Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osobne uz ani nevim jak CD vypada :-d mam dva mesice novej pocitac a jeste jsem nezapojil romku, zatim nebylo treba, hry mam na steamu a originu, programy postahovane, windows se bootoval z usb
  • Pokud se zruši krabice,přinese to jednu věc a to tu nejotravnější.Více reklam.
  • Kori
    Asi úplně nezmizí, stejně tak jako i dnes můžeme koupit třeba LP ať už z jakéhokoliv důvodu. Ale věřím, že mainstreamově se bude nakupovat pouze na digitálu a to hlavně z pohodlnosti. Já sám jsem krabicu už dlouho neviděl, ikdyž je fakt že držet hru v ruce je příjemnější. Ale po tejdnu už spíš jen řeším, kam ji dát =)...
  • Zajímavé je, že na PSN jsou hry dražší než v českém kamenném obchodě. A při porovnání cen s e-shopy v UK musí blednout závistí. Navíc není nad pohodlí kdy prostě vložíš disk do mechaniky a hraješ, ne že jak trotl budeš x hodin stahovat hru (navíc pomalost stahování není dán mojí linkou). Disk taky není bezedný, takže když se budeš chtít vrátit ke starší hře, pojedeš stahovací kolečko znovu :(

Není na to držet v ruce placku, nejlépe v nějaké sběratelské edici se spoustou zbytečností okolo :)
  • Teo (anonym)
    Steam je dobrá cesta , nikoliv budoucnost
  • CD bohužel nevydrží věčně (10-20let?) , Je mi s toho k pláči , ale bohužel CD vymizí :(((
  • Kdybych vlastnil miliony, tak penize bych neposilal na charitu, ale do steamu :D
  • >Do 10 let si prý na hry v krabicích ani nevzpomeneme

presne, uz 5 let sbiram ISO obrazy na pevnych diskach je to pohodlne a na krabice si uz nevzpominam...
  • Pro praktikujiciho buddhistu GST: Muj nazor nevyplyva z neznalosti, ale naopak z informovanosti. A ja o buddhismu nezacal ;)
  • Nejsem moc jazykově nadanej i když jsem se AJ učil 8let, ale nebylo mi dáno a stejně anglicky moc neumym, ale i tak dokážu dát něco do hromady. A kvůli tomuhle využívám oboje jak digitální distribuci steam tak i kamenné obchody, když vychází nová hra a mam o ní zájem a chci si jí pořídit a samozřejmě jí chci mít česky tak jí koupim v kameném obchodu, protože steam češtinu moc často nepodporuje. A pokud jde o hry, které už vyšli a mě minuly a já si je chci pořídít dodatečně, mrknu zda na tu hru je nějakej překlad na nějaké fun stránce a když je koupim přes steam a čaštinu stáhnu a když ne zas se obrátim na kamenej obchod, kde je k té hře čeština rovnou a koupim jí. A pak jsou hry, které kupuju hned i když jsou anglicky, i v kamených obchodech tak na steamu těch tolik není, ale dam příklad za všechny call of duty (vlastním i BF3 takže jsem neutrální ke koupy) *1*. Ale pokud se do budoucna objeví česká digi. distribuce, která bude mít spoustu her i právě vycházejících her s češtinou jako kamenné obchody xzone či funstore tak nebudu váhat a digi. distribuce by mi stačila a do té doby muj stávající systém trvá. *4*
    • Neumym! *facemelt*

Já myslel, že Steam má víceméně stejné portfolio co se týká češtiny...aspoň z nabídky Cenegy.
      • NO coment!! Myslet neznamena vědět *1* steam neni tak dokonalej ne na hry, co ja kupuju...
        • ME, Fable i FNV jsou na Steamu v češtině...co chybí?
          • MoW, DE3, RUSE,WEE...... něco dalši se ještě určo najde *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit