Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Krabicovky uplně nevymřou, dárek je přece jen hezčí zabalenej, než poslanej přes steam :-)
    • navic ne kazdej prez net kupuje :) , holt kdo vi jak to bude :)
  • Kazdej si lobuje za to svoje... To jeste neznamena, ze fyzicky prodej zcela zmizi, ani do deseti let. Pro mensi hry je digitalni distribuce idealni, ale na velky chci to medium mit a proto si budu porad kupovat krabicky, dokud to pude...
    • No, jde spis o to ze i kdyz jsou lidi co si ty hry koujej, tak jich ubejva a az jich hude malo na to aby se kameny shopy udrzely, bude konec, i kdyz naky lidi o ne zajem mit budou vzdy, myslim ze za cas se hry v krabici budou prodavat jen ve velkoobchodech, ale samostatne obchody z hrama moc dlouho neprezijou, ani neni uz moc podnikatelu co by do toho sla
  • BoB.2
    Vo co že né.
  • ..žííš, za deset let budu čtyřicátník ;) budu rád, když si na něco vzpomenu :)
  • Erien
    Já věřím že ne, krabice je krabice, ta má svoje kouzlo. :)
    • Moje řeč. Taky doufám, že se to nikdy nestane. Mít pěkně vyvoňanou novotou jak krabici papírovou, tak i plastový obal na DVD. Návod v češtině a pěkný potisk na DVD. Z digitální distribuce vám zbyde tak akorát šedý nápis ve steamu a to je dost málo pro srdeční záležitosti.
  • MickTheMage
    Autor tejto "novinky" - Overwatch, ze ma to neprekvapuje ;) Bez krabice ani ranu! Bodka. Hotovo. Finito. Howg. :)
    • Overwatch
      Už při psaní jsem si vzpomněl na tebe Micku :)
    • Jj, tuhle teorii razím také, bohužel v poslední době už nějak odmítám platit přepálené poštovné a nerad platím za cokoli PŘEDEM převodem na účet, takže si postupně zamilovávám digitální distribuci. Jen čas od času si udělám radost nějakou tou "kolektorkou".
  • bez sance, clovek potrebuje vec vlastnit, a ten pocit pri digitalnych kopiach proste chyba
    • Jak by řek Buddha: odnauč vlastnit a budeš spokojenej *5*
      • Buddha? To bych spis tipoval na naky blaznivyho komunistu ;)
      • Buddha nikdy nehovoril ze nemas nic vlastnit, on hovoril o tom ze nemas byt priputany k tomu co vlastnis.
        • Aha, a není to tak, že když nejsi připuatný k tomu, co vlastníš, tak ani nemáš potřebu to vlastnit? Ono jaksi vlastnit něco = být k tomu připoutaný. Tak si říkám, proč Buddha nezůstal dřepět doma v paláci mezi svou sbírkou DVDček a nekázal z obýváku *7*
          • fetisismu ? takze ti nevlastnis ziadne papierove knihy ani nic podobne ? ci ty uz si vyrovnany so svojim fetisizmom ?
            • Vlastním, ale nemám problém s tím, že se jejich ducovní hodnota časem vlivem technického pokroku transformuje do jiné formy. O tom bys myslím mohl vědět své...
          • Nie je to to iste, pretoze stastne ci nestastne nie su tie veci ktore vlastnis alebo nevlastnis. Co potom ludia co su nestastny preto ze nic nemaju ? Nema to nic spolocne s vecami. Ani Buddhov quest nemal nic spolocne s jeho bohatstvom.
            • Mě to přijde jako lehká forma fetišismu *2*
            • presne ako vravi robotron. a ty hovoris o niecom inom. moje stastie bude rovnake ci hru budem mat krabicovu alebo digitalnu, ale moj pocit ze ju vlastnim (ktory nebude mat vplyv na moje stastie) tam bude rozdielny
            • Pro mě osobně štěstí vyplývá z toho, když je ta hra dobrá, a je úplně jedno, na čem je...
            • To ne, ale z krabicove verze hry vyplyva vetsi stesti nez z digi :)
            • No vždyť tady celou dobu říkám, že štěstí rozhodně nevyplývá z krabicové verze nějaké hry.
          • Protoze mu hrablo (dnes se tomu rika psychicka porucha). Ja bych v tom palaci zustal :)
            • ked ti nevadi ze sa prezentujes prizemnymi prispevkami ktore neamju ziadnu hodnotu ani nic spolocne s temou, tak ano, mozes si pisat co chces. a ano som.
            • A co musim udelat, abych byl praktikujici buddhista? Jet do Tibetu a tam tocit valeckem a delat ohm ohm ohm. A ty si praktikujici buddhista? Ja si myslim, ze clovek muze o necem rict co si mysli, aniz by byl praktikujici neco :)
            • si praktikujuci buddhista ? ak nie tak poznas naozaj iba rozpravky a v tom pripade naozaj nevies o com pises
            • Proc myslis, ze o tom nemam poneti? Ja tu pohadku o Buddhovi znam docela dobre :)
            • hrablo ? naco sa vobec zapajas do diskusie o ktorej nemas ani najmensie ponatie ?
          • Pardon, on spíš učil, než kazál.
  • MrSanta
    Já hlavně doufám, že za 10 let na krabicovky nebudeme muset jenom vzpomínat *8*
  • Nikdy bych si nekoupil digitální hru. neni nad to mít doma krabičku a bonusy limitovaných edicí. Mam takhle krásně vystaveny Mass Effecty, Oblivion, Skyrim, Red Dead redemption, Falbe atd... Digitální prodej neni nic pro mě.
  • CrocoRay
    Když čtu zdejší diskuzi, tak jsem rád, že nejsem sám, kdo ještě pořád věří, že krabičky mají své kouzlo a zdobí si jimi své poličky.

Bez krabiček to už prostě nebude ono, i když pro nenažrané vydavatele by to bylo naprosto vyhovující a výnosnější.

A s Budhou tu na mě nechoďte!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit