Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nesmysl ja chci za svy prachy neco vlastnit cili Placku a krabici jinak pak uz to muzu sosat z warezu.To uz je jednou jestli to stahnu ze steamu nebo warezu
  • Ono je moc dobře vidět, kdo se tu ještě nestěhoval, třeba i několikrát. Krabičky a krabice s něčím, na který se vám stejně jenom práší, je to poslední, co s sebou chcete tahat. Navíc tenhle přístup k vlastnění DVDčka s hrou je stejně absurdní. Jde přece o hru, ne o placku.
    • Jo, protože se každý stěhujeme co týden nebo dva.. Doufám, že jsi podle svého argumentu nekoupil nic většího, než potřebuješ.. Gauč, Velkou televizi, Myčku.. to všechno je moc velké a zbytečné při stěhování, když ti stačí něco mnohem menšího, abys to s sebou nemusel všechno TAHAT.. Argument jak prase tohle.. *12*
      • Přesně tak: nekoupil jsem nic většího, než co doopravdy potřebuju. Rodinu nemám, studuju vysokou školu, pracuju a bydlím v podnájmu. Za posledních pár let jsem se stěhoval opravdu hodněkrát a za tu dobu jsem se naučil, co doopravdy potřebuju a jestli se mi vyplatí s tím pak tahat. Do nábytku a bílí techniky jsem nikdy neinvestoval a dokud nemám rodinu, tak ani nebudu. To jediný, s čím jsem ochoten se tahat, jsou knížky. DVDčka s hrama, to je pro mě maximální zbytečnost.
        • Být takovým kočovníkem a ty hry být pro mě takovou přítěží, tak si je zálohuju na Disk nebo povyhazuju obaly a naskládám si je do DVD pořadačů. Tohle je spíš smysl osobního přístupu a nebudu si tu stěžovat na to, jak jsou ty Krabicové verze zbytečné a nepotřebné, stále mi to příjde jako zcestný argument... Přece to neznamená, že vetšina vlastníků krabicových verzí nekonečně trajdá po bytech v republice nosící si své krabicové hry jako železnou kouli u nohy..
    • Nevím, snažím se na věcech spíš nelpět, než lpět. Navíc smysl DVDčka vidím pouze v tom, že nese hru. Je-li možnost si hru donést jinak, ekonomičtěji a ekologičtěji, nemám s tím problém.
      • Hraju na PS3 a kolik ma takova hra GB? Ja nevim treba 20GB? A nektere asi jeste vic? Je docela rozdil, kdyz si chci hru zahrat po delsi dobe a jednoduse vlozit disk, nez stahovat treba tech 20GB z netu.
    • Stehoval. Vyhazel jsem papirove krabice od starych PC her (ty byly opravdu k nicemu - ty obrovske) a nechal media a manualy a spolecne s krabickami konzolovych her jsem to hodil do par krabic. No problem.
  • No, mě osobně se líbí něco mezi. Jako že si koupím krabicovou verzi a potom ji provážu s online účtem, kde si ji v případě ztráty či zničení média mohu opět stáhnout. To je vlastně nynější stav. (viz. Steam nebo třeba hry od Blizzardu) Jediné co pak potřebuji je můj CD-klíč no a ten účet. Podle mě je taky skvělé když se dostanu k nějaké collector verzi. Na druhou stranu toho dnes limitované edice zase tolik nenabízí, ale občas se najde i nějaká výjimka.
    • Proč si kupuješ krabku,kterou aktivuješ na službě.Není to zbytečnost?
      Ty nemáš kartu na platby po netu?pokud je nutnost páry či jiné služby,nevidím důvod si kupovat plašidlo na ptáky *3*
      • Ak je krabica lacnejsia ako kupenie priamo na Steame, tak preco nie?
      • Staresino, pokud v krabicce je i medium a ne jen kod, tak je prece super mit oboje? Jak DVD v ruce, tak hru na pare? Idealni...
        • Stále v tom nevidím to PLUS to mít na DVD.Asi nechápu.
  • filias
    Pokud krabci, tak sběratelku která obsahuje artbook a triko (nebo něco podobného).
    Jinak ty hlášky, že za 10 let si na krabice ani nevzpomenem jsou posledním zachroptěním senilního dědka nad hrobem. Že to nebude mainstream, je ale jisté.
    • Tak uz ted je mainstream warez, a to je taky digitalni distribuce :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit