení češtiny překlad ukradne a pak bude prodávat port cz na xbox360 .Momentálně je tam cena 300kč na vstup pro stažení . On tak už vykradl mnoho překladů a to i sponzorované od xzone to jim ještě dělal technika pro pc překlady, tudíž si to nechá platit všechno dvakrát. Nechápu překladatele Mrazík, Ctihy , fejfar a tak dále ,že si to nechají líbit. Psal jsem jim o tom, ale marně. *13* l5b
-
wou! 9/10 ...tak taka znamka tu uz dlho nebola!! vynikajuco, hra je spica! :) len skoda ze mam len 2 GB ram a 32 bit system, na tom bezi hrozne :( uz sa tesim na novy PC a prva hra ktorou ho pokrstim bude prave Divinity Original Sin :))
aj ked ja nie som zo soundtracku tak na větvy ako drvivá väčšina hráčov ..nie že by skladby boli zlé ..oni mne celý čas pripadali ako nejaká výberovka, ako keby niekto nahádzal rôznorodo a žánrovo rozdielne skladby do prehrávača a stlačil náhodné prehrávanie ...soundtrack aj ked su jeho skladby jednotlivo fakt na vysokej urovni, ako celkom podla mna zlyhava :( ziadne ustredne melodie, ziadny nejaky hlbsi zmysel a prepojenost medzi skladbami ...co sa toho tyka, soundtrack je fakt na mile slabsim prvkom ako napriklad prace od takeho Motoia Sakuraby, či Nobuo Uematsa :) -
-
Hehe. Tohle je specialitka pro fanoušky. Jsou tam použity znělky z předchozích dílů. Většina asi pozná hudbu Divinity 2. :)
-
Musíš ale taky brát v potaz že CRPG neni JRPG. V JRPG máš určitou propojenost skladeb protože tam máš linearní příběh, cestu atd. Takže přirovnání o náhodném přehrávání je na místě, protože se obvykle hraje tenhle žánr stylem "jdu si, kam chci".
-
-
ale tu neide o "jdu si kam chci" ale vsak uz v prvej jaskyni mi hralo tolko rozdielnych skladieb az mi to bolo divne :)) samozrejme, ina lokacia ine skladby, ale aby sa v jednej jaskyni miesalo tolko zanrov?
-
-
To že ti v JRPG hraje jedna skladba v jedné oblasti celou dobu ještě neznamená, že to musí být i tady nebo v jiných hrách. Pro mě to byl taky ze začátku trochu nezvyk. Na druhou stranu to byla příjemná změna. Aspoň jsem neměl pocit, že pořád poslouchám tu stejnou, byť výborně složenou, skladbu. Příklad může být třeba takový Ys.
-
-
-
-
Pokud si chcete zahrát a nechce se vám čekat na slevy - zbyl mi z Kickstarteru jeden klíč (pledgoval jsem za 40$) a kámoš, pro kterýho byl původně určenej jako dárek, si hru pořídil sám dřív, než jsme se na tom stihli domluvit. Za 20$ ho prodám, na Steam nebo GoG podle vašeho výběru.
Prodáno *3* -
-
beru, pošli mi info na celoush@seznam.cz
-
-
Jen o pár desetikorun dráž koupíš i na netu. Já za to dal 520Kč.
-
Sorry mistře, přišels až...čtvrtej *9* . Hodil jsem to na další dva weby a jenom se po tom klíči zakouřilo...
-
-
-
Obrovské zklamání. 2 hodiny jsem se fakt snažil dát hře šanci..leč zbytečně. Smazáno, zapomenuto. Aspoň že jsem za to nezaplatil *5* to by mě to teprve nasralo!
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=dyJLUVCxOgc
-
-
Veskoslav detected as Epic
-
Teda, hra parádna, dialógy sú uveritelné v tom prezentovanom vtipnom kabáte (až na rozhovory medzi dvoma hlavnými postavami v singleplayeri, kde postrádajú zmysel), combat system príjemne otvorený, prostredie rozmanité a dobre využité (občas ma štvú tie miznúce steny). Ale asi po 20 hodinách som zistil že hrať to s Lone Wolf perkom nieje úplne košér, nakoľko veľké skupiny mobov sa nedajú ľahko CCčkovať a momentálne som úplne zaseknutý na
Barracusovi Rexovi (alebo ako sa volá)... 4 silný bossovia imúnny na paralízu a knockdown proti môjmu 2h clerikovy a buff enchantresske je dosť silná káva a skutočne neviem ako ďalej *9* obávam sa že to budem musieť rozohrať znovu -
-
Pokud nemáš frost spelly tak to půjde těžko. Hlavně si na úvod musíš držet distanc mezi svými postavami. Protože Braxxův plošňák je hrozný svinstvo. Pořád u něj mít někoho na meele, aby necastil. Bude se snažit utéct. Mini bosse dát jeden po jednom. Já jsem toho poison bosse nepustil z rohu v kterém se spawne pomocí earth elementála, který je imunní na poison dmg. Fire elementála jsem rychle držel zmraženýho a rychle zabil skeletona. Mezi tím jsem Braxxe tankoval pomocí fire ele. Taky se hodí fire shield scroll při nejhorším nahodit fire resistance potiony. a trochu mě pomohl samotný braxx který nakonec sám zabil toho poison mini bosse meteorem při snaze zabít mého elementála. Je to těžké, ale dá se to. -
Demona na reset perku v end of time nemáš? %
-
-
Vidíš, to ma nenapadlo *2* dik
-
-
-
ach jo uz aby bol preklad nech sa to da zahrat normalne.... pridem do podzemnej kniznice imatrikulantov nahodou (necitam moc o com sa bavia inak je to tam napisane ze ho mam sledovat este hlbsie pod oltar) najdem vsup hlbsie a tam vyje.... miestnost ktoru nemozem otvorit nasiel som iba 4 tlacitka a nic a teraz neviem ci som daco este mal urobit alebo je tam aj 5 alebo viac tlacitiek ale fakt som ich nenasiel (inak pozabijal som vsetkych imatrikulantov kopa skusenosti z nich padala :D mozno preto to nejde dalej)
-
-
tam zalezi myslim na poradi, prvni na schodech, pak obchazet zprava tu ustredni mistnost, tam je tlacitko za svicnem, pak vynechat tlacitko ktery potkas pri chuzi dal dokola a az to ctvrty zmacknout a pak to vynechany nakonec (na to jsem se kouk na yt, to fakt neslo ) *5*
-
-
neplanuje se demo k vyzkouseni? tahat z warezu jsem to opravdu linej
-
-
voe, kdyz nejsi schopnej tahat pres torrent, tak mi vysvetli jak si schopnej kupovat neco za love.
-
twitch/youtube -> divinity original sin gameplay. Vse co potrebujes, jak jednoduche.
-
Já to mám stáhle můžu poslat pokud si ochotný akceptovat 450-530Kb/s rychlost uplaudu. *3*
Aha ale to bys musel tahat tak nic... poštou ti nic posílat nebudu to bys měl beztak džíve stáhlé. *3* -
Holt si budeš muset najít jinou hru. *9*
-
-
Jen 9? tak nic. CHtělo by to nějakou 10tkovou originální rpg hru, která přinese nové prvky.
-
-
*7* 9/10 sa ti zdá málo? hra je to síce fantastická, ale neprináša nič nové predsa, za čo by mala dostať 10?
-
-
No šak říkám že by to chtělo nějakou desítkovou.
-
-
Počkej si na Kingdom Come: Deliverance a budeš spokojený *3*
-
-
A tak určitě. Jako by herní KC:D systém Divinity z oka vypadl *15* *7*
-
-
V tom případě Pillars of Eternity až na tu originálnost ale šanci na desítkové hodnocení to má.
-
Jo tak promiň, já že mě lidi v diskusi pod 2,5D RPG pochopí. No, takže myslel jsem originální 2,5D RPG.
-
Nic takového jsem přece nepsal ne? ..si psal "chtělo by to nějakou 10tkovou originální rpg hru, která přinese nové prvky" což Kingdom Come: Deliverance splňuje takže nechápu tvoji reakci...
-
-
-
-
-