Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak jsem psal dole, prostě DVDčka jsou nanic nejlepší je origin a steam.
    • Jo, to rozhodně a když Steam náhodou nepůjde, tak se můžeš kochat leda tak ikonkami na ploše *1*
      • Jazz
        Jasný, možná tak u online hry... *7*
      • Joo to je nejlepší hlavně si u nich dělat dobře
        • To ukradení nicku beru jako celkem vydařenej fór, ale tohle bylo na úrovni dítěte ze základky, debílku.
    • To nejsem já, ale nějakej kre_én *7*
      • Každému jsi u prd_le tak či onak, tak si z toho nic nedělej, že ti další vocas ukradl nick.
        • Zase ty? Tebe bych chtěl jednout potkat. Tolik mindráků v jednom tělě, to se jen tak nevidí *3*
  • no to je fajn že jdou prachy přímo vývojářům problém je v tom že oni si od huby neutrhnou proto aby zákazník ušetřil, naopak nastaví cenu tak, aby digitálně verze stála víc jak krabicová. to jim vyhovuje to jo....
    • A bude to tak dovtedy, kým tu bude plno šulinov preferovať krabice *3*
  • Lidi skupujte krabice i starších her jak se dá.Z jedno dvě desetiletí se nimi bude obchodovat na aukcích jako s uměleckými díly,na to bych dal ruku do ohně.Já osobně se chystám na nákup pár kusů na e-bay ročník 90-96 je neideálnější.Jistá investice.A za pár let nebude nic za rozumnej peníz k dostání!
  • no u her se toho snad dočkáme,ale filmový a hudební průmysl na internet zatím kašle, viz ACTA a pod. Snad ten herní prorazí cestičku.
  • Umaroth
    Osobně si myslím, že na PC je to reálné, i když lituji PCčkářů co radí sběratelské edice. Ale konzole si myslím budou jeste dlouho pouzivat krabickovky, tedy pokud se nové generace nevydají cestou ONlive, cili cloud gaming. Já osobně hru na PC koupím digitálně (cenový rozdíl je markantní) ale konzolovky chci mít proste krabicovky (mám asi 3 hry z XBL a stve me ze je nemam na policce) a hlavne koho bude zajmat digitální sberatelka ? Jako kdyz mi zaslou prez internet plasma cutter kterej se predemnou zhmotní, tak proc ne *1*
  • Veskoslav
    Ačkoliv digitální distribuce hojně využívám (Portal, HL2, DN Forever, Orc Must Die atd.), tak přesto si neodpustím a koupím si krabici u některých her, co chci mít prostě na poličce a digitální distribuce mi nevynahradí ten pocit se podíva na poličku a tam je vidět (namátkou mám všechny Stalkery, oba Zaklínače(luxusní edice obě), Sc II, ME 1 i 2 (obě opět bonusové), DA 1 + 2 (dvojku mám jenom proto, že byla "zabalena" k jedničce a vyšlo to na 500), DarkSpore, všechny Spore, nové Warhammer, některé NFS a mohl bych pokračovat:)
  • "Budhista" Teo je studentská socka, která "nic nepotřebuje", bydlí na podnájmu v jednom pokoji, kde se nemůže ani rovně postavit, aby se neuhodil o strop do hlavy, a tak si svou frustraci verbálně vybíjí, skrze notebooku na kličku, původně určeném pro země rovníkové Afriky, na lidech tady, kteří mají na to kupovat si hry v krabicích. Krabicové hry, na které nemá místo, ale hlavně peníze se tak stávají "fetišem" a ti kdo je kupují, by asi měli "prohlédnout" a prodat i poslední boty. You, sir, are an i***t. *3*
    • Umaroth
      Prosímtě ''Umarothe'' nepoužívej muj nick, je to infantilní a ubohé. PS: Beztak ani nevíš odkaď můj nick pramení...
    • Hej, tak to pobavilo i mě *1* Jak už to tak v těhlech podělanejch diskuzích bejvá, jseš ve svejch představách úplně mimo *1*
      • Nazýváš to příliš honosně, toto nejsou diskuze, ale kdo koho líp setře.
    • lol dobrej byl *15* A ty noťáky na kliku fakt existujou.
  • Tak mě osobně to přijde celkem normální.Všechno jde dopředu.A já už také nechodím do obchodů pro hry.Už kupuju jen přes internet ať už přímo u vydavatele nebo přes nějakou službu (např. Steam).Ale kámoš třeba nedá dopustit na originál krabici,takže pořád kupuje spíše krabicové verze.Každý je hold jiný.
    • přesně :) Já si pořád kupuji jen krabicové verze. Rád si je vystavuji... Doufám že tedy vydrží co nejdéle :))
  • smejki
    Poslední koupená krabice je u mě Starcraft2. Když bedny nebudou, tak nebudou. Žíly mi to netrhá.
    Padnou bedny? Leda by se přestaly vyplácet a to už záleží na ekonomické síle krabičkářů. Pokud se nějaká společnost rozhodne násilím prosadit digitál ještě před tím bodem zvratu, tak si imho namele hubu.
    • No, asi jako EA si namleli s Originem. Většina hráčstva si svojí milovanou hru koupí za každou cenu, i kdyby se prodávala na externích HDD, ze kterých by se taky musela spouštět.
  • Já jsem zas s digitální distribucí spokojenej. Steam na HDD překousnu, firewall ale hlídá. Pro mě to znamená ušetřit spousta času a taky nemusim vymejšlet, kam bych přidělal nový poličky.
    Hra je za dvě-tři hodky stáhlá a můžu hrát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit